Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Home Premium 64bit & πρόβλημα με WLAN

Grumman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω windows 7 64bit Home Premium σε ένα laptop και δούλευε κανονικά το Wireless Lan του μέχρι που έβαλα ένα πρόγραμμα για VPN και με κάποιο τρόπο έγινε Disabled η ασύρματη κάρτα δικτύου. Ενώ στον Device Manager την δίχνει κανονικά δεν μπορεί να κάνει scan σε ασύρματα δίκτυα.

Όταν βάλω τον Trouble shooter των windows μου λέει πως είναι πρόβλημα με τους Drivers της κάρτας. Τους άλλαξα, έβαλα καινούριους από την Intel, έβαλα και αυτούς που είχε στο CD με το Laptop, αλλά τπτ.

Καμία βοήθεια κανένας?

Ευχαριστώ πολύ,

Θανάσης.

Δημοσ.

πήγαινε και κάνε επαναφορά συστήματος πρίν την εγκατάσταση του προγράμματος που σου δημιούργησε το πρόβλημα

Δημοσ.
πήγαινε και κάνε επαναφορά συστήματος πρίν την εγκατάσταση του προγράμματος που σου δημιούργησε το πρόβλημα

Πήγα αλλά λέει πως δεν υπάρχει σημείο για επαναφορά !

Κανένας άλλος τρόπος? (εκτός FORMAT) :D

Δημοσ.

Δοκίμασες να βγάλεις το πρόγραμμα για το VPN που έβαλες μήπως επανέλθει το Wireless Lan ? Κατι παρόμοιο μου έκανε στα xp οταν έβαζα εξωτερικό wireless adapter απενεργοποίουσε το Wlan του Laptop αλλα αν το έκανες uninstall ηταν ΟΚ

Δημοσ.
Δοκίμασες να βγάλεις το πρόγραμμα για το VPN που έβαλες μήπως επανέλθει το Wireless Lan ? Κατι παρόμοιο μου έκανε στα xp οταν έβαζα εξωτερικό wireless adapter απενεργοποίουσε το Wlan του Laptop αλλα αν το έκανες uninstall ηταν ΟΚ

Διστυχώς το έκανα αλλά δεν είδα φώς. :(

Δημοσ.

Βρήκα ένα USB WiFi Stick που είχα, το έκανα εγκατάσταση, το βρίσκει κανονικά αλλά και με αυτό κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα.

Επειδή νομίζω πως είναι κάτι με τα Windows ξέρει κανένας πώς μπορώ να κάνω κάποια "επιδιόρθωση" στα windows?

Ευχαριστώ πολύ,

Θανάσης.

---------- Προσθήκη στις 20:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:07 ----------

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε.

Πήγα στο παρακάτω site και ακολούθησα τα βήματα και όλα ΟΚ !!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

http://www.sevenforums.com/tutorials/3413-repair-install.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...