kleenex Δημοσ. 15 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2002 Δεν ξερω αν το κανει απο αντιδραση η απο αγνοια αλλα οπως και να'χει δεν μου φαινεται σωστο να χαλαω τα ματια μου 2 εκατοστα μπροστα απο την οθονη για 15 λεπτα προσπαθωντας να μεταφρασω (η να μεταγλωτισσω μαλλον) 7 σειρες κειμενο...
wraeththu Δημοσ. 16 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2002 Ξεκολλήστε από τα σύμβολα και δείτε το αφαιρετικά (δηλαδή σε επίπεδο εννοιών). Αν κάποιος έχει συνηθίσει να διαβάζει ελληνικά τα greeklish του φαίνονται κουραστικά. Κάτι ανάλογο έγινε και εδώ αλλά το θέμα είναι αυτό που λέει. Και εμένα μου τι σπάει να μη βλέπω σωστά ελληνικά (με την έννοια της ορθογραφίας πρωτίστως) αλλά δε θα το ανάγω σε βασική προϋπόθεση για να διαβάσω κάτι. Αυτή η αντίδραση σημαίνει κοινωνικός ρατσισμός.
vagos789 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2002 katarxhn toso orthografika lathi mazemena eixa kairo na do. Kata deuteron poly amfivallo an tou eipan "pare se 6 ores".Ayta den ginontan oute 20 xronia prin.
Critter Δημοσ. 17 Ιουνίου 2002 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2002 </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by vagos789: <strong>katarxhn toso orthografika lathi mazemena eixa kairo na do. Kata deuteron poly amfivallo an tou eipan "pare se 6 ores".Ayta den ginontan oute 20 xronia prin.</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Μάλλον νομίζεις οτι ζείς στον παράδεισο φίλε μου.Έτσι και στο θέμα των FAST-FOOD.Αnyway...keep thinking...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.