ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Όσοι διαβάσατε τα άρθρα μου σχετικά με το forum που ήθελα να φτιάξω σε phpbb θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια. Πήγα να ασχοληθώ με ένα πρόγραμμα όπως το phpbb το οποίο δεν το γνώριζα και στην πορεία έμπλεξα με διάφορα προβλήματα και αποφάσισα να το σταματήσω. Το site χωρίζεται σε 4 σελίδες - Αρχική - Forum - Χρήσιμα Links - Ειδήσεις Καθώς έχω προηγούμενη εμπειρία σε Joomla αποφάσισα να το φτιάξω σε Joomla με το agora forum component. Δεν αντιμετώπισα δυσκολίες μιας και γνωρίζω κάποια πράγματα αλλά έχω κάποιες απορίες τις οποίες θέλω να θέσω. 1) Πως μπορώ στο link ειδήσεων να τραβάω την κατηγορία ειδήσεις που είναι στο forum? 2) Έχω εγκαταστήσει ένα component το οποίο είναι για adsense. Έχω κάνει αίτηση στην google για adsense στο domain αλλά περιμένω. Όταν εγκριθεί θα φανεί από την google Ο κωδικας html που πρέπει να προσθέσω στο component? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
betugias Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 1) Το Agora έχει δικό του Module από ότι θυμάμαι για αυτήν την δουλειά . 2) ναι σου δίνει κώδικα . Κάνε ένα custom module και βάλτον μέσα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.