Sotosgl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μόλις γύρισα από Πλαίσιο Σταυρού. Δεν ξέραν που πάνε τα 4. Μάλιστα μου πρότειναν άλλα από το ράφι και να μου κάνουν, λέει, 40 άτοκες. Με τι πιστωτική; τους ρώτησα. Δεν έχω, τους είπα. Να σου βγάλουμε εμείς. Άρχισα να γκαρίζω σαν γάϊδαρος και επακολούθησε άγριο σκηνικό από άλλους που είχαν πάει εκεί για το PS3. Μάλιστα ένας είπε πως θα τα κάνει λαμπόγυαλο αν δεν του έδιναν PS3 100 ευρώ από τα καινούργια, είχε μαζί και το παιδί του που πλάνταξε στο κλάμα. Ο "υπεύθυνος" την είχε κάνει με ελαφρά. Έπηξα στη ζέστη το φχαριστήθηκα όσο δεν έπαιρνε. ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και επαναλαμβανω φωνες τσακωμοι ιστοριες για αγριους και αλλες ελληνικες ομορφιες ειναι καλοδεχουμενες αλλα οσο δεν χαμπαριαζουν απο αυτα η καταγγελια ειναι η μονη λυση. Οριστε ενα δειγμα. Σημερα Πεμπτη 15 Ιουλιου 2010 στις 11:00 εντόπισα στην ιστοσελιδα της εταιρια Πλαίσιο (www.plaisio.gr) το προιον http://www.plaisio.gr/Gaming/Console...S719984252.htm Sony Playstation 3 Black (with 40GB HDD) στην τιμη των 100€ από 127€ στο πλαισιο των προσφορων αυτων των καταστηματων. Επικοινωνησα τηλεφωνικα με το καταστημα Αγιας Παρασκευης (Μεσογειων) για να ενημερωθω σχετικα με την διαθεσιμοτητα του προιοντος και με ενημερωσαν ότι οντως υπαρχει ένα διαθεσιμο(Χρησιμοποιησα τον κωδικο του προιοντος και όχι το ονομα του) σε περεταιρο επικοινωνια με τους πωλητες του καταστηματος και αφου επισκεφτηκα το καταστημα με ενημερωσαν ότι οντως υπαρχει αυτό το προιον αλλα είναι εκθεσιακο κομματι (δεν ειχε καμια τετοια σημανση το προιον στην ιστοσελιδα τους) ότι παιζει 2 χρονια ασταματητα σε 6 τηλεορασεις και δεν είναι προς πωληση.Τους ενημερωσα ότι δεν με ενδιαφερει και ότι επιθυμω να αγορασω το προιον που ειδα στο καταστημα τους αλλα η απαντηση ηταν αρνητικη. Το ιδιο συνεβη και σε αλλα μελη της διαδυκτιακης κοινοτητας που ανοικω (www.insomnia.gr) και στον καθενα ελεγαν διαφορετικες δικαιολογιες. Σε προηγουμενη καταγγελια μου που αφορουσε τα καταστηματα Γερμανος χρησιμοποιησαμε την παρακατω νομοθεσια και δεχτηκε ένα αρκετα μεγαλο προστιμο. Το άρθρο 9γ του Νόμου 2251/94,όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3587/07 (Φ.Ε.Κ. 152/10-07-07) και ισχύει, ορίζει ότι: Απαγορεύονται οι αθέμιτες εμπορικές πρακτικές που υιοθετούνται πριν, κατά τη διάρκεια και ύστερα από εμπορική συναλλαγή που σχετίζεται με συγκεκριμένο προϊόν… Το άρθρο 9στ του ιδίου Νόμου, ορίζει ότι: «Απαγορεύονται, σε κάθε περίπτωση, ως παραπλανητικές, εμπορικές πρακτικές, που συνίστανται ιδίως σε: … ε) πρόσκληση για αγορά προϊόντων σε μια καθορισμένη τιμή, χωρίς να γίνεται γνωστή η ύπαρξη των οποιωνδήποτε εύλογων λόγων που μπορεί να έχει ο προμηθευτής για τους οποίους πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να προμηθεύσει ή να αναθέσει σε άλλο προμηθευτή να προμηθεύσει τα προϊόντα αυτάή ισοδύναμά τους στην τιμή αυτή μέσα σε εύλογο διάστημα και σε εύλογες ποσότητες, λαμβανομένων υπ’όψιν του προϊόντος, της κλίμακας διαφήμισης αυτού και της τιμής που προσφέρεται (διαφήμιση «δόλωμα») στ) πρόσκληση για αγορά προϊόντων σε καθορισμένη τιμή και στη συνέχεια: … ββ) άρνηση λήψης παραγγελιών για το προϊόν ή παράδοσής του σε εύλογο χρόνο …» Τωρα στις ..... που σας αποστελω αυτό το emailτο προιον είναι ακομα στην σελιδα και στο linkπου σας εχω παραθεσει. Ελπιζω να ερθετε σε επικοινωνια το συντομοτερο με την αλυσιδα Πλαισιο και να με ενημερωσετε για την προοδο της καταγγελιας μου. Σας ευχαριστω ................................. