Megas219 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους, έχω ένα dvd Player της LG το οποίο προσπαθώ να το συνδέσω με το desktop Μου, έτσι ώστε να χρησιμοποιώ τα ηχεία του. Το πρόβλημα που έχω όμως είναι, ότι ακούω ήχο μόνο από ένα ηχείο και το subwoofer. Από τα υπόλοιπα 4 τίποτα. Όταν βέβαια από aux το πάω στο tuner για παράδειγμα, ακούω από όλα μια χαρά. Τη σύνδεση των 2 την έχω κάνει (δεν ξερω πως λέγεται οπότε περιγράφω πως είναι), με ένα καλώδιο το οποίο "βγαίνει" από το line out του desktop (είναι έξοδος της μητρικής) και και "μπαίνει" σε 2 υποδοχές στο dvd player, μια κόκκινη και μια άσπρη. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; ευχαριστώ εκ των προτέρων.
TheELF Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Αν το καλώδιο,και η έξοδο ήχου σου, είναι στερεοφωνικά δεν προκιτε να ακούσεις πάνω άπω δυο κανάλια.
Megas219 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Αν το καλώδιο,και η έξοδο ήχου σου, είναι στερεοφωνικά δεν προκιτε να ακούσεις πάνω άπω δυο κανάλια. Αυτό θα είναι, αλλά πως θα καταλάβω αν το καλώδιο είναι στερεοφωνικό ή όχι; από τη μία έχει ένα βίσμα (σαν αυτό που έχουν οποιαδήποτε ακουστικά) και από την άλλη 2 πιο χοντρά, ένα με κόκκινο περίβλημα και ένα με πράσινο.
TheELF Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Αυτό που περιγράφεις είναι το απλό jack σε rca, στερεοφωνικό, πρέπει όμως και η motherboard σου να βγάζει 5.1 για να ακούς από παντού.
Megas219 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Αυτό που περιγράφεις είναι το απλό jack σε rca, στερεοφωνικό, πρέπει όμως και η motherboard σου να βγάζει 5.1 για να ακούς από παντού. η motherboard είναι εντελώς νέα (δε θυμάμαι το μοντέλο απέξω,σορρυ) και το pc είναι για gaming (το καλοπλήρωσα). Του πούστη, δεν θα βγάζει 5.1 ήχο...;;; εκτός από τη μητρική, υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο;
TheELF Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Τώρα πούστη ξεπούστη δεν ξέρω, αλλά το 5.1 δεν είναι και άκρος απαραίτητο για σωστή λειτουργία του η/υ,και έχει να κάνει περισσότερο με την τιμή παρά με το πόσο καινούρια είναι μια motherboard.Δες το εγχειρίδιο της motherboard για να δεις αν έχει η όχι η τη τέλος πάντων έχει σαν ήχο. Αν δεν έχει 5.1 μπορείς να βάλεις εσωτερική κάρτα ήχου που να έχει. (Ισως και να έχεις ήδη; )
Megas219 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Τώρα πούστη ξεπούστη δεν ξέρω, αλλά το 5.1 δεν είναι και άκρος απαραίτητο για σωστή λειτουργία του η/υ,και έχει να κάνει περισσότερο με την τιμή παρά με το πόσο καινούρια είναι μια motherboard.Δες το εγχειρίδιο της motherboard για να δεις αν έχει η όχι η τη τέλος πάντων έχει σαν ήχο.Αν δεν έχει 5.1 μπορείς να βάλεις εσωτερική κάρτα ήχου που να έχει. (Ισως και να έχεις ήδη; ) Δεν εχω, αλλα θα δω το manual όπως λες και βλέπουμε ---------- Προσθήκη στις 09:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:54 ---------- Παρεμπιπτόντως, η μητρική είναι η gigabyte 770 pa-ud3
cabdik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 χρειαζεσαι αυτο το καλωδιο, αν δεν το εχεις ηδη, και συνδεεις τα 2 καλωδια RCA (ασπρο- κοκκινο) με τις αντιστοιχες line out του dvd. καi το μινι jack το συνδεεις στην εισοδο mic της καρτας ηχου.
Megas219 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 χρειαζεσαι αυτο το καλωδιο, αν δεν το εχεις ηδη, και συνδεεις τα 2 καλωδια RCA (ασπρο- κοκκινο) με τις αντιστοιχες line out του dvd. καi το μινι jack το συνδεεις στην εισοδο mic της καρτας ηχου. Αυτό έχω συνδέσει και εγώ...θα "παίξω" λιγο πάλι με τις εισόδους/εξόδους της κάρτας να δω αν βγαίνει άκρη. ευχαριστώ παίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.