Προς το περιεχόμενο

"Εκπτώσεις Πλαίσιο 2010 - Η ώρα είναι τώρα"

Stefanaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Fιλε που τα ειδες αυτα?Λινκ για τη philips υπαρχει?

εδώ το είδα..

http://www.plaisio.gr/Gifts-Gadgets/Bundles/TV-stock/Philips-42PFL3604D-LCD-TV-42-42PFL3604D.htm

επίσης..

Philips 19PFL3404 LCD TV 19''

139,00 €

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Philips-19PFL3404-LCD-TV-19.htm

στο σκρουτζ 175 η φθηνότερη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
την εκανε παλι το πλαισιο και ΔΕΝ θα τα παμε καθολου καλα, μου φαινεται θα στειλω και δευτερη καταγγελια.

μπαινω το πρωι και βλεπω στο καταστημα περιστεριου ενα bluetooth itech στα 15 ευρω (απο 45), ωραια λεω θα το παρω. παιρνω τηλεφωνο, ρωταω, το ταδε το εχετε (με κωδικο και τα παντα); ναι μου λενε...οχι σε μπλε χρωμα (που ετσι το εδειχνε στο σαιτ) αλλα σε ασημι και μαλιστα εχουμε 4. οκ λεω, δεν με νοιαζει το χρωμα, κρατηστε μου 2 (εδωσα και ονομα κτλ). μετα απο κανα μισαωρο παει ο αδερφος μου εκει να τα παρει και τι του λενε; ''ξερετε, εχει τελειωσει! εχουμε σε ασημι στα 45 ευρω''!!!!

τους σκυλοβρισα στο τηλεφωνο και του ειπα να σηκωθει να φυγει απο τους παλιομαλ****!!!

την τραβαει η ορεξη τους τη δευτερη καταγγελια η δεν την τραβαει;;

ρώτησες αν έχουν την ίδια τιμή ή αν είναι η ίδια προσφορά ;

πιο πολύ για δική σου μαλακία μου φαίνεται...

άλλο χρώμα είναι και άλλος κωδικός άλλη τιμολόγηση και γενικά είναι διαφορετικό προϊών

ρώτησες αν έχουν την ίδια τιμή ή αν είναι η ίδια προσφορά ;

πιο πολύ για δική σου μαλακία μου φαίνεται...

άλλο χρώμα είναι και άλλος κωδικός άλλη τιμολόγηση και γενικά είναι διαφορετικό προϊών

o κωδικος της προσφορας ηταν ενας φιλε μου. εγω γι αυτον το συγκεκριμενο κωδικο ρωτησα, αν εκεινοι μου απαντησαν για κωδικο αλλου προιοντος, οτι εχουν διαθεσιμοτητα 4 κομματιων, για να με κανουν να παω στο μαγαζι τους, ειναι δικο τους σφαλμα και μαλακ*α. με λιγα λογια...να αποδιδουμε τα του καισαρος τω καισαρι (δηλαδη στην περιπτωση αυτη...τα της μαλακ*ας στους πραγματικους (και κατ εξακολουθηση, απο οτι εχει αλλωστε επανειλλημενα αποδειχτει) μαλακ*ς και οχι σε αλλους) ;)

• Moderators
o κωδικος της προσφορας ηταν ενας φιλε μου. εγω γι αυτον το συγκεκριμενο κωδικο ρωτησα, αν εκεινοι μου απαντησαν για κωδικο αλλου προιοντος, οτι εχουν διαθεσιμοτητα 4 κομματιων, για να με κανουν να παω στο μαγαζι τους, ειναι δικο τους σφαλμα και μαλακ*α. με λιγα λογια...να αποδιδουμε τα του καισαρος τω καισαρι (δηλαδη στην περιπτωση αυτη...τα της μαλακ*ας στους πραγματικους (και κατ εξακολουθηση, απο οτι εχει αλλωστε επανειλλημενα αποδειχτει) μαλακ*ς και οχι σε αλλους) ;)

Πληρεστατος και σωστοτατος!

