Προς το περιεχόμενο

Καλοκαιρινές σειρές 2010

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειδα τα 2 πρωτα του Haven, η πρωτη αποψη ειναι αρνητικη αλλα με ενα πολυ μικρο ποτενσιαλ. Η ολη σειρα βγαζει μια προχειροτητα και βιασυνη, ο τροπος που βγαζουν συμπερασματα και λειτουργουν μεσα στη σειρα ειναι αστειος, ο διαλογος ειναι γεματος κλισε, χαζο χιουμορ, γενικως κακογραμενο, και τελος οι αντιδρασεις των χαρακτηρων ειναι αφυσικες. Πχ στο πρωτο επεισοδειο βρισκετε η τυπισα στον γκρεμο λιγο πριν σβουρισει και πεθανει και εχει υφακι του στυλ΄ωραια παλι μπλεξαμε, στα τετοια μου, να ανοιξω καμια εφημεριδα να διαβασω!" Ενω ανα τα επεισοδεια γινονται τα απιστευτα μεταφυσικα φαινομενα και ειναι σαν μια συνηθισμενη μερα, σιγουρα για τους κατοικους και καλα της πολης που κατι ξερουν/κρυβουν, αλλα ακομα και για την αστυνομικηνα που τα πρωτοβλεπει. Οι μικροιστοριουλες των 2 πρωτον επεισοδειων βαρετες, αδιαφορες, χωρις ευρηματικοτητα η καποιο ωραιο παζλ η μυστηριο.

Φυσικα ειναι sci fi και σαν τετοιο μπορει να σου πεταει οτι παπαρια θελει, αλλα ειναι και ο τροπος που σου περναει το μυστηριο και τα cgi και μια σωστη ροη και δεσιμο στα συμβαντα που απλα δεν λειτουργει οπως πρεπει στο haven. Εχει καποια προοπτικη αν βελτιωθει το σεναρο και η εξελιξη των επεισοδειων ειναι λιγοτερο, βιαστικη, αλλα δεν το βλεπω. 2 επεισοδειακια του δινω ακομα, αλλα μαλλον θα φαει φουντο.

The Big C - looks delicious! Ειναι showtime, εχει πολυ καλο καστ, μοιαζει ενδιαφερον και με ωραιο χιουμορ αλλα και λιγο δραμα/ενταση. Σιγουρα θα το τσεκαρω.

Δημοσ.

tzinos : έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο ότι ο άλλος που παρακολουθεί μια σειρά,να την παρακολουθεί για την πλάκα του και για χαβαλέ και να μην γουστάρει να διαβάζει βαθυστόχαστες αναλύσεις για τόσο πολύ ανάλαφρες και επιφανειακές σειρές?

Δημοσ.

σορρυ δηλαδη, δεν θελω να απαντησω με υφακι, αλλα το οτι εγραψα 5 γραμες παραπανω αναλυοντας 3-4 σημεια που κανουν την σειρα αδιαφορη, δεν νομιζω οτι ειναι και κατι βαθυστοχαστο και υπερβολικο. Στην τελικη ανοιξες ενα τοπικ για να συζητησουμε εαν καμια απο τις καινουριες καλοκαιρινες σειρες αξιζει να την παρακολουθησουμε. Πως θα γινει αυτο, με τετοιο στυλ?

haven - ισως οχι

happy town - ετσι και ετσι

memphis beat - oxi

.......

τετοιες απαντησεις ηθελες????

Και για σκεψου, ποσες απο τις σειρες ειναι αναλαφρες και επιφανειακες?? κανα 80% και βαλε. Αρα τι κανουμε, τις βλεπουμε ολες και περναμε ευχαριστα? χωρις απαιτησεις, χωρις κριτικη....? Και δεν ειναι απαραιτητα κακο οτι μια σειρα ειναι απλη και χαβαλεδιαρικια, βλεπω αρκετες τετοιες, αλλα εχουν καποια στοιχεια που με τραβανε. Αρα δεν τις αποριπτω, αλλα δεν σημενει οτι δεν σηκωνουν και μια αναλυση για το τι παει στραβα η οχι. Στην τελικη σου πεταω και καποιες συγκρισεις με αλλες σειρες, και λιγα πραγματα για το στορυ/ακτιγκ κτλπ.... και οποιος διαβαζει περνει μια ιδεα για το αν θα αρχισει αυτες τις αγνωστες καινουριες σειρες η οχι. Το κακο που ειναι?

Δημοσ.

