Προς το περιεχόμενο

"Εκπτώσεις Πλαίσιο 2010 - Η ώρα είναι τώρα"

Stefanaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε περίπτωση που ένα προϊόν φένεται διαθέσιμο στο intenret και στο κατάστημα έχει άλλη τιμή τί παίζει?

Ότι βλέπεις παίζει.

Μερικά προϊόντα έχουν άλλη τιμή στο κατάστημα και άλλη στο site.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δεν μπορώ δηλαδή να το ζητήσω στην ίδια τιμή?:-)

Όχι βέβαια, δεν στο κάνουν αυτό.

Ακόμα και αν κάνεις παραγγελία από ίντερνετ και παραλάβεις από κατάστημα το προϊόν... τιμή καταστήματος θα σε χρεώσουν!

Ακόμα και αν κάνεις παραγγελία από ίντερνετ και παραλάβεις από κατάστημα το προϊόν... τιμή καταστήματος θα σε χρεώσουν!

Λάθος.

Στην τιμή που το παράγγειλες θα στο δώσουν.

Βασικά βρήκα αυτά και στο κατάστημα τα έχει σε κανονική τιμή αυξημένη φυσικά και μου λένε ότι εκείνα είναι τα t40 series II και ότι δεν έχουν μέινει κομμάτια από αυτήν την προσφορά.

Όχι βέβαια, δεν στο κάνουν αυτό.

Λάθος.

Στην τιμή που το παράγγειλες θα στο δώσουν.

Και οι δύο δίκιο έχετε, εξαρτάται από την πολιτική του καταστήματος.

Στο πλαίσιο αν το πάρεις με οποιοδήποτε τρόπο από το κατάστημα θα πληρώσεις τιμή καταστήματος, στο eshop πληρώνεις πάντα την ίδια...

εγώ μια φορά είχα παραγγείλει κάτι να μου το φέρουν σπίτι

ο οδηγός δεν με βρήκε και μου λέει θες να το αφήσω σε κάποιο κατάστημα να το πάρεις από εκεί ;

ναι στη μεταμόρφωση γιατί το βιαζόμουν

στο κατάστημα πλήρωσα την τιμή internet όσο το είχα παραγγείλει δλδ

Ήταν ειδική περίπτωση αυτή. Η πολιτική λέει ότι αν απασχολήσεις υπάλληλο σε κατάστημα πληρώνεις τιμή καταστήματος

Tί λετε ρε παιδιά.Δηλ. θα παραγγείλω κάτι από το internet θα δηλώσω ότι θα το παραλάβω από ένα συγκεκριμένο κατάστημα, στο οποίο θα πάω και θα το πάρω (σαν κλέφτης) για να μην ενοχλήσω υπάλληλο και χρεωθώ παραπάνω ?

Ήταν ειδική περίπτωση αυτή. Η πολιτική λέει ότι αν απασχολήσεις υπάλληλο σε κατάστημα πληρώνεις τιμή καταστήματος

γιατί δεν απασχόλησα υπάλληλο εγώ για να το πάρω από εκεί ; στο ταμείο δεν πλήρωσα ; άνθρωπος δεν μου έδωσε τα πράγματα ;

Εγώ πάντως με ενα enermax 425 που ήταν internet only,επέλεξα μέρος παράδοσης το κατάστημα του περιστερίου και όταν πήγα και το πήρα πλήρωσα την τιμή με την οποία το είχα παραγγείλει..και παίζει να είχε διαφορετική τιμή στο κατάστημα..

???

Οταν γράφει web offer... και πας στην παραγγελία και βάλεις παραλαβή από κατάστημα, στην φόρμα η τιμή αλλάζει αυτόματα σε πιο υψηλό τίμημα. Αν θέλετε κάντε μια δοκιμή για να το δείτε.

γιατί δεν απασχόλησα υπάλληλο εγώ για να το πάρω από εκεί ; στο ταμείο δεν πλήρωσα ; άνθρωπος δεν μου έδωσε τα πράγματα ;

Το ξαναείπα, δεν εκφράζω τη γνώμη μου ούτε τα βγάζω από το μυαλό μου. Αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας. Γιατί δεν με καταλαβαίνετε?

• Moderators
Εγώ πάντως με ενα enermax 425 που ήταν internet only,επέλεξα μέρος παράδοσης το κατάστημα του περιστερίου και όταν πήγα και το πήρα πλήρωσα την τιμή με την οποία το είχα παραγγείλει..και παίζει να είχε διαφορετική τιμή στο κατάστημα..

:-)

Αφου λες ηταν internet only πως παιζει να ειχε διαφορετικη τιμη στο καταστημα; :lol: Οταν ειναι internet only δεν εχει τιμη καταστηματος αφου δεν πωλειται εκει!

Οποια προιοντα εχουν αλλη τιμη internet και αλλη τιμη στο καταστημα, οταν επιλεξεις στην μεσω ιντερνετ παραγγελια σου, "παραλαβη απο καταστημα" θα πληρωσεις τιμη καταστηματος. Μια ζωη ετσι το θυμαμαι στο πλαισιο (αρχισε την εποχη του ανταγωνισμου με το eshop, μπας και εχει κοντινες τιμες με τους κιτρινους - ωραιες εποχες!!! :P ) και οχι μονο 1.5 χρονο. Το eshop που αναφερθηκε παραπανω ετσι και αλλιως ΔΕΝ εχει διαφορετικες τιμες ιντερνετ-καταστημα. Μια τιμη εχει παντα και σε ολα. Το θεμα το εχουμε συζητησει/αναλυσει σε βαθος και παλιοτερα και εδω ειμαστε εκτος θεματος.

Για τους "δυσπιστους" μια ματια στο ιδιο το site του πλαισιου ειναι αρκετη:

"Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που στην παραγγελία σας υπάρχουν προϊόντα σε Web Offers και επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο από τα καταστήματα μας, θα χρεωθείτε με την κανονική τιμή που ισχύει στο κατάστημα και όχι με την τιμή WebOffer."

http://www.plaisio.gr/CorporateTerms.aspx?show=0110TopWebOffers

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...