ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 παιδιά συγγνώμη αν είμαι σε λάθος τόπικ αλλά μήπως μπορεί κανείς να μου πει για αγορές από i-tunes με απόδειξη πόσες φορές μπορούμε να κάνουμε download? γιατί κάποια πράγματα δεν τα βρίσκω στον λογαριασμό μου, πού αλλού μπορεί να τα ψάξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
casabel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Αν έχεις μπεί με το δικό σου λογαριασμό και πατήσεις ενα app που το έχεις αγοράσει στο παρελθόν θα το θυμάται η apple και δε θα το πληρώσεις 2η φορά...απλά πάτα "download" ξανα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Αν έχεις μπεί με το δικό σου λογαριασμό και πατήσεις ενα app που το έχεις αγοράσει στο παρελθόν θα το θυμάται η apple και δε θα το πληρώσεις 2η φορά...απλά πάτα "download" ξανα.. σ΄ευχαριστώ, να υποθέσω ότι αυτό δε γίνεται για μουσική? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Νομίζω ότι ισχύει το ίδιο και για τη μουσική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 ΟΧΙ! Δεν ισχύει για μουσική. Αν πας να κατεβάσεις ξανά ένα τραγούδι που έχεις αγορασμένο από παλιά, σε ξαναχρεώνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 ΟΧΙ! Δεν ισχύει για μουσική. Αν πας να κατεβάσεις ξανά ένα τραγούδι που έχεις αγορασμένο από παλιά, σε ξαναχρεώνει! Μεγάλη βλακεία αυτό! Για πιο λόγο το έχουν έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Mε πρόλαβε ο Georgeadams. Φίλη μου την πάτησε ως εξής.. Είχε κατεβάσει ΑΠΕΙΡΑ τραγούδια επί πληρωμή, και χαρίζει το laptop της στον αδερφό της ο οποίος το έκανε format με τη μια. Στο καινούριο laptop της βάζει iTunes και φτιάχνει playlists με μη αγορασμένα MP3, κάνει synchronize με το iPod και το iTunes ΣΒΗΝΕΙ τα πάντα απ'το iPod.. Και έτσι τα έχασε όλα τα αγορασμένα!...... FAIL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Νομίζω αν έχεις κρατήσει τις αποδείξεις που σου στέλνουν στο e-mail σου και επικοινωνήσεις μαζί τους, μπορείς να τα ξανακατεβάσεις. Για επικοινώνησε με την υποστήριξη του iTunes Store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Αποδειξεις ε.. δεν το ειχα σκεφτει.. Στο Gmail έχω βαλει σε spam filter οτι μου έρχεται απο itunes γιατι με εκνευριζουν τα emails που μου ερχονται οταν αγοράζω καποιο application για το iphone! Tωρα η φιλη μου να κραταγε 1000+ αποδειξεις, απο χλωμό εως κατακίτρινο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δεν έχω αγοράσει ποτέ κανένα κομμάτι από το itunes αλλά φαντάζομαι όπως και για τις εφαρμογές του iphone που αγοράζεις έτσι και για τα τραγούδια του itunes store θα υπάρχει Purchase History όπου φαίνεται τι έχεις αγοράσει και πότε. Το έχεις κοιτάξει αυτό μέσα από το acount; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Παιδιά μου ακούγεται epic fail να μην υπάρχει η δυνατότητα re-download. Mail οπωσδήποτε στην υποστήριξη του iTunes, δεν υπάρχει περίπτωση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.