Xristaras12 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Θα καταλαβαινα το ντου εαν τα χαριζε τοτε ναι.Αλλα τωρα τι σημασια εχει τρεχεις για να αγορασεις κατι που δεν σου χρειαζεται... να τα ειχαν κιολας καλα θα ηταν:lol::lol::lol: κ ας τα χαριζαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BillGS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Θα γραφτει σε λίγο κάποιος που θα χει πάρει. Πηγα εγω τσιμισκη Θεσσαλονικη (τρελο καμινι η πολη σημερα) για την http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-5850-SVGA-PCI-Express-1GB-90-C3CH41-L0UAY00T.htm αλλα δυστυχως δεν την προλαβα για λιγο. Αυτη παλι http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-5850-GV-R585D5-1GD-B-SVGA-PCI-Express-R585D5-1GD-B.htm υπαρχει ακομη. Τσιμπισα βεβαια αυτο http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/Sony-Playstation-3/Take2-Interactive-Bioshock-2-Special-Edition-PS3.htm το οποιο ειχα βαλει στο ματι απο πολυ καιρο και κοντεψα να σκασω που δεν μου το εστελναν απο memory.co.uk λογω βαρους (ασχετο) Κατα τη γνωμη μου αξιζει σημερα μια βολτα απο το κοντινο σας καταστημα, απλα αν το κανετε, καντε το με χαλαρη διαθεση, γιατι αν πατε στοχευμενα για κατι πολυ συγκεκριμενο θα σπαστειτε (οσο για τηλεφωνο μην κανετε τον κοπο, δεν ξερουν-δεν εχουν ενημερωθει- δε ξερω και γω τι). Οι περισσοτερες τιμες δεν εχουν αλλαξει ακομα και τρεχουν ολοι οι υπαλληλοι σαν τρελοι! Επισης υπαρχουν πολλα προιοντα με καλη εκπτωση τα οποια δεν υπαρχουν στο site (πχ τσιμισκη ειδα radeon 4890 καλη υλοποιηση με 70 ευρα). Γενικα να καποιος σκοπευει να στησει συστημα στα κοντα, καλο θα ηταν να κανει μια βολτα, απο δω απο κει μπορει να σωσει αρκετα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Πήρα τα Τ7900 από Λάρισα. 6 € τελευταίο και μάλλον μοναδικό κομμάτι. Ο λόγος που είναι τέτοιες τιμές και σε ορισμένα καταστήματα είναι μάλλον γιατί ξεφορτώνονται stock - προβληματικά κομμάτια. Εμένα τα Τ7900 δεν είχαν τροφοδοτικό και καλώδια. Με 6 € όμως τι παίρνεις. Ελπίζω να βρω τίποτα αυτά που λείπουν από εδώ μέσα (από τίποτα καμμένα ηχεία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteveAngello Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Νταξει κριση, αλλα σου εδιναν 60% φτηνοτερη μια τηλεοραση Α και ειχες σκοπο καποτε να αλλαξεις την δικη αλλα λογο κρισης κολλουσες. Εκοβες κατι απο εδω ή απο εκει και την αγοραζες..Ειπαμε κριση αλλα δεν ζουμε και σε χαρτοκουτα... Μα αυτο ειναι το θεμα οτι οι περισσοτεροι αγοραζουν μονο και μονο επειδη βλεπουν οτι υπαρχει εκπτωση προιοντα που σε αντιθετη περιπτωση δεν θα αγοραζαν.Αμα εσυ εχεις σκοπο να αγορασεις ενα PS3 και απλα ετυχε σημερα να το βρεις σε τιμη ευκαιριας τοτε ναι μαζι σου.Αλλα μην τρεχεις να αγορασεις το PS3 επειδη κανει 100ε.Εδω δεν εχεις να φας τι το θες το PS3?Εκτος κι αν θες να το πουλησεις και μετα να βγαλεις τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis_petsotis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Headsets/Creative-Earphones-Zen-Aurvana-51MZ0270AA000.htm κατσε ρε αυτο ειχε 100ε;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 και ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλες οι Εκπτώσεις... LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Πήρα τα Τ7900 από Λάρισα. 6 € τελευταίο και μάλλον μοναδικό κομμάτι. Ο λόγος που είναι τέτοιες τιμές και σε ορισμένα καταστήματα είναι μάλλον γιατί ξεφορτώνονται stock - προβληματικά κομμάτια. Εμένα τα Τ7900 δεν είχαν τροφοδοτικό και καλώδια. Με 6 € όμως τι παίρνεις. Ελπίζω να βρω τίποτα αυτά που λείπουν από εδώ μέσα (από τίποτα καμμένα ηχεία). αχ με προλαβες ....πως το βρηκες ρε θυριο ?στο τηλ μου ειπαν οτι δεν υπαρχει τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μην απελπίζεστε.. έχει ακόμα ευκαιριάρες... Sony God Of War III(PS3) Άμεσα Διαθέσιμο - παράδοση σε 24 ώρες από 59,90 € ΜΟΝΟ 48,00 € Τρέχτε χωριανοίίίίίίί!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 και ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλες οι Εκπτώσεις... LOL μαγεία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Headsets/Creative-Earphones-Zen-Aurvana-51MZ0270AA000.htmκατσε ρε αυτο ειχε 100ε;;;;;;;;; Εγω αλλο θα πω... Καλα αυτο εχει τωρα 62€?????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
downloader007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Πήγα Στουρνάρη έτσι για να μου φύγει η περιέργεια (δεν είμαι γάτα και δεν με σκότωσε...). Δεν είχε σχεδόν τίποτε απ' ότι διαφήμιζαν,είχαν μόνο intranet και αναγκάστηκα να ξαναγυρίσω και να τους βάλω σε stick τις προσφορές τους να τις μάθουν κι αυτοί βρ' αδερφέ... Ευγενέστατοι υπάλληλοι,πλην όμως δεν σώζουν τα λαμόγια που έχουν για διαφημιστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Headsets/Creative-Earphones-Zen-Aurvana-51MZ0270AA000.htmκατσε ρε αυτο ειχε 100ε;;;;;;;;; ειναι απο Χρυσάφη για αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 μόλις γύρισα απο plaisio αμαρουσίου (the mall) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ...γελούσαν και οι υπάλληλοι όταν τους έλεγα ότι βγάλανε κράχτες... για γέλια και για κλάματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Γελοίες και ανήθικες τακτικές. Κρίμα σε αυτούς που θα τρέξουν και σε άλλα μαγαζιά πέραν της περιοχής τους. Τσάμπα η βενζίνη και η ταλαιπωρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ταλαιπωρούν τον κόσμο με τις μαλακίες τους κάθε χρόνο. Ας παρέμβει καμοία ένωση καταναλωτών κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.