Προς το περιεχόμενο

PS3 με 100 ευρώ στο Πλαίσιο?

DeareN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Αααα ξέχασα... στην "προσφορά" αναφέρεται στο προϊόν "Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας" που ΚΑΙ στα 4 καταστήματα με ενημέρωσαν πως παραγγελία ΔΕΝ μπορεί να γίνει καθώς ΔΕΝ υπάρχουν τεμάχια στην αποθήκη τους.

Συγνώνη ρε παιδιά, γι' αυτό δεν λέγεται "Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας"?

Το παραγγέλνεις και όταν το παραλάβουν στις αποθήκες τους, στο στέλνουν!

Saki αστο προιοντα κραχτες ηταν και η νομοθεσια που παραθεσα αναφερει καθαρα ποσο παρανομο ειναι.

Εμενα ουτε το link και καλα δεν εβρισκαν και με ρωτουσαν αν μου το εστειλε κανενας για πλακα και αναγκαστικα να του κανω Spelling....Τι να λεμε τωρα.

Προστιμο Γερμανικων Διαστασεων που θελουν:devil:;)

---------- Προσθήκη στις 17:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:48 ----------

@ Sotosgl, πήρα κατά τις 14:00~14:30

Ειχα προλαβει και εκανα την φασαρια εγω γιαυτο στα αλλαξαν με την μια...:-(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγνώμη αλλά μου 'ρχονται φλασιές και θυμήθηκη και το παρακάτω!

Μετά από όλα τα τηλεφωνήματα που έκανα, πήρα στα κεντρικά και ζητώντας το τμήμα ίντερνετ ανέφερα πως υπάρχει μια προσφορά που αφού δεν υπάρχουν πουθενά τεμάχια του PS3 καλό είναι να την αφαιρέσουν από το site. Με σύνδεσαν με κάποιον που τελικά ήταν αυτός που μου έλεγε τα κουφά πως πρέπει να περάσω από τα καταστήματα για να δω αν υπάρχει κλπ... και όταν του ανέφερα πως καλό είναι να την αφαιρέσουν την "προσφορά", απαθής μου απάντησε... "αν κριθεί αναγκαίο θα το κάνουμε".

"αν κριθεί αναγκαίο θα το κάνουμε".

Σε απλα ελληνικα δλδ κατσε να τσιμπησουν και αλλα ζωα και να ερθουν στα καταστηματα μας και βλεπουμε ποτε θα κατεβει.

Επαγγελματιες με το ολα τους...

Το κακό με το πλαίσιο έχει παραγίνει.Σχεδόν κάθε βδομάδα βγάζουν σε πολύ χαμηλή τιμή και ένα προιόν που δεν έχουν να πουήσουν..Και πως συνέχεια τα λάθη συμβαίνουν σε τόσο εμπορικά προιόντα δεν το έχω καταλάβει...

Σε απλα ελληνικα δλδ κατσε να τσιμπησουν και αλλα ζωα και να ερθουν στα καταστηματα μας και βλεπουμε ποτε θα κατεβει.

Επαγγελματιες με το ολα τους...

Το "αν κριθεί αναγκαίο θα το κάνουμε" να ξέρετε πως είναι κατά λέξη ακριβώς όπως μου το είπε!

Και εγώ το απόγευμα θα προχωρήσω σε καταγγελία. Τα ίδια ακριβώς έκανε και ο Γ3ρμανός και το έφαγε το πρόστιμο τότε!

---------- Προσθήκη στις 09:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:44 ----------

Απο τις 6 και 32 που κοιταξα τελευταια φορα το link κατεβηκε.

Παλι καλα που υπαρχουν Screenshots και αποθηκευμενες οι σελιδες...

Ο κόσμος που κυκλοφορεί στο ίντερνετ γνωρίζει καλά πλέον τις παγαποντιές που γίνονται. Το screenshots είναι ένα "ατού" στα χέρια μας καθώς από τα καταστήματα σε τέτοιες περιπτώσεις προσπαθούν να σε βγάλουν τρελό πως "άλλα γράφαμε στην προσφορά και άλλα καταλάβατε." Ή... "μα που την είδατε αυτήν την προσφορά, δεν υπήρχε κάτι τέτοιο."

