Προς το περιεχόμενο

"Εκπτώσεις Πλαίσιο 2010 - Η ώρα είναι τώρα"

Stefanaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για το πλαίσιο επειδή το ξέρω από μέσα είναι στη διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε υπαλλήλου να κάνει καλύτερη τιμή σε κάποιες περίπτωσεις, ενώ αν πας και λίστα με τιμές από σκρουτζ κάνουν καλύτερες τιμές αν υπάρχουν επώνυμα καταστήματα που έχουν καλύτερες τιμές στο εκάστοτε προιον. Άλλοτε βάζουν χέρι στους υπαλλήλους να μην κανουν εκπτώσεις κ επίσης άλλοτε πρέπει να παίρνουν το οκ από διευθυντή

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Αυτα τα εχουμε παθει πολλες φορες απο το πλαισιο που το online του ειναι απαραδεκτο. Ο κωτσοβολος ομως ειναι πολυ μπροστα απο αυτους. Εχει συστημα με ενημερωση αποθεματος. Πχ μπορει οταν πας να επιλεξεις καταστημα για παραλαβη να μην σου τα βγαζει ολα τα καταστηματα. Οποιο εχει το προιον διαθεσιμο στο εχει, οποιο δεν εχει αποθεμα δεν στο βγαζει στην λιστα! Τσεκαρισμενο!

Δεν ήξερα ότι ο κώτσος είναι τόσο αξιόπιστος σ' αυτό το θέμα! Νόμιζα ότι είναι μια απο τα ίδια:-D! Στα υπόψιν για μελλοντική συναλλαγή.

εγω παντως 2 φορες εχω παραγγειλει κατι για παραλαβη απο καταστημα και τις 2 μου ειπαν πως δεν υπαρχει και πως δεν ενημερωθηκε το συστημα...

οτι παιρνω απο κωτσο για παραλαβη σε σπιτι μου ερχεται μια χαρα ομως

Δεν ήξερα ότι ο κώτσος είναι τόσο αξιόπιστος σ' αυτό το θέμα! Νόμιζα ότι είναι μια απο τα ίδια:-D! Στα υπόψιν για μελλοντική συναλλαγή.

same shit στο eshop

• Moderators
same shit στο eshop

:eek:

Που κολαει το eshop;

Μιλαμε για ενημερωσεις διαθεσιμοτητας και να μην σου πουν μετα "σορρυ, αλλα δεν εχουμε" οπως γινεται σχεδον παντα με το πλαισιο.

(Το μονο που εχει το eshop καλο ειναι το online του, το οποιο δεν εχει καμια σχεση με το αναξιοπιστο του πλαισιου. )

Αυτα τα εχουμε παθει πολλες φορες απο το πλαισιο που το online του ειναι απαραδεκτο. Ο κωτσοβολος ομως ειναι πολυ μπροστα απο αυτους. Εχει συστημα με ενημερωση αποθεματος. Πχ μπορει οταν πας να επιλεξεις καταστημα για παραλαβη να μην σου τα βγαζει ολα τα καταστηματα. Οποιο εχει το προιον διαθεσιμο στο εχει, οποιο δεν εχει αποθεμα δεν στο βγαζει στην λιστα! Τσεκαρισμενο![/quote']Δεν ήξερα ότι ο κώτσος είναι τόσο αξιόπιστος σ' αυτό το θέμα! Νόμιζα ότι είναι μια απο τα ίδια:-D! Στα υπόψιν για μελλοντική συναλλαγή.

Καλά δεν είναι και τόσο εξελιγμένο το σύστημα του Κωτσόβουλου.. Την άλλη φορά είχαν εξαντληθεί οι σκληροί και τους είχε ακόμα διαθέσιμους για αγορά με πιστωτική..

Βέβαια ο Κωτσόβολος ξηγήθηκε σωστά και μας έστειλε το καινούργιο μοντέλο στην ίδια τιμή, σε αντίθεση με αυτά που κάνει το πλαίσιο :-D

:eek:

Που κολαει το eshop;

Μιλαμε για ενημερωσεις διαθεσιμοτητας και να μην σου πουν μετα "σορρυ, αλλα δεν εχουμε" οπως γινεται σχεδον παντα με το πλαισιο.

