Προς το περιεχόμενο

Καλοκαιρινές σειρές 2010

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πριν απο λιγο σκεφτομουν να ανοιξω παρομοιο θεμα:Ρ

Απο την λιστα το the Gates και το person Unknown δεν μου φανηκαν κατι ιδιαιτερο,ισως συνεχισω το the gates λογω του supernatural στοιχειου που εχει. Το haven καλουτσικο φαινεται..

Εχουν ξεκινησει και διαφορα αλλα,Covert Affair,Identity,the Glades,Huge ktl. Αν τα εχει δει κανεις ας ριξει μια αποψη..

Α,σημερα ξεκινησε και η 5η seaon του Psysh!

Δημοσ.

Δεν έβαλα σειρές που μετράνε ήδη κάποιους κύκλους αλλά νέο αίμα .

Απ'ότι είδα,αρκετές σειρές έχουν ξεκινήσει τον νέο κύκλο τους μέσα στο καλοκαίρι.

Δημοσ.

λοιπον το persons unknown εχει και τοπικ δικο του και εκει μπορειτε να παρετε αποψεις. Η δικια μου ειναι οτι ειναι αστειο, γεματο κλισε, κακους ηθοποιους, ψιλοαδιαφορο σεναριο....κτλπ. Μονο για να περασεις την ωρα αν δεν εχεις τι να κανεις, και παλι καλυτερα να βλεπες κατι αλλο.

Memphis beat, ειδα τον πιλοτο, οχι ολοκληρο, βαρεθηκα και το κλεισα. Ενα cop show που απλα γινεται στο νοτο και ξερω εγω θα εχει και λιγo motown, mephis music μεσα. Αδιαφορο και δεν βοηθουσε και ο Jason Lee. Γεματο κλισε και παλι, ο μαγκας αστυνομικος που τα λυνει ολα με τον δικο του περιεργο τροπο, μαυρη αφεντικινα αρχηγος αστυνομιας που τον ψιλοκοντραρει αλλα τον παει κιολας, και ενα ματσο ακυρες αναφορες σε ελβις και ελβις τριβια.

Happy town, μετρια σειρουλα αλλα βλεπεται. Εχει κανα δυο καλους ηθοποιους, και καμποσους μετριους. Φανταστειτε κατι αναμεσα σε Harper's Island και twin peaks!! Αλλα δυστηχως ποιο πολυ προς το πρωτο. Πανε να δημιουργησουν μια μαγεια και μυστηρειο, αλλα η πολη και οι κατοικοι της δεν πειθουν καθολου, οπως και το κυνηγι του "μαγου" δολοφονου δεν εντυπωσιαζει και πολυ σαν στορυ. Γενικος βγαζει ενα στυλ το χω ξαναδει ολα σε καλυτερες σειρες γιατι να ασχολιουμαι. Αλλα βλεπεται τελος παντον, ειδικα σε σχεση με τις αλλες. Αααα βασικα κοπηκε αλλα νομιζω ολοκληρωθηκε, ηταν να βγουν 8 επεισοδεια, τα 6 τα παιξανε και τα 2 τελευταια υπαρχουν σε webrip. Δεν εχω δει ακομα τα 2 τελευταια.

Pretty Little Liars, δεν εχω δει αλλα απο την σελιδα του στο imdb μοιαζει με teen mystery μπουρδες.

Ουτε gates και haven εχω δει.

Αρχισε και το eureka και ειναι καλυτερο απο ολα αυτα.

Δημοσ.

Λιγο offtopic ..Εχω δει 6-7 επεισοδια Eureka,συνεχιζει γενικα στο ιδιο μοτιβο,ή μπαινει και κεντρικη ιστορια; Καλο,αλλα δεν σε τραβαει να δεις πολλα μονοκοπανια,που και που για break απο τις υπολοιπες σειρες το βλεπω μεχρι τωρα;Ρ

Δημοσ.

