Προς το περιεχόμενο

Τοπικο Δικτυο και Sharing

katsikoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δημιουργησει ενα τοπικο δικτυο με καλωδια ethernet και ενα gigabit switch. πανω στο switch ειναι το pc, το laptop, το PS3 και το WDTV Live Media Player. ολες οι συσκευες μπορουν να δουν η μια την αλλη χωρις κανενα προβλημα απολυτως. το προβλημα ειναι οτι ενω μπορω να χρησιμοποιω απο λες τις συσκευες τον εκτυπωτη που ειναι συνδεδεμενος στο pc, δεν μπορω να καταφερω να κανω streaming αρχεια βιντεο ή και γενικοτερα αρχεια αναμεσα στις συσκευες. κατα καιρους τα εχω καταφερει αλλα εντελως στην τυχη. εδω να διευκρινισω οτι για αρχη θελω να καταφερω να μπορει το media player να παιξει μεσω του δικτυου βιντεο απο τον σκληρο δισκο του pc. υπαρχουν δυο τροποι για να κανω αυτο που θελω (απο οσο γνωριζω τουλαχιστον):

• μεσω του wdtv live media player κανω explore στον σκληρο του pc
  • μεσω του windows media player κανω streaming τα βιντεο που θελω και παιζουν στο wdtv απευθειας.

το θεμα ειναι οτι με τον εναν τροπο ή με τον αλλο φτανω σχεδον παντα σε αδιεξοδο. σπανια ξανα λεω το εχω καταφερει και δεν εχω καταλαβει και πως. τις υπολοιποες φορες μεσω της πρωτης λυσης το wdtv ζηταει ενα username και ενα password για να συνδεθει με το pc. αλλα εγω δεν εχω ορισει τιποτα τετοιο στα windows... ενω με την δευτερη λυση το windows media player προσπαθει να κανει streaming αλλα μενει στην προσπαθεια χωρις να βγαλει καποιο μηνυμα σφαλματος...

παιδια μηπως ξερει κανεις να με βοηθησει??? φανταζομαι κατι θα παιζει με τα Permissions. εδω να αναφερω οτι ολοι οι φακελοι στο pc μου ειναι shared προς everyone!!!

:rolleyes:

στο pc και στο laptop χρησιμοποιω windows 7 64bit

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...