Προς το περιεχόμενο

Καλοκαιρινές σειρές 2010

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι το ξαναβαζεις το κειμενο?Για να εμπεδωσουμε οτι εισαι λαθος?Ο Τζινος δικαιολογησε την καυστικη κριτικη του η οποια btw ειναι το στυλ του και το σεβομαι.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πασχαλια δεν ενοουσα οτι εχουμε ξανακοντραριστει για σειρες, ουτε αε μπερδεψα με αλλον. Απλα εχουν γινει επικες κοντρες σε σειρες οπως το λοστ, η πριζον, που καποιοι με εχουν βαλει στοχο. Γενικως οσους τολμουν να πουν μια αρνητικη κριτικη γι αυτες. Οποιος πεταει τετοια οπουδηποτε πλεον αντιμετωπιζετε σαν μαυρος εξωγηινος!

Τελος παντον αφηστε το παιδια, μην το συνεχιζουμε. Δεν εγινε και τιποτα σπουδαιο. Ετσι και αλλοιος οταν θα ξαναγραψω κριτικη σε καποιο επεισοδειο/σειρα στο ιδιο υφος θα ναι, και οποιος θελει το περνει οπως θελει. αλλους βοηθαει, αλλους εκενυριζει.

Εχω στα υποψην να δω τους πιλοτους απο good guys και covert affairs. Δεν τα χω δει να τα αναφερουμε εδω και καπου πηρε το ματι μου στο νετ καλα λογια.

(ααα και για να μην παρεξηγηθουμε, δεν εχω βαλει κανενα απο τα -1,+1... σε κανενα σχολιο και ουτε μου αρεσει αυτο)

Δημοσ.
θες να σε πάρω και στα σοβαρά ?

Όχι! Προς Θεού, όχι!

Όποια "καλοκαιρινή" σειρά ξεκίνησα βαρέθηκα και τη σταμάτησα. Όταν λέμε ξεκίνησα, να δω τον πιλότο. Φοβάμαι ότι θα κρατήσω την όρεξή μου για αυτές που ξεκινάνε από Σεπτέμβρη. Έτσι, για να είμαστε και on topic.

Α, και +1 στο σχόλιο για τη δύσκολη περίοδο, βαριέμαι να το ψάχνω. Κάντε κάνα μπάνιο να χαλαρώσετε! ooh, wait :P

Δημοσ.
ειδα τα 2 πρωτα του Haven,

η πρωτη αποψη ειναι αρνητικη αλλα με ενα πολυ μικρο ποτενσιαλ. Η ολη σειρα βγαζει μια προχειροτητα και βιασυνη, ο τροπος που βγαζουν συμπερασματα και λειτουργουν μεσα στη σειρα ειναι αστειος, ο διαλογος ειναι γεματος κλισε, χαζο χιουμορ, γενικως κακογραμενο, και τελος οι αντιδρασεις των χαρακτηρων ειναι αφυσικες. Πχ στο πρωτο επεισοδειο βρισκετε η τυπισα στον γκρεμο λιγο πριν σβουρισει και πεθανει και εχει υφακι του στυλ΄ωραια παλι μπλεξαμε, στα τετοια μου, να ανοιξω καμια εφημεριδα να διαβασω!" Ενω ανα τα επεισοδεια γινονται τα απιστευτα μεταφυσικα φαινομενα και ειναι σαν μια συνηθισμενη μερα, σιγουρα για τους κατοικους και καλα της πολης που κατι ξερουν/κρυβουν, αλλα ακομα και για την αστυνομικηνα που τα πρωτοβλεπει. Οι μικροιστοριουλες των 2 πρωτον επεισοδειων βαρετες, αδιαφορες, χωρις ευρηματικοτητα η καποιο ωραιο παζλ η μυστηριο.

Φυσικα ειναι sci fi και σαν τετοιο μπορει να σου πεταει οτι παπαρια θελει, αλλα ειναι και ο τροπος που σου περναει το μυστηριο και τα cgi και μια σωστη ροη και δεσιμο στα συμβαντα που απλα δεν λειτουργει οπως πρεπει στο haven. Εχει καποια προοπτικη αν βελτιωθει το σεναρο και η εξελιξη των επεισοδειων ειναι λιγοτερο, βιαστικη, αλλα δεν το βλεπω. 2 επεισοδειακια του δινω ακομα, αλλα μαλλον θα φαει φουντο.

The Big C - looks delicious! Ειναι showtime, εχει πολυ καλο καστ, μοιαζει ενδιαφερον και με ωραιο χιουμορ αλλα και λιγο δραμα/ενταση. Σιγουρα θα το τσεκαρω.

Εγω το παραπανω ποστ οχι μονο το βρηκα αρκετα βοηθητικο, αλλα και dead on ευστοχο εχοντας δει τα 2 επισοδεια στα οποια αναφερετε ο tzinos.

Thanks mate για την αναλυση και την περιγραφη

Δημοσ.

ειδα το 1το επεισοδειο του good guys, ειναι Βody cops κωμοδια/παρωδια. Αλλα εχει γαμω τα στυλακια, μοιαζει με bad boys meets my name is earl σκηνοθτεημενο απο μεθυσμενο ταραντινο στα νιατα του.

