Προς το περιεχόμενο

"Εκπτώσεις Πλαίσιο 2010 - Η ώρα είναι τώρα"

Stefanaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

???

Οταν γράφει web offer... και πας στην παραγγελία και βάλεις παραλαβή από κατάστημα, στην φόρμα η τιμή αλλάζει αυτόματα σε πιο υψηλό τίμημα. Αν θέλετε κάντε μια δοκιμή για να το δείτε.

Ετσι ακριβως ειναι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
:-)

Αφου λες ηταν internet only πως παιζει να ειχε διαφορετικη τιμη στο καταστημα; :lol: Οταν ειναι internet only δεν εχει τιμη καταστηματος αφου δεν πωλειται εκει!

Παραμυθάκια λέω πιστεύεις ?

Μόλις σου είπα την εμπειρία μου.Και ναι πωλούταν και εκεί,στο κατάστημα.

Και ας είχε internet only.

Μπορεί να ήταν προς πώληση στα καταστήματα και εκείνες τις μέρες να έγινε internet only και να πέτυχες ένα από τα τελευταία κομμάτια. Γενικά έχει δίκιο ο matrixxx.

• Moderators
Παραμυθάκια λέω πιστεύεις ?

Μόλις σου είπα την εμπειρία μου.Και ναι πωλούταν και εκεί,στο κατάστημα.

Και ας είχε internet only.

Συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις...

Ακομα και αν δεχτουμε οτι λενε παραμυθια οι τυποι του πλαισιου και το πουλουσαν στο καταστημα, αφου το συστημα το ειχε ως internet only και επομενως ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ KAN (οποτε ουτε και διαφορετικη) στο συστημα, πως θα το πληρωνες σε αλλη τιμη;

(οταν αγοραζεις κατι στο πλαισιο δεν εχει σημασια η τιμη στο ταμπελακι, αλλα η τιμη στο συστημα. Τοσο θα βγει στο ταμειο)

Πάλι επεμβαίνοντας :P μπορεί να το είχαν αφήσει στο ράφι με την τιμή που είχε πριν γίνει internet only. Πολύ συχνά είναι λάθος οι τιμές στα ράφια. Απλά στο ταμείο θα ίσχυε άλλη τιμή

• Moderators
Πάλι επεμβαίνοντας :P μπορεί να το είχαν αφήσει στο ράφι με την τιμή που είχε πριν γίνει internet only. Πολύ συχνά είναι λάθος οι τιμές στα ράφια. Απλά στο ταμείο θα ίσχυε άλλη τιμή

Ακριβως αυτο ειπα. Στο συστημα αφου ηταν μονο ιντερνετ ειχε πλεον μονο ΜΙΑ τιμη - πιθανοτατα και διαφορετικη απο πριν.

Καλα κανεις και επεμβαινεις, οποιος ξερει κατι καλο ειναι να το λεει για να καταλαβουν και οσοι τους εχει ξεφυγει το οτιδηποτε. Γι αυτο ειμαστε εδω, για να βοηθαμε ο ενας τον αλλον.

Άμα βρω ένα προϊόν στην κατηγορία εκπτώσεις Πλαίσιο 2010 - Η ώρα είναι τώρα και φένεται διαθέσιμο στο internet ενώ στο κατάστημα που φένεται πως είναι διαθέσιμο δεν το έχουν, υπάρχει κάποια περίπτωση να τα πάρω κάπως αλλιώς?

Eγω παντως αγορασα απο καταστημα Πλαισιο πολυμηχανημα που το ειχε ακριβοτερα εκει και φτηνοτερα αγορα μεσω INTERNET λεγοντας τους οτι πηγα στο SATURN και μου το δινουν στην φτηνοτερη τιμη που εχει το Πλαισιο μεσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ .Καιγοντε να πουλησουν και αν ακνετε αυτο που το εχω δοκιμασει και σε αλλες αλυσιδες σχεδον παντα πιανει

Eγω παντως αγορασα απο καταστημα Πλαισιο πολυμηχανημα που το ειχε ακριβοτερα εκει και φτηνοτερα αγορα μεσω INTERNET λεγοντας τους οτι πηγα στο SATURN και μου το δινουν στην φτηνοτερη τιμη που εχει το Πλαισιο μεσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ .Καιγοντε να πουλησουν και αν ακνετε αυτο που το εχω δοκιμασει και σε αλλες αλυσιδες σχεδον παντα πιανει
εμενα απλως μου χουν πει, ο,τι θελω να παρω κι εχει διαφορετικη τιμη ιντερνετ,να τους το λεω και θα το παιρνω

σ εκεινη την τιμη....πιο πολυ σαν εσωτερικος ανταγωνισμος μου φαινετε μεταξυ on line και καταστηματος(και τα 2 πλαισιο ε??).

