Προς το περιεχόμενο

στην Forthnet απο OTE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα πολυ καλυ προσφορα forthnet+Nova και ειπανα χτυπησω το πακετο αφου εβγαινε στα μισα χρηματα απο οτι τωρα με connx 24 .

Το μονο που φοβομουν ηταν οτι επειδη ημουν 3 χλμ απο το κεντρο ηταν μηπως συχρονιζω χαμηλοτερα και να εχω προβλημα .

Με ΟΤΕ συχρονιζα απο 8,500-9500 down.

Τωρα με την forthnet ειδα οτι παντα ειναι πανω απο 11500 !

και ελεγα δεν πειραζει που πληρωνω ακριβα τον οτε χαλαλι του

Δημοσ.

To σκεφτομαι παρα πολυ σοβαρα να κανω την συσκεγκριμενη μεταβαση απο οτε

σε forthnet.ο οτε ειναι πανακριβος , μου βγαινει 43/μηνα και κλειδωνει στα 13

φοβαμαι την εξυπηρετηση της φ σε περιπτωση προβληματων οπως συνεβη στο παρελθον

στο πατρικο μου οπου και τελικα αλλαξα παροχο.

παρεπιπτοντως γνωριζει κανεις που βρισκεται το dslam forthnet στου γκυζη κοντα η κατα ποσο ειναι ευχαριστημενοι πελατες της forthnet στην περιοχη γκυζη(προσωπικες εμπειριες)

• Super Moderators
Δημοσ.

μπορεί όμως στον ΟΤΕ με τον χαμηλότερο συγχρονισμό να είσασταν σε fastpath και forthnet interleaved path :-)

καλώς ήρθατε στη Forthnet, ελπίζω να συνηθίσετε τα "crashαρίσματα" κυκλωμάτων που κάνουν όλους τους συνδρομητές να σέρνονται (βλέπε χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί προς μεσημέρι)

Δημοσ.
μπορεί όμως στον ΟΤΕ με τον χαμηλότερο συγχρονισμό να είσασταν σε fastpath και forthnet interleaved path :-)

καλώς ήρθατε στη Forthnet, ελπίζω να συνηθίσετε τα "crashαρίσματα" κυκλωμάτων που κάνουν όλους τους συνδρομητές να σέρνονται (βλέπε χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί προς μεσημέρι)

+++

και εγω στην forthnet χρονιζα 3mbps παραπανω απο τον ΟΤΕ αλλα η διαφορα τωρα με τον ΟΤΕ σε σχεση με την 4net που ειχα πριν ειναι μερα με την νυχτα... :P

Δημοσ.

Α δεν ξερω για κρασαρισματα ,ειμαι φρεσκος ακομα στην forthnet ,fast path ειμαι και τωρα

• Super Moderators
Δημοσ.

κάτω από 10ms το 1ο hop στο tracert (με το dslam) ?

χθες το βράδυ πάντως μετά τις 22:30 σερνόταν το σύμπαν με εξωτερικό...

Δημοσ.

Η διαφορα συχρονισμου ειναι καθαρα θεμα "ποσοτητος" noise margin που ριχνει ο καθενας στο συστημα του. Αυτο δεν ειναι αναγκαστικα καλο ή κακο. Εξαρταται των περιπτωσεων. Σε μια καλη γραμμη μπορει να ειναι καλο, αλλα σε μια κακη?

Δημοσ.

παιδια εισασταν σε fastpath και τωρα σε interleaved με χαμηλοτερο Margin γι αυτο συγχρονιζετε περισσοτερο, ειναι λογικο.

Δημοσ.
παιδια εισασταν σε fastpath και τωρα σε interleaved με χαμηλοτερο Margin γι αυτο συγχρονιζετε περισσοτερο, ειναι λογικο.

ειπα και πριν ειμαι σε fastpath παλι.

για το margin θα το τσεκαρω,εχω παρει screenshot του router με οτε και θα συγκρινω

Δημοσ.

Εσυ ακομα να κανεις αιτηση για ON? Αντε ψησου να τελειωνεις με αυτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...