Penthesilea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μόλις έκανα activation στο iphone 3Gs μου, αλλά τώρα δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω. Κάτι για jailbreak με εκδόσεις είχα δει, αλλά είμαι άσχετη σ' αυτά. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Whiteyez Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Πές μας τι θές να κάνεις στο κινητό σου (για πιο λόγο το πήρες δλδ) να σου πούμε πως και τι.
casabel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Οι εφαρμογές είναι πολύ φτηνές και θα σε συμβούλευα να μη "σπάσεις" το iphone...θα χάσεις όλα τα updates της apple για να μη δίνεις 0.79-3€ για παιχνιδάκια κτλπ...σκέψου το καλά πρίν το κάνεις...
Penthesilea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Το jailbreak γενικά τι προσφέρει; Κάτι διάβασα και για firmware... Πώς θα μάθω ποιο έχω;
dp@pa Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Το jailbreak γενικά τι προσφέρει; Κάτι διάβασα και για firmware... Πώς θα μάθω ποιο έχω; Το jailbreak σου βγαζει ενα εικονιδιο που λεγεται "'CYDIA''. Πατας αυτο, και περιμενεις να κανει load και update. To Cydia σου προσφερει διαφορες εφαρμογες που δεν προσφερετε στο original App Store. Οπως παραδειγμα, THEMES! Τα Themes μπαινουν με το προγραμμα Winterboard. Θα τα μαθεις ολα αυτα σιγα σιγα. Δευτερο, πρεπει να κατεβασεις το INSTALLUS. Ψαξε Google την εφαρμογη, να μαθεις, πως και που θα το βρεις να το κατεβασεις απο Cydia. Ειναι ευκολο, απλα καλυτερα με την ησυχια σου. Στα γρηγορα, κανεις add ενα source στο Cydia, στο File Management κατω στα Tabs τερμα δεξια ταb, και κανεις add το ακολουθο source link cydia.hackulo.us Κανεις ενα refresh και βρισκεις στα Apps του cydia τωρα. Το installus θα ειναι το καινουργιο σου APP store στο κινητο. Θα πηγαινεις εκει να ψωνιζεις....δωρεαν. Ολα σχεδον τα apps του App Store. ελπιζω να σε καλυψα. Οτι αλλο θες, μπορεις να ψαξεις στο Iphone hellas< η google. το firmware του κινητου, βρισκεται στα σεττινγκς kai about.
Penthesilea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Να ρωτήσω και κάτι άλλο... Εμένα τώρα το κινητό μου είναι εντάξει; Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; Eίναι ok? Λειτουργεί κανονικά; Έχω πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες; Απλά, αν θέλω, μπορώ να κάνω jailbreak για να παίρνω διάφορα apps.
ixthy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ακριβώς. Το jailbreak είναι ένα σπάσιμο για άλλα πράγματα. Δεν το χρειάζεσαι για την ομαλή λειτουργία της συσκευής.
Penthesilea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ πολύ... Δεν ξέρω τα κόλπα του και τα 'χω χαμένα!
Jimbo13fe Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα και καλοριζικο. Εγώ θα σε συμβουλευα να δουλεψεις το κινητό μέχρι να το μάθεις καλά και μετά να του κανείς jailbreak, καθώς για να μπορέσεις να αξιοποιησεις το κινητό σου ύστερα από το jailbreak, προσωπικά παντα, πιστεύω πως θα πρέπει να το έχεις μάθει καλά πρώτα.
Whiteyez Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα και καλοριζικο. Εγώ θα σε συμβουλευα να δουλεψεις το κινητό μέχρι να το μάθεις καλά και μετά να του κανείς jailbreak, καθώς για να μπορέσεις να αξιοποιησεις το κινητό σου ύστερα από το jailbreak, προσωπικά παντα, πιστεύω πως θα πρέπει να το έχεις μάθει καλά πρώτα. Έτσι ακριβώς, μάθε τώρα το κινητό όπως είναι και μετά βλέπεις για πιο εξειδικευμένα πράγματα όπως το jailbreak. Μην μπαίνεις στα βαθιά από τώρα.
Penthesilea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας παιδιά!
Mcknizia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Λέω να πάρω iPhone τι να πάρω όμως το iPhone 3GS ή να περιμένω και να πάρω iPhone 4? Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
casabel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μιας και είσαι στο παρα 5 θα σου πρότεινα να κάνεις λίγη υπομονή γιατί το ip4 είναι βελτιωμένο αρκετά σε σχέση με το 3gs και πιστεύω πως η apple θα το φτιάξει το θεματάκι με τη κεραία..
madsc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Συνεχίζουμε εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=319174 /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.