Προς το περιεχόμενο

"Εκπτώσεις Πλαίσιο 2010 - Η ώρα είναι τώρα"

Stefanaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τζαντες; Τσαντες που εχουν μεσα ζαντες ;

Όι ψυχή μου, Ζακύθους σημαίνει Τζάντες

Ζάκυνθος ίσον Τζάντε

:-D

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αντε να δουμε που θα φτασει η ξεφτιλα τους....και μετα ετοιμαζομαστε για καταγγελιες...:mad::devil:

Δημοσ.

Πήρε κανείς τίποτα ? Να ξέρουμε τουλάχιστον αν υπάρχει έστω και ένας που πήρε κάτι καινούριο στις τιμές που λένε.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάω μια βόλτα, αλλά σε περίπτωση που βγω στους 40 βαθμούς και τελικά είναι όλα μούφες, μάλλον θα τους κάψω.

Δημοσ.
Πήρε κανείς τίποτα ? Να ξέρουμε τουλάχιστον αν υπάρχει έστω και ένας που πήρε κάτι καινούριο στις τιμές που λένε.

Ειχα ολη τη καλη διαθεση να παρω κατι απ αυτα που διαφημιζαν.Το προβλημα ηταν οτι στο καταστημα δεν ειχε τιποτα απ αυτα.Αν και σκεφτομαι να τους παρω να μου πουνε σε ποιο καταστημα ειναι διαθεσιμες οι τζαντες να παρω κανα δυο

Δημοσ.
Ειχα ολη τη καλη διαθεση να παρω κατι απ αυτα που διαφημιζαν.Το προβλημα ηταν οτι στο καταστημα δεν ειχε τιποτα απ αυτα.Αν και σκεφτομαι να τους παρω να μου πουνε σε ποιο καταστημα ειναι διαθεσιμες οι τζαντες να παρω κανα δυο

χαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Παντως πλακα εχει πως ορμηξαν ολοι να αρπαξουν τπτ.Κριση σου λεει μετα...;)

γιαυτο γινεται το ντου ,αλλιως αν δεν υπηρχε η κριση και ειμασταν πλουσιοι ποιος θα εδινε σημασια στις μπουρδες του καθε πλαισιου:lol:

Δημοσ.
Παντως πλακα εχει πως ορμηξαν ολοι να αρπαξουν τπτ.Κριση σου λεει μετα...;)

Νταξει κριση, αλλα σου εδιναν 60% φτηνοτερη μια τηλεοραση Α και ειχες σκοπο καποτε να αλλαξεις την δικη αλλα λογο κρισης κολλουσες. Εκοβες κατι απο εδω ή απο εκει και την αγοραζες..

Ειπαμε κριση αλλα δεν ζουμε και σε χαρτοκουτα...

Δημοσ.
γιαυτο γινεται το ντου ,αλλιως αν δεν υπηρχε η κριση και ειμασταν πλουσιοι ποιος θα εδινε σημασια στις μπουρδες του καθε πλαισιου:lol:

Θα καταλαβαινα το ντου εαν τα χαριζε τοτε ναι.Αλλα τωρα τι σημασια εχει τρεχεις για να αγορασεις κατι που δεν σου χρειαζεται...

Δημοσ.

Εγω πηγα στο πλαισιο γλυφαδας πριν λιγο για να ρωτηση για την xfx5870 στα 299Ε.Kαι παρολο που στον ιντερνετ λεει καταστημα γλυφαδας εκει δεν υπηρχε καν...Μου εδωσαν και εναν καταλογο με τις εκτπτωσεις στο καταστημα γλυφαδας και δεν την ειχε καν μεσα...οτι να ναι

Δημοσ.
Θα καταλαβαινα το ντου εαν τα χαριζε τοτε ναι.Αλλα τωρα τι σημασια εχει τρεχεις για να αγορασεις κατι που δεν σου χρειαζεται...

ετσι που το καναν σε λιγο θα τα χαριζουν:lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...