Προς το περιεχόμενο

Prepaid 3G

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
επειδη μενω εξωτερικο και θαρθω ελλαδα για λιγο καιρο θελω μια sim prepaid για σερφαρισμα

που μπορω να βρω??

Eννοεις για να σερφαρεις απο laptop σωστα?

Η vodafone εχει μια που με 20 ευρω σερφαρεις 10 ημερες. Δεν ξερω αν παιζει limit δεδομενων ομως.

Πας την αγοραζεις, στην ενεργοποιουν στο ονομα σου και τελειωσες. Και οταν ξανακατεβεις Ελλαδα (που παρεμπιπτοντως ειδα την τοποθεσια σου που ρωτησα στο αλλο τοπικ :P) την γεμιζεις εκ νεου αν θελεις.

Δημοσ.

Κοστιζει 19 ευρω η καρτουλα με τον κωδικο και ειναι για 10 μερες με οριο 10 gb

Χρειαζεσαι και ενα στικακι modem η λαπτοπ που να εχει hsdpa sim modem ενσωματομενο

η υπηρεσια λεγεται vodafone mobile broadband on demand.

γενικα ειναι αξιοπιστη και γρηγορη αρκει να εχει καλυψη 3G εκει που εισαι. αν σε ριχνει GPRS σερνεται αλλα αυτο βεβαια ισχυει σε ολες τις εταιριες. εχω ''καψει'' 2 10αρες καρτες και ολα ειναι οκ.

δηλωσε αμεσως τη sim μολις την αγορασεις γτ αλλιως τελος Ιουλιου θα ληξει-ακυρωθει με τον περιβοητο νομο...

Δημοσ.

Χμμμμ πάρε έναν αριθμό Q. Με ένα ευρώ έχεις 1500 λεπτά ομιλίας και sms προς Q και Wind (που δεν σε ενδιαφέρουν απλά τα αναφέρω :lol:), 100mb net και μέχρι 4 ανανεώσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μέσα σε έναν μήνα. Δηλαδή με 4 ευρώ 400mb. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ αμεεεεεεεεεεεεεε :P

Δημοσ.
Χμμμμ πάρε έναν αριθμό Q. Με ένα ευρώ έχεις 1500 λεπτά ομιλίας και sms προς Q και Wind (που δεν σε ενδιαφέρουν απλά τα αναφέρω :lol:), 100mb net και μέχρι 4 ανανεώσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μέσα σε έναν μήνα. Δηλαδή με 4 ευρώ 400mb. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ αμεεεεεεεεεεεεεε :P

αυτος εισαι!! thx chill :-D

Δημοσ.

Με 100 mb τι χρήση βγάζεις σε ένα απλό κινητό; βγάζεις ένα μήνα με απλό σερφάρισμα και τσεκάρισμα email;

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=389183

400mb για 2 βδομαδες ειναι πολλα! εγω 2 μερες τωρα που τοχω εχω κατεβασει μολις 4.17mb!! B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...