Ναι εχει καποια στερεοτυπα, δεν ειναι φυσικα ολες η σκηνες αστειες και μοιαζει λιγο οβερ δε τοπ, εχει αρκετη δραση να γεμισει ταινια και η ιστοριες εξελισονται βολικα και ομορφα. Αλλα η σειρα δεν το παιζει σοβαρη, ειναι οπως ειναι ηθελημενα και παιζει πανω σε αυτα τα στεροτυπα των cop shows, εχει καλο χιουμορ, ειπαμε αφθονη δραση και πολυ συμπαθητικο καστ. Παιζει ο γιος του τομ χανκς, ο τυπος που επαιζε στο "Studio 60 on the Sunset Strip" και μαλλον γκεστ σταρ η Νια βαρδαλος! Ααα και για λοστ φανς, ο τυπος που επαιζε τον Mikhail Bakunin!

Προτεινεται ανετα, απο ολλες τις αλλες δραματικες/σοβαροφανεις και μυστηριες παπαριες μοιαζει καλυτερο. Βεβαια εχω δει μονο το πιλοτο, αλλα με κερδισε και συντομα θα εχω ποιο φουλ αποψη. Εχει παιξει 6 επεισοδεια και εχει παρει το οκ για 20.

Δημοσ.
ειδα το 1το επεισοδειο του good guys, ειναι Βody cops κωμοδια/παρωδια. Αλλα εχει γαμω τα στυλακια, μοιαζει με bad boys meets my name is earl σκηνοθτεημενο απο μεθυσμενο ταραντινο στα νιατα του.

Mε εψησες με το παραπανω, ετσι πρεπει να γινονται οι κριτικες, συγκρινομενες με κατι ηδη γνωστο ωστε να υπαρχει μετρο συγκρισης και οχι "μ'αρεσε δε μ'αρεσε" και "γελασα δε γελασα". Το ιδιο γουστο εχουμε ολοι;

Δημοσ.

o bradley whitford ειναι αρκετα καλος ηθοποιος και ο μικρος hanks δεν μπορει να σταθει διπλα του (το ιδιο προβλημα ειχαμε και στο studio 60 με τον chandler)

εγω μενω σταθερος στο louie παντως

Δημοσ.

κακιες, εχω διαβασει παρομοια σχολια, και ολοι ενοχλουνται επειδη ο τυπος ειναι γιος του χανκς και παιζει παρομοια. Σιγουρα δεν ειναι καμια ηθοποιαρα, αλλα δεν με ενοχλει καθολου, δεν ειναι και κανας ρολος για οσκαρ, μια χαρα ανταποκρινεται. Μαλιστα τον προσεχω λιγο παραπανο και πιστευω οι αντιδρασεις του δεν ειναι τραβηγμενες, ειναι εκφραστικος ηθοποιος και οχι ξυλινος, αλλα οι μορφασμοι και οι κινησεις φερνουν φυσικα σε τομ χανκς. Και τι να κανει αφου ειναι γιος του και φτυστος? Το κακο ειναι οτι δεν μοιαζει να εχει μεγαλη γκαμα και θα δειξει αν θα καταφερει να ξεφυγει απο το χαριτωμενο στυλακι που ειχε ο πατερας του στις αρχες τις καριερας του.

Δημοσ.

παναγια μου δεν πρεπει να εχω δει χειροτερο επεισοδειο σε σειρα. Haven 1x03!! Ελεγα οτι θα δω κανα δυο ακομα προτου βγαλο οριστικο συμπερασμα, αλλα τελικα ειχα πεσει εξω, αυτο ειναι χειροτερο απο οτι το περιεγραφα αρχικα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον,να δωσω ενα μεγαλο +1 στο good guys,πολυ καλη κωμικη (αστυνομικη) σειρα. Ωραιες ιστοριουλες,δραση,καφριλες και ο μεγας Dan Stark..

320851.jpg

Και το Pillars of the Earth ειναι καλο,οχι τπτ ιδιαιτερο αλλα αν σας αρεσει λιγο η ιστορια δοκιμαστε το..

Δημοσ.
Λοιπον,να δωσω ενα μεγαλο +1 στο good guys,πολυ καλη κωμικη (αστυνομικη) σειρα. Ωραιες ιστοριουλες,δραση,καφριλες και ο μεγας Dan Stark..

Λοιπον πολυ καλο οντως.

Ευχαριστω για την προταση, γιατι δεν το ειχα παρει πρεφα :-D

Να προσθεσω επισης οτι στα δυο πρωτα που ειδα ειχε και πολυ καλη μουσικη... AC/DC και Scorpions. Μου θυμισε λιγο Supernatural και συγκινηθηκα. :P

Δημοσ.

Να προσθεσω επισης οτι στα δυο πρωτα που ειδα ειχε και πολυ καλη μουσικη... AC/DC και Scorpions. Μου θυμισε λιγο Supernatural και συγκινηθηκα. :P

Καλα ναι οταν επαιξε το Thunderstuck τα εσπασε. Βασικα γελουσα γιατι σκεφτομουν το Supernatural και το ποσο γελοιοι ειναι αυτοι οι δυο:Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...