(αν και η σωστη λεξη δεν ειναι μαλ@κι@ αλλα π0υστι@)

το online του πλαισιου ειναι αναξιοπιστο παρασκευη απογευμα εχω παει στο the mall για αλλη δουλεια και μπαινω μεσα στο πλαισιο για να χαζεψω οσο οι κορες μου θα ακαναν καποια ψωνια και βρηκα το παρακατω επεξεργαστη στα 80 ευρω και το αστειο ηταν οτι ειχαν και τον 8300 στα 83 ευρω η στα 93 δεν θυμαμαι ακριβως και φυσικα και τον πηρα ( σε tray εκδοση ) και σε αλλα καταστηματα του πλασιου που εχω παει γινεται το ιδιο ακριβως οποτε καντε καποια βολτα .....( υπαρχει και η σχετικη αποδειξη για του λογου το αληθες )

Intel Core 2 Duo 8400 (s775, 3.00 GHz, Cache 6MB, Box)

στα καταστήματα

194,00 €

στο internet

187,18 €

Πώς χάνει λεφτά μία επιχείρηση.

Το προϊόν που θέλω να αγοράσω υπάρχει στο Πλαίσιο με 97.99 ευρώ και "web offer" (ο Θεός να την κάνει) στα 96.10. Το e-shop το έχει στα 96.22. Μη φοβάστε, δεν είναι κάτι που (λογικά) θα χρειαστεί service, οπότε δεν φοβάμαι να το πάρω από το e-shop.

Λοιπόν, πάω να το παραγγείλω on line από το Πλαίσιο και να το παραλάβω από το κατάστημα. Κάπου εκεί διαβάζω ότι οι τιμές web offer δεν ισχύουν σε περίπτωση που θα το παραλάβω από το μαγαζί.

E-shop λοιπόν. Θα καθυστερήσω ίσως μια μέρα παραπάνω να παραλάβω, θα πάω μέχρι το μαγαζί να το παραλάβω, αλλά δεν πειράζει.

εγω που πηρα μια τηλεοραση απο το πλαισιο τους πηρα τηλεφωνο και ρωτησα αν την εχουν....τους ειπα πως θα την παρω απο το καταστημα αλλα μονο σε τιμη ιντερνετ και μου την εδωσαν..

Πώς χάνει λεφτά μία επιχείρηση.

Το προϊόν που θέλω να αγοράσω υπάρχει στο Πλαίσιο με 97.99 ευρώ και "web offer" (ο Θεός να την κάνει) στα 96.10. Το e-shop το έχει στα 96.22. Μη φοβάστε, δεν είναι κάτι που (λογικά) θα χρειαστεί service, οπότε δεν φοβάμαι να το πάρω από το e-shop.

Λοιπόν, πάω να το παραγγείλω on line από το Πλαίσιο και να το παραλάβω από το κατάστημα. Κάπου εκεί διαβάζω ότι οι τιμές web offer δεν ισχύουν σε περίπτωση που θα το παραλάβω από το μαγαζί.

E-shop λοιπόν. Θα καθυστερήσω ίσως μια μέρα παραπάνω να παραλάβω, θα πάω μέχρι το μαγαζί να το παραλάβω, αλλά δεν πειράζει.

Μάλιστα..

και να φανταστείς στο πλαίσιο πάνω από 85 ευρώ έχουν δωρεάν έξοδα αποστολής στο σπίτι σου με εταιρία courier.. χάσανε πελάτες με την προσφορά αυτή..

Μα ΔΕΝ θέλω να μου το φέρει courier. Ακόμη και αν το courier μπορούσε να μου το παραδώσει αυθημερόν, πάλι δεν θα το προτιμούσα. Θα ήθελα να παραγγείλω, να επεξεργαστούν την παραγελία μου μία-δύο ώρες και μετά να πάω να παραλάβω.

Βέβαια ούτε στο e-shop μπορώ να τα κάνω αυτά, αλλά τουλάχιστον αυτοί είναι online shop και όχι κάτι μεταξύ φυσικού και online μαγαζιού.

