Προς το περιεχόμενο

"Εκπτώσεις Πλαίσιο 2010 - Η ώρα είναι τώρα"

Stefanaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Ταλαιπωρούν τον κόσμο με τις μαλακίες τους κάθε χρόνο. Ας παρέμβει καμοία ένωση καταναλωτών κλπ

Δυστυχώς φίλε μου οι μαλάκες είμαστε εμείς.

Κράζουμε όλη την ώρα αλλά όταν ξεπεταχτούν οι ταμπέλες στο net με τις δήθεν εκπτώσεις τους (όχι μόνο αυτών) τρέχουμε λές και δεν θα υπάρχει αύριο.

Σαν το τέλος του κόσμου ένα πράμα...

Εμείς (καταναλωτές) τους δίνουμε έναυσμα για να κάνουν αυτά τα αίσχη. Και αυτοί και οι γερμανοί και οι λοιποί του χώρου.

Γιατι ρε φίλε δεν γίνεται με την αύξηση 4% του ΦΑΠΑ, την αύξηση του πετρελαίου, της ισοτιμίας ευρώ/usd και δεν ξέρω και γω τι άλλο θα ισχυριστεί ο οποιοσδήποτε, να καπελώσουν 50 - 100 ευρώ ή και παραπάνω ακόμα σε μερικές περιπτώσεις, στα parts μέσα σε ένα τρίμηνο, πως να το κάνουμε... Mόνο στο Ελλάντα!

Να δούμε όμως τι θα πουλάνε όλοι αυτοί απο το φθινώπορο που θα πέσει η πείνα και θα πουλάς την 5850 για να πας σουπερμάρκετ ή για να βάλεις βενζίνη..... :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

[ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!]Πουλάω στο μαγαζάκι μου ότι έχει στις εκπτώσεις στο Πλαίσιο 50% κάτω. Τρέξτε!!!! Ευκαιρία!!!

Μέχρι εξαντλήσεως των (μηδαμινών) αποθεμάτων[/ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!]

Καλά μιλάμε το θράσος μερικών δεν έχει όρια. Μας κοροϊδευουν μες τα μούτρα. Για τί ζώα μας έχουν ρε γμτ??? :-(

Επισκέπτης

Είναι η τρίτη ή τέταρτη χρόνια που κάνουν την ίδια αηδία. Αφού τους κάνουμε μάγκες τρέχοντας σαν τα κουτάβια στα καταστήματα δεκαπέντε φορές τον χρόνο που ανακοινώνουν ψευτοπροσφορές χωρίς απόθεμα, μας αξίζει αυτό που παίρνουμε.

Tουλάχιστον το eshop στις προσφορές των crazysundays (που δυστυχώς έχουν ξεθυμάνει πολύ τελευταία) δίνει πραγματικά, υπαρκτά προϊόντα, σε πραγματικό απόθεμα (και ενημερώνει όταν τελειώσει το στοκ). Αλλά γι'αυτό προσφέρουν παραγγελία μέσω ιντερνετ γι'αυτές.

Κάποτε πρέπει να πάρουμε χαμπάρι ότι προσφορά με διάθεση μόνο στο κατάστημα, στις περισσότερες περιπτώσεις, ισοδυναμεί με κράχτη και παραπλανητική τακτική...

εγω παντως που διαλεξα μερικα ασυρματα νωριτερα μου εριξαν ακυρο σε ολα οσα ειχα διαλεξει (καπου 15)...μα καλα...ολα;!;!

και πριν απο 5 λεπτα πηρα παλι εχοντας διαλεξει καπου 19-20 λαπτοπ (με την ελπιδα να υπαρχουν καποια εχοντας παρει μια ιδεα παλι απο πριν ποσο μουφες ειναι) απο 419 εως 499 ευρω. μαντεψτε....ΟΛΑ ειχαν εξαντληθει! καπως κρατιομουν εως οτου μου ειπε αυτος που μιλουσα οτι ο ιδιος μονο ειχε πουλησει τουλαχιστον 2-3 κομματια απο το καθενα που του ελεγα (ρε τι συμπτωσεις ειναι αυτες με το πλαισιο!! μιλαμε για 19-20 κωδικους!!). ε δεν αντεξα...του εριξα ενα μπινελικι για τις μουφα εκπτωσεις και προσφορες που κανουν και του το κλεισα!

μαλλον αυτοι πρεπει να φανε ενα ακυρο απο ολους μας και αν και οταν στρωσουν τοτε να μας ξαναδουν!!

Επισκέπτης
εγω παντως που διαλεξα μερικα ασυρματα νωριτερα μου εριξαν ακυρο σε ολα οσα ειχα διαλεξει (καπου 15)...μα καλα...ολα;!;!

