Προς το περιεχόμενο

Αντικατασταση της 8800GT 512MB

Xorxhs!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατι ρε αγορι μου να μην πας σε ATI,πιστευω πως ειναι ποιο πετυχημενη αγορα

Γιατί δήλωσε ότι εμπιστεύεται την nvidia . (Και πολύ καλά κάνει εδώ που τα λέμε). Αγάπες είναι αυτές.:-)

Δημοσ.
Γιατί δήλωσε ότι εμπιστεύεται την nvidia . (Και πολύ καλά κάνει εδώ που τα λέμε). Αγάπες είναι αυτές.:-)

Εγω εμπιστευομαι και τις 2 εταιριες(αφου η ατι εχει διωρθωσει πολλα λαθοι στους drivers της)αλλα αγαπαω κοκκινο τωρα πια

Δημοσ.

Το πλαίσιο είναι το μοναδικό ελληνικό μαγαζί που την έχει φέρει στα 259€(Το 1GB). Ε, δε τη λες και τη καλύτερη αγορά...

Επισκέπτης
Δημοσ.
μπορουμε να βρουμε την 460 1gb απο εξωτερικο σε καλυτερη τιμη?..

GAINWARD GeForce GTX 460 GS - 1024 MΒ

Δεν ξερω αν βοηθησα! Την εχει στα 209 ευρω με εκπτωση!

Επισκέπτης
Δημοσ.
χωρίς τα μεταφορικά όμως...

Δικιο εχεις αλλα νομιζω οτι και παλι συμφερει η οχι???

Δημοσ.
Αρχηγε, εγω πηρα μια 280 και ειμαι ευτυχης. Βεβαια ισως η 460 να ειναι καλυτερη λυση, και οικονομικοτερη

Οh my... :-(

Χίλιες φορές να έπαιρνες την 460 και θα σου μέναν και αρκετά χρήματα να τα ρίξεις αλλού.

(Άσε που με αυτά τα χρήματα αγόραζες 2 x 5770 για CF και μετά θα ήσουν πάνω απο την 5850 και GTX470 και στα games άλλοτε πλησίον και άλλοτε στα μονοπάτια της HD5870....! Kαι όλα αυτά με κατανάλωση σε full load ελαφρώς μεγαλύτερη της μιας HD5850!!! για την κατανάλωση της gtx280 ούτε λόγος... ;) )

Δημοσ.
5770 cf > 5870

Mπα...

Πολύ κοντά είναι, άντε και μαζί κάποιες φορές αλλά απο πάνω με τίποτα.

Ίσως σε κανα δύο τίτλους παιχνιδιών μόνο βγάζει καλύτερα framerates λόγω καλού scaling όπως είπε και ο Liopyr. Το έχω ψάξει διεξοδικά το θέμα καθώς με ενδιέφερε κάποια στιγμή.

Παρόλα αυτά αποτελεί ακόμα μια πολύ καλή επιλογή (ίσως την καλύτερη) για κάποιον που θέλει CF με πολύ καλές επιδόσεις, μικρό budjet και πολύ χαμηλή κατανάλωση που σημαίνει όχι απαραiτητα μεγάλο και ακριβό psu. (κατανάλωση λίγα watt παραπάνω απο μία 5850) :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...