DeareN Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ποιο καταστημα θα το έχει ρε παιδια? http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Sony-Playstation-PSP/Sony-Playstation3-Console-40Gb-Black-PS719984252.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Καταστηματα Μεταμορφωσης,Συνταγματος,Μεσογείων,Καλλιθέας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FISHERMAN Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μήπως υπάρχει κάποιο λάθος;;; είναι δυνατόν;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NteliX Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Διαθέσιμο μόνο στα καταστήματα Πλαίσιο * ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ * ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ * ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ * ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΔΑΒΑΚΗ 33 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 μηπος μας κανουνε πλακα μεχρι και 85% εκπτωση????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Πήρα τηλεφωνο και γενικα ολα οσα ηθελα ειναι αληθεια αλλα δεν γινονται παραγγελεια δυστηχως... και ειμαι επαρχεια για διακοπες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni50 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 παιδια η προσφορα μαμαει , κριμα που εχω το xbox 360 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δεν ισχύει αυτή η προσφορά. Επίσης αν μπείτε από τα video games στο PS3 δεν το έχει καν σαν λινκ το 40άρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastnt Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι το δίνουν δωρεάν... ΑΛΛΑ με ασύρματη σύνδεση Internet και ότι η προσφορά με τα 100€ είναι λάθος... Με το που λες Playstation αρχίζουν ένα κατεβατό για το ασύρματο internet... Έλεος... Άλλη μια υπέροχη προσφορά στην υπέροχη χώρα που ζούμε με τους υπέροχους εισαγγελείς που επιτρέπουν στα μαγαζιά να κάνουν τέτοια λάθη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δικαιολογιες του πατου για αλλη μια φορα απο το Πλαισιο. Η προσφορα αφορα τα εκθεσιακα κομματια που παιζουν ηδη για 2 χρονια (Klain) και ειναι λαθος απο τα κεντρικα και δεν πωλουντε καθολου. Μην στειλετε ατομα. ΠΛακα ειχε που μου ειπαν οτι αν ηταν σε αυτη την τιμη θα τα επαιρναν οι ιδιοι οι υπαλληλοι Παιρνω τα κεντρικα να κραξω λιγο και θα τα πουμε σε λιγακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oikpro Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Φάγανε το κράξιμο τους,δεν ξέρουν τι τους γίνεται ο ένας με παρέπεμπε στον άλλο επί ένα τέταρτο , για να μουν πουν στο τέλος να ξαναπάρω στα κεντρικά και να διαμαρτυρηθώ,ό,τι να 'ναι...Και οι κονσόλες είναι αυτές ακριβώς που λέει ο Sotosgl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μιλησα με μια υπευθυνη της εξυπηρετησης πελατων και προσπαθουσε να με βγαλει και ηλιθιο. Οτι λαθος με ενημερωσε η τηλεφωνητρια στην αρχη οτι λαθος με ενημερωσε και ο υπαλληλος μετα και οτι μαλλον εγω εκανα λαθος τελικα. Και εμενα μπαλακι με εκαναν απο τηλεφωνο σε τηλεφωνο και η καταγγελια ετοιμαζεται. Αυτο το πλαισιο 1 καλο κανει και 10 κακα καπακια. Τεσπα για να μην υποτιμουν την νοημοσυνη μας ας ετοιμασουμε πρωτα ενα ωραιοτατο Email διαμαρτυριας με κοινη γραμμη ολοι και μετα καταγγελια σε ΓΓΚ και ΙΝΚΑ. ---------- Προσθήκη στις 14:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:22 ---------- Εχει κανενας προβλημα αν τελικα θα παρουμε Ps3 εστω και εκθεσιακο με 100€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oikpro Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα.αρκεί να μην αποδειχτούν προβληματικές οι κονσόλες,και να υπάρχει η ανάλογη εγγύηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peavy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 http://www.plaisio.gr/Campaign/vodafone-mifi-ps3.htm Τώρα βάλαν την προσφορά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostionalist Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Εκθεσιακο και 40αρι... σε μια εβδομαδα το πολυ YLOD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.