lebron15 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Φτιαχνω εδω ενα τοπικ γιατι το σαιτ εχει πολυ κοσμο και ισως βρεθουν οι καταλληλοι να μου απαντησουν. Φετος εδωσα πανελληνιες και στο πρωτο πεδιο εβγαλα 16045,εχω βαλει τις σχολες που μου αρεσουν και που λογικα δεν θα πιασω με τελευταια απο αυτες να ειναι η ψυχολογια Ρεθυμνου,το θεμα ειναι οτι μετα απο αυτην δεν ξερω ποια σχολη να βαλω,ειμαι αναμεσα στην Κοινωνικη Διοικηση Κομοτηνης και στα ΤΕΙ κοινωνικης Εργασιας αλλα δεν ξερω ποιο να προτιμησω,οποιος ειναι γνωστης ας απαντησει παρακαλω,οποιος θελει ας μου προτεινει και καμια αλλη σχολη,εχω ψαξει πολυ ολες τις σχολες αλλα ο καθενας λεει τα δικα του,μια γνωμη παραπανω δεν θα ηταν ασχημη!
salliara Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Αυτα με τα πεδια και τις βασεις δεν τα καλοξερω, μιας και τα αλλαζουν καθε χρονο! Νομιζω παντως εχεις αρκετα πολλα μορια για να διαλεξεις σχολες! Αυτο που εχω να σου προτεινω ειναι η σχολη δημοσιων σχεσεων και επικοινωνιας (τει) στην καστορια - εχει βαση γυρω στο 12-13 νομιζω Οταν εδωσα πανελληνιες ημουν στην ιδια φαση, δεν ηξερα τι να δηλωσω κλπ, την δηλωσα εντελως στην τυχη, και τελικα περασα εκει! κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη! Για να παρεις και ικανοποιητικες απαντησεις ομως πρεπει να καθορισεις λιγο το τι ψαχνεις και πως. Διαλεγεις αναλογα με τα ενδιαφεροντα σου? (και ποια ειναι αυτα?) τον τοπο? την πιθανη αποκατασταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.