aleeval Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα, κατ'αρχάς με συγχωρείτε αν το θέμα που ανοίγω έχει επαναληφθεί αλλά είναι ιδιαίτερα επείγον. Έχω εδώ και χρόνια ένα Acer aspire 5630 το οποίο δούλευε κανονικά. Ορισμένες φορές όταν το laptop έμπαινε στην αναμονή αντιμετώπιζα το εξής: πατώντας το κουμπί της εκκίνησης για να επιστρέψω σε λειτουργία από την αναμονή, δούλευαν κανονικά όλα τα λαμπάκια, αλλά η οθόνη έμενε μαύρη. Πατώντας συνεχόμενα το κουμπί εκκίνησης το laptop έκλεινε και το ανοιγα απο την αρχη χωρίς πρόβλημα. Μέχρι και πριν από λίγο δούλευε κανονικά. Έβαλα το antivirus να κάνει scan και το άφησα. Όταν μετά από λίγο προσπάθησα να δω σε τι φάση βρίσκεται, είχε κλείσει (μάλλον σε αναμονή). πάτησα το κουμπί εκκίνησης και ενώ άναψαν κανονικά όλα τα λαμπάκια και άρχισε ο χαρακτηριστικός ήχος από το ανεμιστηράκι, η οθόνη ήταν μαύρη. Επίσης, παρατήρησα ότι ήταν αναμμένα και τα λαμπάκια του dvd-driver αλλά πατώντας το κουμπί εξαγωγής, αυτό δεν αποκρινόταν. Δοκίμασα να πατήσω το κουμπί εκκίνησης ώστε να κλείσει το laptop και να αρχίσω από την αρχή, αλλά πάλι τα ίδια. Ανησυχώ, τώρα, μήπως έχω πρόβλημα με το σκληρό γιατί δεν έχω κάνει τελευταία back-up. Αν και φαντάζομαι οτι ειναι αλλού το πρόβλημα γιατι το laptop δεν κανει ουτε καν boot. Ζητώ τα φώτα σας και τη βοήθειά σας.
carib Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Το 5630 γενικά παρουσίαζε βλάβη στο κύκλωμα γραφικών. Τα δεδομένα σου πάντως δεν νομίζω να έχουν πάθει κάτι ακόμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.