Προς το περιεχόμενο

PS3 με 100 ευρώ στο Πλαίσιο?

DeareN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Διαθέσιμο μόνο στα καταστήματα Πλαίσιο

* ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

* ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

* ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

* ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΔΑΒΑΚΗ 33

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι το δίνουν δωρεάν... ΑΛΛΑ με ασύρματη σύνδεση Internet και ότι η προσφορά με τα 100€ είναι λάθος... Με το που λες Playstation αρχίζουν ένα κατεβατό για το ασύρματο internet... Έλεος...

Άλλη μια υπέροχη προσφορά στην υπέροχη χώρα που ζούμε με τους υπέροχους εισαγγελείς που επιτρέπουν στα μαγαζιά να κάνουν τέτοια λάθη!

Δικαιολογιες του πατου για αλλη μια φορα απο το Πλαισιο.

Η προσφορα αφορα τα εκθεσιακα κομματια που παιζουν ηδη για 2 χρονια (Klain) και ειναι λαθος απο τα κεντρικα και δεν πωλουντε καθολου.

Μην στειλετε ατομα.

ΠΛακα ειχε που μου ειπαν οτι αν ηταν σε αυτη την τιμη θα τα επαιρναν οι ιδιοι οι υπαλληλοι ;)

Παιρνω τα κεντρικα να κραξω λιγο και θα τα πουμε σε λιγακι. :-D

Φάγανε το κράξιμο τους,δεν ξέρουν τι τους γίνεται ο ένας με παρέπεμπε στον άλλο επί ένα τέταρτο , για να μουν πουν στο τέλος να ξαναπάρω στα κεντρικά και να διαμαρτυρηθώ,ό,τι να 'ναι...Και οι κονσόλες είναι αυτές ακριβώς που λέει ο Sotosgl

Μιλησα με μια υπευθυνη της εξυπηρετησης πελατων και προσπαθουσε να με βγαλει και ηλιθιο.

Οτι λαθος με ενημερωσε η τηλεφωνητρια στην αρχη οτι λαθος με ενημερωσε και ο υπαλληλος μετα και οτι μαλλον εγω εκανα λαθος τελικα.

Και εμενα μπαλακι με εκαναν απο τηλεφωνο σε τηλεφωνο και η καταγγελια ετοιμαζεται.

Αυτο το πλαισιο 1 καλο κανει και 10 κακα καπακια.

Τεσπα για να μην υποτιμουν την νοημοσυνη μας ας ετοιμασουμε πρωτα ενα ωραιοτατο Email διαμαρτυριας με κοινη γραμμη ολοι και μετα καταγγελια σε ΓΓΚ και ΙΝΚΑ.

---------- Προσθήκη στις 14:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:22 ----------

Εχει κανενας προβλημα αν τελικα θα παρουμε Ps3 εστω και εκθεσιακο με 100€ ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...