(Το μονο που εχει το eshop καλο ειναι το online του, το οποιο δεν εχει καμια σχεση με το αναξιοπιστο του πλαισιου. )

σε αυτό.

Καλά δεν είναι και τόσο εξελιγμένο το σύστημα του Κωτσόβουλου.. Την άλλη φορά είχαν εξαντληθεί οι σκληροί και τους είχε ακόμα διαθέσιμους για αγορά με πιστωτική..

δεν είναι δύσκολο να βάλεις μία online διαθεσιμότητα οπότε big deal δεν είναι τίποτα WOW άσε που αν κάνεις μια κίνηση να πάρεις ένα τηλ δεν καίς πολλές θερμίδες

Ο Κώτσος στη Συγγρού έχει αύριο και μεθαύριο 20 % έκπτωση σε όλα τα προιόντα τεχνολογίας

Γιατί όμως κάτι μου λέει ότι ακόμα και με αυτό το 20% πάλι θα είναι κατά τι ακριβότερος από τον μέσο όρο του skroutz ;

Γιατί όμως κάτι μου λέει ότι ακόμα και με αυτό το 20% πάλι θα είναι κατά τι ακριβότερος από τον μέσο όρο του skroutz ;

μέσο όρο όπως είπες.. σε κάποια μπορεό να είναι φθηνότερος.. B)

ξεκινά νέα περίοδος εκπτώσεων

LG W2363V-WF 189,00 €

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-Lcd-Tv-Monitor-21-5-Ld220Hd.htm

Samsung LD220HD LCD TV-Monitor 21,5''

188,01 €

Philips 42PFL3604D LCD TV 42''

429,00 € η φθηνότεση σε σκρουτζ είναι 528 !!

LG W2363V-WF 189,00 €

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-Lcd-Tv-Monitor-21-5-Ld220Hd.htm

188,01 €

την εκανε παλι το πλαισιο και ΔΕΝ θα τα παμε καθολου καλα, μου φαινεται θα στειλω και δευτερη καταγγελια.

μπαινω το πρωι και βλεπω στο καταστημα περιστεριου ενα bluetooth itech στα 15 ευρω (απο 45), ωραια λεω θα το παρω. παιρνω τηλεφωνο, ρωταω, το ταδε το εχετε (με κωδικο και τα παντα); ναι μου λενε...οχι σε μπλε χρωμα (που ετσι το εδειχνε στο σαιτ) αλλα σε ασημι και μαλιστα εχουμε 4. οκ λεω, δεν με νοιαζει το χρωμα, κρατηστε μου 2 (εδωσα και ονομα κτλ). μετα απο κανα μισαωρο παει ο αδερφος μου εκει να τα παρει και τι του λενε; ''ξερετε, εχει τελειωσει! εχουμε σε ασημι στα 45 ευρω''!!!!

τους σκυλοβρισα στο τηλεφωνο και του ειπα να σηκωθει να φυγει απο τους παλιομαλ****!!!

την τραβαει η ορεξη τους τη δευτερη καταγγελια η δεν την τραβαει;;

την εκανε παλι το πλαισιο και ΔΕΝ θα τα παμε καθολου καλα, μου φαινεται θα στειλω και δευτερη καταγγελια.

μπαινω το πρωι και βλεπω στο καταστημα περιστεριου ενα bluetooth itech στα 15 ευρω (απο 45), ωραια λεω θα το παρω. παιρνω τηλεφωνο, ρωταω, το ταδε το εχετε (με κωδικο και τα παντα); ναι μου λενε...οχι σε μπλε χρωμα (που ετσι το εδειχνε στο σαιτ) αλλα σε ασημι και μαλιστα εχουμε 4. οκ λεω, δεν με νοιαζει το χρωμα, κρατηστε μου 2 (εδωσα και ονομα κτλ). μετα απο κανα μισαωρο παει ο αδερφος μου εκει να τα παρει και τι του λενε; ''ξερετε, εχει τελειωσει! εχουμε σε ασημι στα 45 ευρω''!!!!

τους σκυλοβρισα στο τηλεφωνο και του ειπα να σηκωθει να φυγει απο τους παλιομαλ****!!!

την τραβαει η ορεξη τους τη δευτερη καταγγελια η δεν την τραβαει;;

LG W2363V-WF 189,00 €

188,01 €

Fιλε που τα ειδες αυτα?Λινκ για τη philips υπαρχει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...