Προς το περιεχόμενο

Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια;

Devourer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν είναι απάτη, easyjet είναι και απλά έχει κάποιες ιδιαιτερότητες σε σχέσει με άλλες αεροπορικές.

Δημοσ.

-χρεώνεσαι για τις αποσκευές σου

-στην πτήση δεν προσφέρουν ούτε καραμελίτσα

-δεν έχεις αριθμημένη θέση

-δεν έχουν γραφεία (μόνο ιντερνετικά δουλεύουν)

μια χαρά εταιρεία είναι. Όρμα.

Δημοσ.

leftermann αν είναι ΜΟΝΟ αυτά,κανονικά θα έπρεπε όλες οι υπόλοιπες να είχαν βάλει λουκέτο!

Μου κάνει εντύπωση...

Δημοσ.

Δεν ξερεις την Easyjet? Πλακα κανεις ετσι? Υπαρχουν και αλλες εταιριες που δουλευουν ιντερνετικα....Μην το σκεφτεσαι φιλε. Ορμα κατευθειαν. Απλα ειναι πολυ τυπικοι με τα κιλα των βαλιτσων. Μαχ 20 κιλα για ολες τις βαλιτσες σου ΣΥΝΟΛΙΚΑ! Μην κανεις καμια χαζομαρα και εχεις ευτραπελα

Δημοσ.

Η easyjet είναι η λύση της τελευταίας στιγμής γιατι ακόμα και τότε μπορείς να βρείς φθηνά εισιτήρια αλλα αν το ψάξεις Ενάμησι μήνα πρίν το ταξίδι άλλες έχουν και φθηνότερα. Εγώ πήγα και Αγγλία και Βαρκελώνη με φθηνότερα εισιτήρια απο ότι τις easyjet και είχα και φαγάκι - γλυκό (και μπύρα και κοκα-κόλα και καφέ)...

Δημοσ.

Γιατι κρυφες τις εχουμε;

Εχω ταξιδεψει πολλες φορες με easyjet. Μια χαρα εταιρια ειναι. Εχει τη λογικη του αστικου λεωφορειου: καθεσαι οπου να ναι, αλλα δεν εχει ορθιους! Αν βρηκες φθηνα, τσιμπα τα γρηγορα!

Δημοσ.
Δεν ξερεις την Easyjet? Πλακα κανεις ετσι? Υπαρχουν και αλλες εταιριες που δουλευουν ιντερνετικα....Μην το σκεφτεσαι φιλε. Ορμα κατευθειαν. Απλα ειναι πολυ τυπικοι με τα κιλα των βαλιτσων. Μαχ 20 κιλα για ολες τις βαλιτσες σου ΣΥΝΟΛΙΚΑ! Μην κανεις καμια χαζομαρα και εχεις ευτραπελα

Όχι φυσικά. 20 κιλά είναι η βαλίτσα που θα δώσεις κάτω (και δεν είναι και τόσο αυστηροί σε αυτό το θέμα, έχω δώσει και 21-22 χωρίς πρόβλημα, (αλλα καλό είναι να τα προσέχεις για να μη σε χρεώσουν παραπάνω).

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

Μπορείς να έχεις και μια χειραποσκευή στο αεροπλάνο συγκεκριμένων διαστάσεων η οποία ΔΕΝ έχει όριο βάρους. Κανένα. Αυτά.

Μια χαρά εταιρία είναι παρά τα μπινελίκια που της έριξα τελευταία. Και που δεν έχει αριθμημένες θέσεις, τι έγινε; Δεν έτυχε ούτε μισή φορά να μην βρώ παράθυρο απο την πλευρά που θέλω. Αντίθετα σε όποιες έχουν συγκεκριμένες θέσεις, εκεί είναι που σκάω και ζητάω απο τον κάθε θείο μήπως και θέλει να αλλάξουμε.

Τέλος πάντων φυσικά και δεν είναι απάτη. Πολλοί απο εμάς ταξιδέξαμε πολλές φορές και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Go on.

Υ.γ: Φυσικά και μπορείς στο site να βάλεις ++ κιλά στο allowance της βαλίτσας με την ανάλογη χρέωση. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος όμως που πάει για 5μερες κάπου ξερωγω και θα έχει και χειραποσκευή, πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να ξεπεράσει τα 20 κιλά εξ αρχής.

Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς λύση της τελευταίας στιγμής, εννοείται ότι όσο πιο νωρίς κλείσεις τόσο πιο φτηνά εισιτήρια θα βρεις. Και πάλι όμως, εξακολουθεί να έχει εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

leftermann αν είναι ΜΟΝΟ αυτά,κανονικά θα έπρεπε όλες οι υπόλοιπες να είχαν βάλει λουκέτο!

Μου κάνει εντύπωση...

Δεν είναι απαραίτητο, η easyjet έχει συγκεκριμένους προορισμούς από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επομένως αν δε σε καλύπτει θα πας αλλού. Επίσης υπάρχουν πελάτες που προτιμούν άλλες εταιρίες επειδή έτσι θέλουν. Και πολλές φορές μπορείς να βρεις καλές τιμές και αλλού, αρκεί να είσαι και λίγο τυχερός, ενδεχομένως να χρειάζεται να κάνεις και κάποιους συμβιβασμούς. Με Aegean ας πούμε πέταξα Βιέννη με 125 ευρώ, με επιστροφή, που νομίζω είναι πολύ μπόμπα τιμή.

Δημοσ.

η easyjet από ελλάδα πετάει σε 4-5 προορισμούς. Πας Βερολίνο, κάθεσαι εκεί 2-3 μέρες, και από εκεί πετάει για παντού. Το σύνολο (πτήση προς Βερολίνο, διαμονή και 2-3 μέρες έξοδα, και από εκεί με easyjet πάλι για εκεί που θες τελικά να πας) μπορεί να βγαίνει και φτηνότερο από ότι να πας απευθείας εκεί που θες με ολυμπιακή πχ.

Μην ξεχάσεις να πιείς μια markischer landmann στην υγειά του Lucifer!

Δημοσ.
η easyjet από ελλάδα πετάει σε 4-5 προορισμούς. Πας Βερολίνο, κάθεσαι εκεί 2-3 μέρες, και από εκεί πετάει για παντού. Το σύνολο (πτήση προς Βερολίνο, διαμονή και 2-3 μέρες έξοδα, και από εκεί με easyjet πάλι για εκεί που θες τελικά να πας) μπορεί να βγαίνει και φτηνότερο από ότι να πας απευθείας εκεί που θες με ολυμπιακή πχ.

Μην ξεχάσεις να πιείς μια markischer landmann στην υγειά του Lucifer!

Πόσο fail ο τρόπος σκέψης μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...