Προς το περιεχόμενο

Εκπτωσεις Γερμανος Καλοκαιρι 2010

vasilis1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον Γερμανο απο 15/7 ξεκινησαν εκπτωσεις σε ειδη κινητης τηλεφωνιας (τουλαχιστον μεχρι εκει ασχοληθηκα γιατι ειχα ενδειαφέρον).

Για παράδειγμα αγορασα για τον πατέρα μου το sonyericsson elm στα 147 ευρω όταν η voda και η wind παίζουν στα 187-190.

Ο σκρουτζ απο την άλλη δινει χαμηλοτερη τιμή στα 164.

Όποιος περάσει κοντα απο κατάστημα Γερμανος ας πάρει το φυλλάδιο.

Δημοσ.
Οταν λεμε κατι καλο ειναι να το αιτιολογουμε.

Γιάννη για πήγαινέ το μετά στο service του Γερμανού να δεις εάν ισχύει η εγγύηση... Σαν το eshop είναι και αυτός. Καλύτερα να δώσω 50 ευρώ παραπάνω και να έχω 2 χρόνια κανονικά εγγύηση.

Δημοσ.
Γιάννη για πήγαινέ το μετά στο service του Γερμανού να δεις εάν ισχύει η εγγύηση... Σαν το eshop είναι και αυτός. Καλύτερα να δώσω 50 ευρώ παραπάνω και να έχω 2 χρόνια κανονικά εγγύηση.

Για την εγγυηση μετα τις 7 πρωτες μερες η αντιπροσωπεια ειναι υπευθυνη ρε παιδια.

Δημοσ.
Για την εγγυηση μετα τις 7 πρωτες μερες η αντιπροσωπεια ειναι υπευθυνη ρε παιδια.

Μετα τις πρωτες 14 :P

Δημοσ.

Ε όχι και τίποτα σπουδαίο , εγώ τους έχω κράξει πολλές φορές αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν το HTC Desire 50 ευρώ κάτω από το Skroutz. Εγώ το έχω κλήσει ήδη , αν ξέρει κανείς αλλού πιο φτηνά το λέει.

Δημοσ.
Ε όχι και τίποτα σπουδαίο , εγώ τους έχω κράξει πολλές φορές αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν το HTC Desire 50 ευρώ κάτω από το Skroutz. Εγώ το έχω κλήσει ήδη , αν ξέρει κανείς αλλού πιο φτηνά το λέει.

Ειναι η πιο φτηνη τιμη και δεν ειναι σωστο να λεμε "τιποτα σπουδαιο" χωρις να το αιτιολογουμε.

Πολυ καλο κινητο.Το εχω ενα μηνα περιπου.

Δημοσ.
Ειναι η πιο φτηνη τιμη και δεν ειναι σωστο να λεμε "τιποτα σπουδαιο" χωρις να το αιτιολογουμε.

Πολυ καλο κινητο.Το εχω ενα μηνα περιπου.

Για πες και άλλες τρελές προσφορές....

Αφήστε τις τιμές για τα εκτός προσφοράς.

Sony Aino 289 στο site 355 στο κατάστημα!

Δημοσ.

Παιδιά καλή προσφορά, αλλά να έχετε υπόψη σας οτι οι οθόνες amoled είναι εξαντλημένες και τώρα το desire βγαίνει και με SLCD. Ακόμα και από το site της HTC έχουν αφαιρέσει τη λέξη AMOLED από τα χαρακτηριστικά της οθόνης. Δεν το λέω για να σας τρομάξω, το πιο πιθανό να μην έχει αισθητη διαφορά στο μάτι η αλλαγή, απλά δικαιολογεί πιθανώς την μειωμένη τιμή μέχρι να έχουν ξανά αποθέματα AMOLED.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...