Κοίτα,μεταξύ του ''ναι-όχι-,''γράφω περιληπτικά και συζητώ χωρίς να κριτικάρω καυστικά και υπερβολικά'' και του ''εγραψα 5 γραμες παραπανω αναλυοντας 3-4 σημεια που κανουν την σειρα αδιαφορη'',υπάρχει μια διαφορά.

Ιδιαίτερα όταν δεν γράφεις απλά 5 γραμμές παραπάνω,αλλά την θάβεις.

Αυτό που διάβασα νωρίτερα,δεν είναι 5 γραμμές παραπάνω.

Είναι μια κριτικη καυστικότατη και χωρίς αιτιολογία -κατ'εμέ.

Και μπορείς να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ του ''ναι-όχι'',''γράφω περιληπτικά'' και ''γράφω 5 γραμμές παραπάνω'' άμα συγκρίνεις την άλλη σειρά που σου άρεσε και που δεν της αφιερώθηκαν ούτε 2μισι γραμμές παραπάνω

Δημοσ.
Κοίτα,μεταξύ του ''ναι-όχι-,''γράφω περιληπτικά και συζητώ χωρίς να κριτικάρω καυστικά και υπερβολικά'' και του ''εγραψα 5 γραμες παραπανω αναλυοντας 3-4 σημεια που κανουν την σειρα αδιαφορη'',υπάρχει μια διαφορά.

Και μπορείς να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ του ''ναι-όχι'',''γράφω περιληπτικά'' και ''γράφω 5 γραμμές παραπάνω'' άμα συγκρίνεις την άλλη σειρά που σου άρεσε και που δεν της αφιερώθηκαν ούτε 2μισι γραμμές παραπάνω

Αντιθετως ειναι κριτικη καλοδεχουμενη (εμενα με βοηθησε να βαλω καποια στα υποψη η να τους δωσω προτεραιοτητα ) και με αιτιολογια.Ας ειμαστε δεκτικοι και στην αντιθετη αποψη (''θαψιμο'') και οχι μονο στην ωραιοποιηση και το χειροκροτημα η σε αυτα τουλαχιστον που θελουμε να ακουσουμε. :-)

Δημοσ.

+1 tzinos.

-1 paschalia.

Κάποιο από τα δύο ποστ ήταν χρήσιμο ανάγνωσμα. Κάποιο από τα δύο ήταν trollάρισμα.

Δημοσ.

Κοίτα να δεις,κονακ.

Συμφωνώ για τον όρο τρολλάρισμα.

Όσον αφορά το δικό σου ποστ.

bluesattack : Δεν πρέπει να διάβασες ότι έγραψα,αλλιώς δεν θα έγραφες ότι έγραψες.

Δεν είμαι αντίθετη του να λεγεται η αντίθετη άποψη.

Αντιθέτως,θα ήθελα να διαβάζω και άλλες απόψεις.

Αλλά όχι αυτό το είδος κριτικής.

Δημοσ.

Κοίτα να δεις, πασχαλιά.

Έ λ ε ο ς.

Ο tzinos είναι από τους χρήστες που με τις απόψεις του πάνω στις σειρές έχει βοηθήσει πολλούς συμφουρίτες να δουν κάποια πολύ καλή σειρά που δεν είχε τύχει να δουν ή να αποφύγουν τεράστιες πατάτες. Και τον ευχαριστούμε για αυτό. Η κριτική του για το Haven ήταν πολύ καλή - εγώ προσωπικά θα περιμένω να γράψει όταν δει και τα επόμενα δύο επεισόδια και μετά θα δω αν θα του δώσω μια ευκαιρία. Τι στο καλό δηλαδή πρέπει να γράφουμε σε αυτά τα τόπικ;

Δημοσ.

μηπως περναμε καμια δυσκολη περιοδο και εχουμε νευρακια?? :-D

σορυ κιολας δεν εχω καμια διαθεση για κοντρα μαζι σου και δεν εδειξα και πουθενα να το θελω αυτο.

Η απαντηση που εδωσες προφανος δεν επεισε και πολυ. Η κριτικη μου ηταν με επιχειρηματα και ηταν απλα η αποψη μου. Εδωσα και καποια περιθωρια για βελτιωση. Στο happy town γιατι δεν αρπαχτηκες?