Και αυτό που λες γίνεται συχνά αλλά μόνο σε πελάτες που είναι τακτικοί στο μαγαζί.. Αν δεν σε ξέρει δύσκολο, χωρίς να αποκλείεται, να σου δώσει τιμή internet

Εμένα πάντως στο πλαίσιο στο mall μου έδωσαν τιμή internet κωτσόβολου(!) που την είχα πάρει με το παζάρεψε το. Νομίζω ότι κατά 99% εξαρτάται απο τον υπάλληλο που θα πέσεις και το κατά πόσο θέλει να πουλήσει.

Εμένα πάντως στο πλαίσιο στο mall μου έδωσαν τιμή internet κωτσόβολου(!) που την είχα πάρει με το παζάρεψε το. Νομίζω ότι κατά 99% εξαρτάται απο τον υπάλληλο που θα πέσεις και το κατά πόσο θέλει να πουλήσει.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ...

Δεδομένου ότι το Πλαίσιο δεν είναι το μαγαζί της γειτονιάς να πατάει στην ταμειακή ό,τι τιμή/ έκπτωση θέλει...Αλλά όλοι εκεί μέσα σαν υπάλληλοι ακολουθούν τις τιμές που διαμορφώνονται από πάνω...

Ούτε καν franchise δεν είναι τα καταστήματα, για να μπορεί έστω και το "αφεντικό" να λειτουργεί αυτοβούλως:X

---------- Προσθήκη στις 11:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:14 ----------

εμενα απλως μου χουν πει, ο,τι θελω να παρω κι εχει διαφορετικη τιμη ιντερνετ,να τους το λεω και θα το παιρνω

σ εκεινη την τιμη....πιο πολυ σαν εσωτερικος ανταγωνισμος μου φαινετε μεταξυ on line και καταστηματος(και τα 2 πλαισιο ε??).

Και αυτό κουφό μου ακούγεται και πολύ διακινδυνευμένο για το κατάστημα...

Γιατί με αυτή τη λογική, ο "πισινός" σου στην ουρά μπορεί να περιμένει να πληρώσει για το ίδιο προϊόν και να δει ότι εσύ χαίρεις "ειδικής εκμετάλλευσης" και να γίνει της πόπης............και δικιο θα έχει.....Κοινώς ένα προϊόν θα έχει βγει από το κατάστημα με 2 διαφορετικές τιμές..................................................

Για να μην σκεφτούμε τι έχει να γίνει σε τέτοια περίπτωση ετσι και τους πιάσει το ΣΔΟΕB)

Πάντως και σε εμένα στο MULTIRAMA της Νέας Σμύρνης (τον Άυγουστο του 2008) μου έδωσε το Logitech MX600 στην τιμή προσφοράς που το είδα στην σελίδα τους, (ήταν σε πραγματική προσφορά, στο κατάστημα είχε την διπλάσια τιμή) απλά τους είπα οτι στην σελίδα έχει την μισή τιμη, μπήκε το είδε και μου το άφησε στην τιμή της προσφοράς.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ...

Δεδομένου ότι το Πλαίσιο δεν είναι το μαγαζί της γειτονιάς να πατάει στην ταμειακή ό,τι τιμή/ έκπτωση θέλει...Αλλά όλοι εκεί μέσα σαν υπάλληλοι ακολουθούν τις τιμές που διαμορφώνονται από πάνω...

Ούτε καν franchise δεν είναι τα καταστήματα, για να μπορεί έστω και το "αφεντικό" να λειτουργεί αυτοβούλως:X

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? Το αφεντικό κοιτάει το περιθώριο κέρδους που έχει απο ένα προϊόν και μέχρι που μπορεί να φτάσει και άμα είναι στο πουλάει. Δεν είπαμε ότι μπήκε και μέσα!

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? Το αφεντικό κοιτάει το περιθώριο κέρδους που έχει απο ένα προϊόν και μέχρι που μπορεί να φτάσει και άμα είναι στο πουλάει. Δεν είπαμε ότι μπήκε και μέσα!

Άλλο όμως αφεντικό και άλλο υπάλληλος.Εσύ είπες ότι ο υπάλληλος σου έδωσε χαμηλότερη τιμή,κάτι που δεν μπορεί φυσικά να γίνει σε κανένα κατάστημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...