Captain Nemo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Το οτι οι υπάλληλοι δεν γωρίζουν τις προσφορές των καταστημάτων τους και περιμένουν εμας να τους τις πούμε είναι κλασικό .
lionheart75 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Πραγματικές Προσφορές, δεν νομίζω ότι έχει κανείς αντίρρηση σε αυτό, σωστά? Το πολλά γέλια ή μάλλον κλάματα... θα πέσουν απο τον Σεπτέμβρη στην αγορά Ηλεκτρονικών και όχι μόνο... Όταν οι Έλληνες θα επιστρέψουν απο τις διακοπές του Αυγούστου με τις τσέπες άδειες και μπούν σιγά-σιγά στο κλίμα των νέων αυξήσεων σε τιμολόγια ΔΕΗ κ.ο.κ, αρχίσουν να σκάνε πιο μαζικά οι απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, γίνει πιθανή επιπλέον μείωση σε μισθούς, επιδόματα και τα συναφή, αυξήσεις σε είδη πρώτης ανάγκης, βενζίνης και τα λοιπά και τα λοιπά... Εκεί να δείτε τι έχει να γίνει, που θα περνάς απο έξω απο τα μαγαζιά και θα σε βουτάνε οι υπάλληλοι με το ζόρι να περάσεις μέσα να δείς τις ... προσφορές τους. Κάτι σαν τους πλανόδιους πωλητές με δωρεάν (και καλά) προγράμματα αδυνατίσματος ή τους γραφικούς τσέλιγκες που προτάσουν την γκλίτσα έξω απο τις ψησταριές της Βάρης...
tonirules Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Παιδια αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου laptop http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Pavilion-Dv6-2190Ev-Espresso-WA043EA-B1A.htm
SOWHAT Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Αγαπητοί φίλοι,Το ελληνικό φαινόμενο εξακολουθεί να διαπρέπει..... Σε συνέχεια του παραπάνω post μου (και απλά για να έχετε γνώση...) Πήγα σήμερα στο ΠΛΑΙΣΙΟ (MALL) και ρώτησα για την samsung le26c450 και ο υπάλληλος μου είπε κάπου 435€ (στο internet τη δίνουν 404€). Στην επισήμανσή μου ότι από "πάνω" (PUBLIC) έχει 100 ευρώ λιγότερο, φάνηκε να τα χάνει, έψαξε λίγο στο SKROUTZ είπε κάτι μισόλογα και αυτό.... Μετά πάω στο PUBLIC. ρωτάω πόσο έχει η TV και ο υπάλληλος μου λέει όσο βλέπετε (425€). Εγώ εκεί γούρλωσα τα μάτια και του είπα ότι πριν μια εβδομάδα ο συνάδελφός του μου είπε -20%. "Για να δούμε" μου λέει..... πάει στον υπολογιστή κάνει κάτι χαζά, και μετά μου λέει αν είναι με μετρητά ΟΚ. Ερχεται άλλος συνάδελφος και μου λέει ότι ίσως και σε άτοκες δόσεις να γίνεται.... να ρωτήσει τον προϊστάμενο.... Τελικά έγιναν και οι δόσεις! ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οπου σε πιάσουν! Ζητάτε παντού και πάντα καλύτερη τιμή, παζαρεύετε, και μετά postάρετε το αποτέλεσμα να το μαθαίνουν και οι άλλοι! Αυτό μόνο είναι το όπλο μας ως καταναλωτές! Φιλικά Α Ερώτηση: Συμμετέχει το Public στον Σκρούτζ;
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Ερώτηση: Συμμετέχει το Public στον Σκρούτζ; Οχι βεβαια, γι αυτο και δεν του την αφησε φθηνοτερα του φιλου. Μπηκε ο καημενος ο υπαλληλος στο skroutz, ειδε 22 μαγαζια να την εχουν φθηνοτερα απο το Πλαισιο, ολα μικρα, οχι του συναφιου, οχι του καρτελ και σιγοψιθυρησε προφανως "δεν μας ..., παρτην απο εκει". Οχι τιποτα αλλο θα νομιζε κι ολας οτι ειναι και το public στο skroutz και οτι ο φιλος λεει ψεματα, οποτε δεν αποκλειεται το μονο σχολιο που εκανε να ηταν "τι π@π@ριες μας λες...". Φιλε vagelat τετοιο υφος δεν ειχαν τα μισολογα του; Η τα ειπε σε σενα tet-a-tet και το ελαβα λαθος; Εργαλειο το skroutz για το Πλαισιο! :lol::lol::lol:
vagelat Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Οχι βεβαια, γι αυτο και δεν του την αφησε φθηνοτερα του φιλου. Μπηκε ο καημενος ο υπαλληλος στο skroutz, ειδε 22 μαγαζια να την εχουν φθηνοτερα απο το Πλαισιο, ολα μικρα, οχι του συναφιου, οχι του καρτελ και σιγοψιθυρησε προφανως "δεν μας ..., παρτην απο εκει". Οχι τιποτα αλλο θα νομιζε κι ολας οτι ειναι και το public στο skroutz και οτι ο φιλος λεει ψεματα, οποτε δεν αποκλειεται το μονο σχολιο που εκανε να ηταν "τι π@π@ριες μας λες...". Φιλε vagelat τετοιο υφος δεν ειχαν τα μισολογα του; Η τα ειπε σε σενα tet-a-tet και το ελαβα λαθος; Εργαλειο το skroutz για το Πλαισιο! :lol::lol::lol: Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή σε αυτό το μοτίβο ήταν. Οταν όμως του είπα ότι θα του φέρω την απόδειξη μόλις την αγοράσω λίγο μαζεύτηκε και εκεί ίσως να έπαιρνα και κάποια έκπτωση (την τιμή που τη δίνουν στο internet??) αλλά δεν είχα χρόνο για παζάρια και αποχώρησα... Μετά την αγορά το PUBLIC, ταλαντεύτηκα για λίγο να του κατεβάσω την απόδειξη, αλλά είπαμε... που χρόνος.... Α
hackerW32 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ποπο το πλαισιο εβαλε πολα προιοντα στο site αλλα ειναι μονο με παραλαβη απο κατάστημα.. ποοοοο επιτελους βρικα 20cm fan για το πλαι του κουτιου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.