Αααα ξέχασα... στην "προσφορά" αναφέρεται στο προϊόν "Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας" που ΚΑΙ στα 4 καταστήματα με ενημέρωσαν πως παραγγελία ΔΕΝ μπορεί να γίνει καθώς ΔΕΝ υπάρχουν τεμάχια στην αποθήκη τους.

Συγνώνη ρε παιδιά, γι' αυτό δεν λέγεται "Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας"?

Το παραγγέλνεις και όταν το παραλάβουν στις αποθήκες τους, στο στέλνουν!

Καλα ολοκληρο πλαισιο δεν εχει ps3?Αυτο και αν ειναι ανεκδοτο

Φιλε μου εμενα μου ειχαν κανει το τρελλο καψονι με την 5850 και η πλακα ειναι οτι δεν μπορουσα να παω να αγορασω απο αλλου επειδη ειχα 250 ευρω πιστωτικο στο Πλαισιο.

Περιμενα καπου 1-1.5 μηνα συνολικα σε στιλ να περιμενω να ανεβασει το σαιτ να χτυπησω.2 φορες εβγαλε διαθεσιμοτητα και αμεσως εκανα παραγγελια και αμεσως τηλεφωνο και δεν υπαρχει ή ξερετε μικρη ποσοσοτητα και πηγε σε μερικα καταστηματα οποτε τελειωσε.

Δεν ειμαι του στιλ να φωναξω ,βρισω κτλ επειδη και το παλικαρι που με περνει δεν φταιει ,αλλα ενα mail τους εστειλα μηπως και το δει κανενας πιο πανω .Την τελευταια φορα που ακουσα παραμυθια ζητησα και πηρα μετρητα τα χρηματα μου.Μεχρι και τα 20 λεπτα μου εδωσαν.Δεν τους επερνε.

Αν μπορεις με καλο τροπο κυνηγα το μηπως και ιδρωσει κανενα αυτι μανατζαραιου.

Το Πλαισιο εχει μια αρκετα σημαντικη πτωση στον τζιρο του τον τελευταιο καιρο και προσπαθει με λαθος -κατα τη γνωμη μου - τροπο να προσελκυσει πελατες,επισκεψιμοτητα στα καταστηματα του, με το σκεπτικο οτι αν δεν βρεις αυτο που θελεις μπορει να παρεις κατι αλλο ..

Ευγε στα παιδια που αντεδρασαν με mail κ τηλεφωνηματα .

Κατι παρόμοιο ειχε τυχει κ σε μενα με ενα πιστωτικό!!

Περνούσα απο το πλαισιο καλαμαριας κ λεω κάτσε να δω για κανεναν εκτυπωτή που θελω! Βρίσκω εναν canon παω στο ταμειο κ εκει ξεκινάει το γελιο! Δεν εχετε πιστωτικό! Εχετε πολλούς λογαριασμούς, σε ποιο απ ολους ειναι δεν ξέρετε? Τους ελεγα που να ξέρω! Εγω πάντα το ίδιο όνομα σας λεω (ενα εχω μόνο :-D) τωρα εσείς τη κάνετε στο ταμείο δεν ξερω!! Μέχρι που ηρθε ο διευθυντής κ λεει δεν εχετε λεφτά κ πρεπει να φέρετε το παλιό αποδεικτικό με το πιστωτικό οποτε του λεω ΟΚ εγω θα στο φέρω (εκανα καλαμαρια-τουμπα-καλαμαρια) αλλα εσυ μετα θα μου δώσεις τα λεφτά μου στο χερι!! Οτι κ έγινε! Πηγα κ δίπλα στο Μεντια πηρα καλύτερο εκτυπωτή (με μινι οθόνη :lol:) που ειχε σε προσφορά!:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...