δεν μπορω να πω οτι εχει καποιο κεντρικο στορυ περα απο τις σχεσεις των πρωταγωνιστον. Απλα παντα κατι κουλο συμβενει στην πολη για να παρεμβει ο σεριφης. Ισως μερικες φορες τραβαει για 3-4 επεισοδεια ενα στορυ.

Προσωπικα το θεωρο ποιο geek representitive απο το big bang theory. Δεν κουραζει και βλεπεται ευχαριστα χωρις ιδαιτερες απαιτησεις. Εχει καλλες sci fi ιδεες και υλοποιησεις χωρις να χρειαζεται να σκεφτεςι αν στεκει μια θεωρια η οχι, ειναι δεδομενο οτι λενε αρλουμπες και παρουσιαζουν συκευες και γκατζετιες που δεν υπαρχουν. Γι αυτο και βλεπεται ευχαριστα.

Δημοσ.

Happy town, μετρια σειρουλα αλλα βλεπεται. Εχει κανα δυο καλους ηθοποιους, και καμποσους μετριους. Φανταστειτε κατι αναμεσα σε Harper's Island και twin peaks!! Αλλα δυστηχως ποιο πολυ προς το πρωτο. Πανε να δημιουργησουν μια μαγεια και μυστηρειο, αλλα η πολη και οι κατοικοι της δεν πειθουν καθολου, οπως και το κυνηγι του "μαγου" δολοφονου δεν εντυπωσιαζει και πολυ σαν στορυ. Γενικος βγαζει ενα στυλ το χω ξαναδει ολα σε καλυτερες σειρες γιατι να ασχολιουμαι. Αλλα βλεπεται τελος παντον, ειδικα σε σχεση με τις αλλες. Αααα βασικα κοπηκε αλλα νομιζω ολοκληρωθηκε, ηταν να βγουν 8 επεισοδεια, τα 6 τα παιξανε και τα 2 τελευταια υπαρχουν σε webrip. Δεν εχω δει ακομα τα 2 τελευταια.

κόπηκε ναι αλλα δεν ολοκληρώθηκε.

το 8ο δεν μοιάζει για season finale και σε καμία περίπτωση series finale .Περα από 2 βασικες απαντήσεις για τον "ρόλο" κάποιων δεν δείχνει κάτι ουσιαστικό. βασικά μην σου πω πως ούτε καν για season finale δεν το κόβω...

πάντως τα 2 last αρκετά καλά επεισόδια. κρίμα καλούτσικη ήταν στο πλαίσιο που της δίνεις και συ στην ανάλυση σου

Δημοσ.

Τελείωσα το ''Happy town'' αλλά οι απορίες αρκετές.

Γιατί το έκοψαν καταρχήν ?

Γιατί δεν αποσαφήνισαν ρόλους-αιτίες-και γεγονότα ?

Υπάρχει πράγματι αυτή η ταινία ''Η μπλε πόρτα-Die blaue Tuer

'' ?

Γενικώς,το τέλος ήταν πολύ ασαφές,γενικόλογο και σε εκκρεμότητα.

Δημοσ.

Ειδε κανεις το πρωτο επεισοδιο του Haven?Το ειδα χθες βραδυ εγω και το βρηκα μαλλον απογοητευτικο."Λιγο" το story και δεν με πειθει καθολου(δεν μου προκαλεσε ενδιαφερον καν στο ελαχιστο να δω τι θα γινει στη συνεχεια) και απο ηθοποιους ολιγον τι τραγικο.

Δημοσ.

The Big C (16 Aυγούστου-Showtime)

Με Laura Linney που θεωρώ γενικά υπέροχη και ελπίζω -fingers crossed- σε έξυπνο κυνικό χιούμορ λόγω υπόθεσης (αν και το τρέιλερ δεν με εμπνέει προς αυτή την κατεύθυνση αλλά θα το τσεκάρω σίγουρα).

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=grwTFjohG5o[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...