Η λυση ειναι απλη, αντικρουσε τις κριτικες μου, πες μου η ταδε σκηνη που αναφερεις δεν ηταν ετσι αλλα γιουβετσι. Η συμπεριφορα των χαρακτηρων φαινοταν λογικη γιατι...... Μου αρεσε η ταδε ιστορια....μπλα μπλα. Λες την αποψη σου, λεω την δικια μου, ο καθενας εχει την δικια του. Δεν ειναι αυτοσκοπος μου να θαψω οποια σειρα βρω μπροστα μου, αλλα καταλαβαινω επειδη λεω καποια πραγματα για δημοφιλεις σειρες καποιοι με εχουν βαλει στοχο και αρπαζονται με το παραμικρο. Συγγνωμη που εχω αποψη και απαιτησεις. Λεω καλα λογια για σειρες που μου αρεσουν και δεν κολωνο να θαβω με αιτιολογιες αυτες που δεν μου αρεσουν. Δεν θαβω μονο.

Δημοσ.

κονακ,μπαίνεις σε ένα τοπικ,κατηγορείς για τρολαρισμα,ξεινώντας το εσυ και θες να σε πάρω και στα σοβαρά ?

Την τελευταία φορά που τσέκαρα,ο τζίνος ήταν απλά ένας ΧΡΗΣΤΗΣ του φορουμ.

Άνθρωπος δλδ,αν δεν το κατάλαβες.

Δεν ήταν υπεράνω όλων όσον αφορά τις κριτικές του.

Και ναι.

Διαφωνώ με αυτές .

Εσύ από που και που θα μου την πεις ?

Με ποιά ιδιότητα ?

Του ακολουθητή?

Του κολαούζου ?

Ή του επαγγελματία τρολ ?

Τζίνος,προφανώς και δεν κατανόησες ότι έγραψα και πιθανόν επηρρεάστηκες και από τα άλλα ποστς.

Συγνώμη κιόλας,αλλά ξαναλέω ότι αυτά που γράφεις είναι υπερβολικά .

Δεν ειναι αυτοσκοπος μου να θαψω οποια σειρα βρω μπροστα μου, αλλα καταλαβαινω επειδη λεω καποια πραγματα για δημοφιλεις σειρες καποιοι με εχουν βαλει στοχο και αρπαζονται με το παραμικρο

Ορίστε ?

Κάπου σε έχω χάσει.

Τι σχέση έχω με αυτό που λες ?

Σ'έχω αντικρούσει ποτέ ή έχω ανακατευτεί ποτέ με όσα έχεις πει κατά καιρούς ?

Γενικώς βλέπω να υπάρχει μια σύγχυση ..

Και δεν φταίνε τα υποτιθέμενα νεύρα μου.

Υ.γ. Στο ''happy town'' δεν αρπάχτηκα -όπως λες-,γιατί δεν είχες άδικο.

Και γιατί η σειρά είχε τελειώσει,με όχι καλό τέλος.

Δημοσ.
Κοίτα να δεις,κονακ.

Συμφωνώ για τον όρο τρολλάρισμα.

Όσον αφορά το δικό σου ποστ.

bluesattack : Δεν πρέπει να διάβασες ότι έγραψα,αλλιώς δεν θα έγραφες ότι έγραψες.

Δεν είμαι αντίθετη του να λεγεται η αντίθετη άποψη.

Αντιθέτως,θα ήθελα να διαβάζω και άλλες απόψεις.

Αλλά όχι αυτό το είδος κριτικής.

Αστο βρε Πασχαλια , τι επιμενεις .

Ενταξει δεν εγινε και κατι τρομερο,ολοι μια παρεα ειμαστε , αλλα ποιος θα ορισει το ειδος της κριτικης που θα γινεται ? Εσυ, συμφωνα με τα δικα σου κριτηρια ? :-D

Η μηπως θελεις η κριτικη να ειναι light του στυλ ' δεν με συγκινησε αλλα θα προτεινα να δωσουμε μια δευτερη ευκαιρια , σεβομενοι την προσπαθεια των συντελεστων ':lol:

Δεν τον ξερω τον tzinos , δεν εχω και καμμια ιδιαιτερη διαθεση για αντιπαραθεση αλλα αντι να χαιρομαστε που μερικοι ειναι φαν των σειρωνν και μοιραζονται τις εντυπωσεις τους κανουμε και παραπονα ? :lol:

Ασε που δεν βλεπω και αντ'επιχειρηματα...

Δημοσ.

Λοιπόν,για να τελειώνουμε.

Είπα κάποια πράγματα στον τζίνος.

Όχι για να του την πω,όχι για να πέσω να τον φάω.

Τα ξαναγράφω εδώ και θα ήθελα να πιστεύω ότι δεν θα πάνε χαμένα.

Τέλος από εμένα εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...