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 αχ με προλαβες ....πως το βρηκες ρε θυριο ?στο τηλ μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τιποτα... Λάδωσα 100 € τον υπάλληλο Απλά πήγα μετά τη δουλειά στις 14:30 και ρώτησα έναν υπάλληλο, τον περίμενα να εξυπηρετήσει κάτι πελάτες που είχε και μετά μου τα έδειξε. Εντύπωση μου έκανε ότι δεν ήξερε ότι κόστιζαν 6 € !!! Τώρα μένει να βρώ τα καλώδια και το τροφοδοτικό. Πάντως την ΧΒΟΧ Wireless N την είχε κανονικά στα 80 φεύγα ευρώ και όχι 30 ευρώ γεγονός που με κάνει να πιστεύω ότι τα πολύ υψηλά ποσοστά έκπτωσης είναι για ξεστοκαρίσματα - προβληματικές συσκευασίες κλπ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Παιδιά η Diamond 4890 στα 90Ε αξίζει? Έχω ένα PC με 4850 και λεω να τη βάλω στο παλιό PC που αναβαθμίζω και να την αντικαταστήσω με την 4890. Επίσης o WD 320GB 49Ε λέει τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mokas1234567 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Και επαναλαμβανω φωνες τσακωμοι ιστοριες για αγριους και αλλες ελληνικες ομορφιες ειναι καλοδεχουμενες αλλα οσο δεν χαμπαριαζουν απο αυτα η καταγγελια ειναι η μονη λυση. Οριστε ενα δειγμα. Σημερα Πεμπτη 15 Ιουλιου 2010 στις 11:00 εντόπισα στην ιστοσελιδα της εταιρια Πλαίσιο (www.plaisio.gr) το προιον http://www.plaisio.gr/Gaming/Console...S719984252.htm Sony Playstation 3 Black (with 40GB HDD) στην τιμη των 100€ από 127€ στο πλαισιο των προσφορων αυτων των καταστηματων. Επικοινωνησα τηλεφωνικα με το καταστημα Αγιας Παρασκευης (Μεσογειων) για να ενημερωθω σχετικα με την διαθεσιμοτητα του προιοντος και με ενημερωσαν ότι οντως υπαρχει ένα διαθεσιμο(Χρησιμοποιησα τον κωδικο του προιοντος και όχι το ονομα του) σε περεταιρο επικοινωνια με τους πωλητες του καταστηματος και αφου επισκεφτηκα το καταστημα με ενημερωσαν ότι οντως υπαρχει αυτό το προιον αλλα είναι εκθεσιακο κομματι (δεν ειχε καμια τετοια σημανση το προιον στην ιστοσελιδα τους) ότι παιζει 2 χρονια ασταματητα σε 6 τηλεορασεις και δεν είναι προς πωληση.Τους ενημερωσα ότι δεν με ενδιαφερει και ότι επιθυμω να αγορασω το προιον που ειδα στο καταστημα τους αλλα η απαντηση ηταν αρνητικη. Το ιδιο συνεβη και σε αλλα μελη της διαδυκτιακης κοινοτητας που ανοικω (www.insomnia.gr) και στον καθενα ελεγαν διαφορετικες δικαιολογιες. Σε προηγουμενη καταγγελια μου που αφορουσε τα καταστηματα Γερμανος χρησιμοποιησαμε την παρακατω νομοθεσια και δεχτηκε ένα αρκετα μεγαλο προστιμο. Το άρθρο 9γ του Νόμου 2251/94,όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3587/07 (Φ.Ε.Κ. 152/10-07-07) και ισχύει, ορίζει ότι: Απαγορεύονται οι αθέμιτες εμπορικές πρακτικές που υιοθετούνται πριν, κατά τη διάρκεια και ύστερα από εμπορική συναλλαγή που σχετίζεται με συγκεκριμένο προϊόν… Το άρθρο 9στ του ιδίου Νόμου, ορίζει ότι: «Απαγορεύονται, σε κάθε περίπτωση, ως παραπλανητικές, εμπορικές πρακτικές, που συνίστανται ιδίως σε: … ε) πρόσκληση για αγορά προϊόντων σε μια καθορισμένη τιμή, χωρίς να γίνεται γνωστή η ύπαρξη των οποιωνδήποτε εύλογων λόγων που μπορεί να έχει ο προμηθευτής για τους οποίους πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να