και πριν απο 5 λεπτα πηρα παλι εχοντας διαλεξει καπου 19-20 λαπτοπ (με την ελπιδα να υπαρχουν καποια εχοντας παρει μια ιδεα παλι απο πριν ποσο μουφες ειναι) απο 419 εως 499 ευρω. μαντεψτε....ΟΛΑ ειχαν εξαντληθει! καπως κρατιομουν εως οτου μου ειπε αυτος που μιλουσα οτι ο ιδιος μονο ειχε πουλησει τουλαχιστον 2-3 κομματια απο το καθενα που του ελεγα (ρε τι συμπτωσεις ειναι αυτες με το πλαισιο!! μιλαμε για 19-20 κωδικους!!). ε δεν αντεξα...του εριξα ενα μπινελικι για τις μουφα εκπτωσεις και προσφορες που κανουν και του το κλεισα!

μαλλον αυτοι πρεπει να φανε ενα ακυρο απο ολους μας και αν και οταν στρωσουν τοτε να μας ξαναδουν!!

Και εκτός όλων των άλλων, σε πολλά προϊόντα (πχ σχεδόν σε όλες τις μητρικές, κάρτες γραφικών, μνημες κλπ) δεν έχουν το στοκ σε προθήκες, αλλά περιμένουν να ρωτήσεις τον πωλητή!! Πιο ξεφτιλισμένο κατάστημα πληροφορικής στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Το ότι το Πλαίσιο έχει καταπιεί το σύμπαν δείχνει βέβαια πόσο ανόητοι και χωρίς καταναλωτική συνείδηση είμαστε οι έλληνες.

Θα συμφωνήσω μαζί σου κάθε χρόνο και τα ιδία κατάντησε αΐδια στο τέλος δεν πρόκειται να ξανά πατήσει το πόδι του κανένας (((και τότε θα τους τσουκξη παρά πολύ)))

Ρε παιδιά προτείνετε καμιά οθονούλα στα 160-170 γιουρα....κοιτούσα μια samsung 24" sta 1900x1200 αλλά δεν ξέρω αν αξίζει πλεον το 16:10...

Και μια ερώτηση...ξέρουμε αν εξαντληθούν κάποια προϊοντα άν τελικά θα ξανακυκλοφορήσουν?Βάση λογικής πάντα...

Δεν θέλουν άκυρο, ένα καλό πρόστιμο θέλουν σαν αυτό που κανόνισαν τα παιδιά από εδώ για το Γερμανό να δεις πως στρώνουν

Βλέπεις οι μάγκες δεν επιτρέπουν και παραγγελίες η οποιαδήποτε άλλη δέσμευση. Πήραν το μάθημά τους από την περίπτωση με το Γερμανό

Το θέμα είναι πώς πρέπει να κινηθούν πολλοί καταναλωτές μήπως γίνει κάτι γιατί οι αρμόδιες αρχές κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Και όχι δεν φταίμε ούτε σαν καταναλωτές, ούτε σαν Έλληνες που γίνονται τέτοια αίσχη. Και σε άλλη χώρα τα ίδια θα γινόταν αν οι αρμόδιες αρχές δεν κάναν σωστά τη δουλειά τους. Αλλά τα δικά μας τα κοπρόσκυλα βλέπεις μόνο το χέρι τους κάθε μήνα ξέρουν να ανοίγουν για να τους πληρώνουμε το μισθό

Α Π Α Τ Ε Ω Ν Ε Σ

Μόλις γύρισα από το Πλαίσιο Καλαμαριάς και το Πλαίσιο Θεσσαλονίκης.

Στο Πλαίσιο Καλαμαριάς μου είπαν πως ήταν λάθος από τα κεντρικά και πως δεν υπήρχε ποτέ τίποτα. Στο άλλο στο κέντρο είχε μόνο έναν Celeron D430 στα 10 ευρώ και μια 9800GT 50euro.. Το παλικάρι ήταν εξυπηρετικότατο και έψαξε να βρει την σελίδα αλλά @@. Μιλάμε...

Και μια ερώτηση...ξέρουμε αν εξαντληθούν κάποια προϊοντα άν τελικά θα ξανακυκλοφορήσουν?Βάση λογικής πάντα...

Γιατί βρήκε κανείς έστω ένα από τα προιόντα που διαφημίζουν για να τα ξαναφέρουν;

Μόλις γύρισα από Πλαίσιο Σταυρού.

Δεν ξέραν που πάνε τα 4. Μάλιστα μου πρότειναν άλλα από το ράφι και να μου κάνουν, λέει, 40 άτοκες.

Με τι πιστωτική; τους ρώτησα. Δεν έχω, τους είπα.

Να σου βγάλουμε εμείς.

Άρχισα να γκαρίζω σαν γάϊδαρος και επακολούθησε άγριο σκηνικό από άλλους που είχαν πάει εκεί για το PS3. Μάλιστα ένας είπε πως θα τα κάνει λαμπόγυαλο αν δεν του έδιναν PS3 100 ευρώ από τα καινούργια, είχε μαζί και το παιδί του που πλάνταξε στο κλάμα.

Ο "υπεύθυνος" την είχε κάνει με ελαφρά. Έπηξα στη ζέστη το φχαριστήθηκα όσο δεν έπαιρνε.

ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...