Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 και μετά τα αρπακτικά που το έμαθαν πρώτα και πήραν από 20 κομμάτια ο καθένας για να τις μετα-μοσχοπουλήσουν στα φόρουμ (απαράδεκτο). κάτι μου λέει ότι θα δούμε τον γνωστό με το τριπλό account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 ποιος ειναι αυτός ρε παιδία; να μαθαίνουμε και εμείς που δεν τα παρακολουθούμε και τόσο τα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drillgr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Εχει πολυ πραμα ρε παιδια αλλα οντως τπτ διαθεσιμο. Μηπως ειναι κραχτης το ολο θεμα για να παει κοσμος στα καταστηματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Παιδιά για πείτε μου βλέπω καλά???? Από 115ευρω μόνο 125ευρω Και κάτι ακόμα όσο τους ταΐζουμε τόσο αυτή θα μας κοροϊδεύουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Αχαχαχα pwned!Η προφητεία τελικά βγήκε αληθινή! Μου αρέσει πάντως που τις βαφτίζουν απερίφραστα εκπτώσεις κιόλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 προσφορές είναι, δεν υφίστανται εκπτώσεις στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ πάντως έναν trancend 32Gb με 20€ τον τσίμπησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 προσφορές είναι, δεν υφίστανται εκπτώσεις στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων OWNED Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Κι εκείνο το "εκπτώσεις 2010 πλαίσιο" με κόκκινα γράμματα τι είναι; Δε λέω τι είναι στην πραγματικότητα, αλλά πώς τις προωθούν οι ίδιοι...Όταν χρησιμοποιείς τον όρο έκπτωση εννοείς ότι σε όποιο προϊόν πάει ο άλλος να αγοράσει πληρώνει ένα συγκεκριμένο ποσοστό λιγότερο από την αρχική τιμή.Εδώ έχουνε ξεμείνει καμιά 100στή απούλητα (συνήθως και παλιότερα) προϊόντα σκόρπια στις 5 ηπείρους και το μοστράρουμε και για εκπτώσεις με κόκκινα γράμματα.Ουστ στου διάλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 η έκπτωση είναι για μια ευρεία κατηγορία προϊόντα, πχ έκπτωση στις κάρτες γραφικών...ΟΛΕΣ όταν βλέπεις μεμονομένες περιπτώσεις τότε λέγονται προσφορές το Πλαίσιο γράφει εκπτώσεις επειδή ακούγεται καλύτερα στο αυτί του κόσμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δε νομίζω ότι λέμε κάτι διαφορετικό. Όπως και να 'χει φλερτάρει με την ψευδή διαφήμιση του αθέμιτου ανταγωνισμού...(Ν.146/1914)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Έχει πάει κανένας στο κατάστημα της νέας ευκαρπίας στην θεσσαλονικη???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ πάντως έναν trancend 32Gb με 20€ τον τσίμπησα Τον παρήγγειλες ή τον έχεις στα χέρια σου ; Από ποιο κατάστημα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retzosd Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Πρόκειται για επαναλαμβανόμενη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ εκ μέρους της συγκεκριμένης αλυσίδας σχεδόν σε κάθε περίοδο εκπτώσεων. Καθαρή παραβίαση του Ν.3377/2005 (ΦΕΚ 202/Α/19.8.2005) και συγκεκριμένα του Άρθρου 14 / Παρ. 2. (Νόμος για τις λαϊκές αγορές, με πολλά όμως άρθρα που τροποποιούν παλαιότερους νόμους για τη λειτουργία εμπορικών καταστημάτων και τις εκπτώσεις.) «Αν οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση, επιβάλλεται, με απόφαση του οικείου Νομάρχη, διοικητικό πρόστιμο χιλίων (1.000) μέχρι εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ, ανάλογα με τη βαρύτητα και τη συχνότητα της παράβασης. » Εδώ ο νόμος σε pdf για όποιον θέλει(Πατήστε στο κουμπί λήψη): http://www.policenet.gr/portal/downloads/nomothesia-laikes-agores/107.html Προφανώς δεν ισχύει για όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Αυριο με βλεπω 9:00 πμ εξω απο το πλαισιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.