προμηθεύσει ή να αναθέσει σε άλλο προμηθευτή να προμηθεύσει τα προϊόντα αυτάή ισοδύναμά τους στην τιμή αυτή μέσα σε εύλογο διάστημα και σε εύλογες ποσότητες, λαμβανομένων υπ’όψιν του προϊόντος, της κλίμακας διαφήμισης αυτού και της τιμής που προσφέρεται (διαφήμιση «δόλωμα») στ) πρόσκληση για αγορά προϊόντων σε καθορισμένη τιμή και στη συνέχεια: … ββ) άρνηση λήψης παραγγελιών για το προϊόν ή παράδοσής του σε εύλογο χρόνο …» Τωρα στις ..... που σας αποστελω αυτό το emailτο προιον είναι ακομα στην σελιδα και στο linkπου σας εχω παραθεσει. Ελπιζω να ερθετε σε επικοινωνια το συντομοτερο με την αλυσιδα Πλαισιο και να με ενημερωσετε για την προοδο της καταγγελιας μου. Σας ευχαριστω ................................. Eτσι μπραβο και εγω μαζι σου,και αν γινεται δουλεια να βοηθησω και εγω,τερμα τα αστεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 @Tomahawk ρε αγόρι, δεν διαβάζεις τι λένε τα παιδιά; δεν υπάρχει τίποτα λέμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opera Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 μαύρο στο Μαυρογιαλούρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Έστω οτι υπάρχουν αυτά τα δυο, αξίζουν σαν αγορές σε αυτές τις τιμές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 sorry για το offtopic αλλα διαβαζω για αυτην την καταγγελια στον γερμανο και για το προστιμο που το συγκεκριμενο καταστημα δεκτηκε.Υπαρχει καποιο θεμα εδω μεσα και δεν το ειχα δει????Αν ναι μπορει καποιος να μου στειλει link για να δω τι ειχε γινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 sorry για το offtopic αλλα διαβαζω για αυτην την καταγγελια στον γερμανο και για το προστιμο που το συγκεκριμενο καταστημα δεκτηκε.Υπαρχει καποιο θεμα εδω μεσα και δεν το ειχα δει????Αν ναι μπορει καποιος να μου στειλει link για να δω τι ειχε γινει? Σε καλη μερια http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=353029 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 @nemesiskp εδώ εισαι... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=374446 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 2 ειναι?Ευχαριστω και τους δυο σας ---------- Προσθήκη στις 18:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:16 ---------- Α δεν ειναι 2 απλα το ενα περιλαμβανει το αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Στο link που σου εδωσα εγω ειναι ολη η ιστορια απο την πρωτη μερα της προσφορας και το δευτερο ειναι μετα απο αρκετους μηνες που βγηκε το προστιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Πήγα έτσι από περιέργια στην Μεταμόρφωση γιατί είχε και καλά athlon X4 με 45€. Ο υπάλληλος δεν ήξερε τίποτα για προσφορές, μάλλον θα εξαντλήθηκε κτλ. Αν και είχε μια GT210 με 25κάτι € και μια Χ48 με 50-60€. :mad::mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mokas1234567 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μαγκες μην μασατε,τιποτα δεν εχουν απλα μια καταγγελια χρειαζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 μολις εφυγε κι απο εμενα καταγγελια με ολα τα λαπτοπ και ολα τα ασυρματα που ειπαν οτι δεν ηταν διαθεσιμα (ενω ακομα και τωρα φαινονται διαθεσιμα στην ''εκπτωτικη'' ιστοσελιδα τους) και στο καπακι μου ηρθε και η επιβεβαιωση οτι η γενικη γραμματεια καταναλωτη ελαβε την καταγγελια μου. για να δουμε...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.