Προς το περιεχόμενο

αδυναμια συνδεσης σε ελευθερο wifi ? τι γινεται ?

Locke_John

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια,

τις τελευταιες ημερες, ενοψει εμτακομισης εχω διακοψει το adsl και βολευομαι με ενα ελευθερο δικτυο που πιανει ασθενες σημα το laptop και μπαινω.

εχω ενα DELL inspiron καινουριο, με win7 64 bit.

σημερα ομως που δοκιμασα να μπω, ενω λεει connected στο συγκεκριμενο ασυρματο, εχω ειδοποιηση No internet access.

ανοιγοντας εναν browser, μου βγαζει το μηνυμα

sedrf.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ξερει κανενας τι μπορει να φταιει ? απο control panel δοκιμασα τα παντα αλλά δεν...

χθες , απενεργοποιωντας τον υπολογιστή, εκανε καποια updates. Σκεπτομενος μηπως φταιει αυτο, του εκανα και ενα restore στην ωρα πριν τα updates αλλά και παλι τπτ.

Δημοσ.

Κι εγώ έχω ρυθμίσει το router να μπαίνω χωρίς κωδικό, αλλά αφήνω να μπαίνουν μόνο συγκεκριμένες mac addresses. Οπότε δεν μπορούν να μπουν άσχετοι εύκολα. Στη λίστα το βλέπουν σαν ελεύθερο, αλλά δεν μπορούν να μπουν σε αυτό.

Επίσης, μπορεί να προσπαθείς να συνδεθείς σε κάτι που δεν είναι κάν router, αλλά κάποια άλλη wifi συσκευή.

Δημοσ.

Επίσης μπορεί να είναι ένα router για τοπική χρήση και μόνο χωρίς να έχει μόνιμη πρόσβαση (πλέον, αφού λες ότι βολευόσουν) στο Internet.

Με πρόλαβες!

Δημοσ.
Επίσης μπορεί να είναι ένα router για τοπική χρήση και μόνο χωρίς να έχει μόνιμη πρόσβαση (πλέον, αφού λες ότι βολευόσουν) στο Internet.

Με πρόλαβες!

ΝΑι δλδ, μεχρι χθες βραδυ εμπαινα κανονικά στο idernet εστω και με αργη ταχυτητα σερφαρα. Δλδ μαλλον το κλειδωσε ας πουμε ?

ευχαρ. για απαντησεις/ (αντε να δω πως θα τελειωσει η διπλωματικη χωρις googlη)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...