@ Παναγιώτης1990, πιθανότατα στην κατάσταση που βρίσκεται η αγορά να το έκαναν αυτό που λες, αλλά δεν θα κάνω θέμα και για 1.89 ευρώ, απλά μου την δίνει η όλη πολιτική και τελικά δεν καταλαβαίνω την σκοπιμότητά της.

Νομίζω ότι αυτή η προσφορά είναι η καλύτερη, "δεν υπάρχει" που λέει και η νέα γενιά:

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Sharp-Aquos-LC-32DH77E-LCD-TV-32-inch.htm

Τηλεόραση Sharp Aquos 32" FullHD 100 Hz από 429 ευρώ... μόνο 429 ευρώ! (Έχω και screenshot, στην περίπτωση που "χαθεί" ξαφνικά...) :-D

Χωρίς πλάκα, είναι πολύ καλή τηλεόραση για τα λεφτά της, φυσιολογικά πάει γύρω στα 600 (μην πιστεύετε τον skroutz που έχει κάτι 800 και 900 ευρώ, προφανώς έιναι τιμές που έχουν μπει πριν από 6 μήνες), αλλά υπάρχει μόνο Ευκαρπία και υποψιάζομαι βιτρίνα.

Γενικά πάντως, λίγα πράγματα οι εκπτώσεις.

Sharp Aquos LC-32DH77E

http://www.skroutz.gr/s/73327/Sharp-Aquos-LC-32DH77E-32.html?keyphrase=Sharp+Aquos+LC-32DH77E+

Kαλη τιμη ειναι .

νταξ κατι καναν λαθος με την αρχικη

Ερώτημα:

Το ΠΛΑΙΣΙΟ (ή/και άλλα μαγαζιά), τώρα στις εκπτώσεις, κάνει συνολικά έκπτωση: π.χ. μια TV που έχει τιμή 300€ έχει μείον παραπάνω λόγω έκπτωσης ή ισχύουν μόνο προσφορές?

Το ρωτάω γιατί πήγα στο PUBLIC που έχουν συνολική έκπτωση 20%, που σημαίνει ότι μια TV που έχει 400€ μειώνεται επιπλέον 80€ ! Αυτή η έκπτωση δεν "φαίνεται" στο SKROUTZ

και έτσι την Samsung LE26C450 (που κοιτάω) την βρίσκω στο public 340€ φθηνότερα απ' ότι σου δίνει το SKROUTZ.

ΤΗΝΧ

Aris

Αγαπητοί φίλοι,

Το ελληνικό φαινόμενο εξακολουθεί να διαπρέπει.....

Σε συνέχεια του παραπάνω post μου (και απλά για να έχετε γνώση...)

Πήγα σήμερα στο ΠΛΑΙΣΙΟ (MALL) και ρώτησα για την samsung le26c450 και ο υπάλληλος μου είπε κάπου 435€ (στο internet τη δίνουν 404€). Στην επισήμανσή μου ότι από "πάνω" (PUBLIC) έχει 100 ευρώ λιγότερο, φάνηκε να τα χάνει, έψαξε λίγο στο SKROUTZ είπε κάτι μισόλογα και αυτό....

Μετά πάω στο PUBLIC. ρωτάω πόσο έχει η TV και ο υπάλληλος μου λέει όσο βλέπετε (425€). Εγώ εκεί γούρλωσα τα μάτια και του είπα ότι πριν μια εβδομάδα ο συνάδελφός του μου είπε -20%. "Για να δούμε" μου λέει..... πάει στον υπολογιστή κάνει κάτι χαζά, και μετά μου λέει αν είναι με μετρητά ΟΚ. Ερχεται άλλος συνάδελφος και μου λέει ότι ίσως και σε άτοκες δόσεις να γίνεται.... να ρωτήσει τον προϊστάμενο.... Τελικά έγιναν και οι δόσεις!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οπου σε πιάσουν! Ζητάτε παντού και πάντα καλύτερη τιμή, παζαρεύετε, και μετά postάρετε το αποτέλεσμα να το μαθαίνουν και οι άλλοι! Αυτό μόνο είναι το όπλο μας ως καταναλωτές!

Φιλικά

Α

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...