localy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 εχω ενα access point στο οποιο εχω κανει enable το wireless και εχω ενα pc το οποιο ειναι λιγο μακρια αλλα οπτικι επαφη εχω.στο pc εχω βαλει αυτην την καρτα usb της tplink και ποιανει σημα αλλα με μια γραμμη,και λεω να βγαλω την κεραια που εχει και να βαλω αυτην .θα εχει αποδοση???
TheELF Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Βάλε τέτοια κεραία θα πιάσει σίγουρα. Χωρίς πλάκα όμως πάρε μια προέκταση USB για να βγει πιο έξω η συσκευή, κάτι τέτοιο δηλαδή μέχρι 5 μέτρα είσαι ένταξη πολύ άνετα.
localy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 αν βαλω 5μετρη προεκταση και κουμπωσω το sticaki θα εχω προβλημα???
lexmark Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μεχρι και 7 που το εχω κανει με το TL-WN321G της TP-LINK δεν πιστευω να εχεις κανενα προβλημα.
localy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 εβαλα 5μετρη προεκταση και πιανει 2 σημα απο τα 5 που ειναι το μεγιστο.θα το αφισω ετσι.απλα νομιζα οτι θα ειχα απωλειες αν βαλω προεκταση.
TheELF Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Έπαιξες τουλάχιστον λίγο με το 5metro ,εννοώ διαφορετικά σημεία,να δεις που πιάνει καλύτερα.
localy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 ναι το εχω ριξει το sticaki πανω σε μια 5μετρη usb προεκταση και το εχω βαλει πανω σε ενα παραθυρο και ειναι οκ.απο σημα εχει 1-2 γραμμες αλλα μπαινει στο νετ κανονικα δεν αποσυνδεετε και κατεβαζω και καποια πραματα.το pc δεν θα κατεβαζει παρα μονο θα σερφαρει λιγα πραματα.να το αφησω ετσι?
pournaras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 http://www.usbwifi.orconhosting.net.nz/ Στην 86 εχει αυτη http://www.freeantennas.com/projects/template2/index.html κατεβαζεις την εικονα. Την εκτυπωνεις. Κοβεις στα σημεια που πρεπει. Στο πισω μερος κολλας ενα αλουμινοχαρτο και εισαι ετοιμος
localy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 . Στο πισω μερος κολλας ενα αλουμινοχαρτο και εισαι ετοιμος πισω απο το χαρτι εννοεις ?κικλικα απο την κεραια? anyway θα το προσπαθησω
pournaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 . Στο πισω μερος κολλας ενα αλουμινοχαρτο και εισαι ετοιμος πισω απο το χαρτι εννοεις ?κικλικα απο την κεραια? anyway θα το προσπαθησω Ναι, στο πισω μερος του ορθογωνιου κομματιου της φωτογραφιας (αυτο που θα κανει το ημικυκλιο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.