The_Judas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Πάρε τηλέφωνο άμεσα για να ρωτήσεις. Και μεταχειρισμένη να είναι, πάλι πιστεύω ότι αξίζει για τα χρήματα αυτά.
weirdo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 μα δεν γραφει πως είναι διαθέσιμη σε κάποιο κατάστημα, λέει κατόπιν παραγγελίας
liopyr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 god bless tie wraps! Ετσι! Βάλε και μια φωτό στο ghetto mods thread.
coyote2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Σε μεγαλη αλυσιδα που ειμουν υπευθυνος καταστηματος πριν αρκετα χρονια πρεπει να ειχαμε πουλησει 100 κομματια εκθεσιακα σε πελατες. Τα βιδακια, οι ζελατινες απο το Τηλεκοντρολ κτλ κτλ κτλ δεν βγαινουν, δεν υπαρχει λογος αφου ΑΝ μπει η οθονη σε βιτρινα για να παιξει τοτε ολα τα κανουν απο την ιδια την TV. Απο εκει και περα λιγο ξεσκονισμα, λιγο azax και λιγη μαεστρια και κανεις δεν καταλαβαινει πως η TV ηταν εκθεσιακη. και τις ζελατινες στο κουτι πως τις ανοιγεις χωρις σημαδι επισης ρωτησα 10 φορες, πως μπαινουμε στο σερβις μενου, αλλα ολοι ξερουν να... λενε για υποψιες.
Nik.K Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Καθε οθονη εχει διαφορετικο συνδιασμο πληκτρων για το Service Menu και μερικες δεν εχουν καν. Οσο για τις ζελατινες δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις.
coyote2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Καθε οθονη εχει διαφορετικο συνδιασμο πληκτρων για το Service Menu και μερικες δεν εχουν καν. Οσο για τις ζελατινες δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις. Το χαρτοκουτο ειναι καφε, η ταινια απ εξω διαφανης.Αν το τραβηξεις ξεφλουδιζει.... lg 2510..ξερεις συδυασμο... εχωφαει τον τοπο...
p_under Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 ερωτηση . καπου ακουσα οτι θα φερουν κ αλλα κομματια για εκπτωσεις , παιζει αυτο?
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Το χαρτοκουτο ειναι καφε, η ταινια απ εξω διαφανης.Αν το τραβηξεις ξεφλουδιζει.... lg 2510..ξερεις συδυασμο... εχωφαει τον τοπο... Μονο 1 λεπτο με το google ηθελε. Εχεις pm. Ναι Nik.K. οταν ειναι σφραγισμενη η κουτα κανονικα με ενα μονο (οχι δευτερο απο πανω) σελοτεϊπ μπορει να ειναι ανοιγμενη; Πως μπορουν να ανοιχτουν κουτια και να μην φαινεται;
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 και τις ζελατινες στο κουτι πως τις ανοιγεις χωρις σημαδιεπισης ρωτησα 10 φορες, πως μπαινουμε στο σερβις μενου, αλλα ολοι ξερουν να... λενε για υποψιες. Δεν διάβασα όλο το thread, θέλεις να ξεκλειδώσεις την usb της LF2510; Αν ναι, το service menu της LF2510 υποτίθεται ότι ανοίγει με τον παλιό κλασικό συνδυασμό ΟΚ στο τηλεκοιντρόλ με ΟΚ στην τηλεόραση για μερικά δευτερόλεπτα, Αλλα στην δική μου δεν δούλεψε ποτέ. Αυτό που δούλεψε ήταν ένας κωδικός που πάτησα με ένα συγκεκριμένο universal τηλεχειριστήριο. Αν θέλεις λεπτομέρειες πες μου, και υπάρχουν και τα πάντα στο thread "Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα usb τους".
yiannis_1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Το χαρτοκουτο ειναι καφε, η ταινια απ εξω διαφανης.Αν το τραβηξεις ξεφλουδιζει.... lg 2510..ξερεις συδυασμο... εχωφαει τον τοπο... Η διαδικασία που ψάχνεις περιγράφεται στο Thread - Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους - Post 29. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=343689&page=3 Για ώρες λειτουργίας δεν εχω δει τπτ να πω την αλήθεια αλλά δεν είχα μπει γι αυτό το λόγο. O βασικότερος λόγος για να μπεις στο service menu σε αυτές της LG ήταν να ξεκλειδώσεις την USB της να παίζει MP3 - Photos - Videos και MKV. Θέλει να περάσεις συγκεκριμένο firmware το 3.15 για να γίνει κάτι τέτοιο. Ή αλλιώς τσόντα Τηλεκοντρολάκι των 10 ευρό Meliconi το οποίο επιτρέπει να μπεις στο Service menu οπως λέει και ο arxaggelos.
lionheart75 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 ερωτηση . καπου ακουσα οτι θα φερουν κ αλλα κομματια για εκπτωσεις , παιζει αυτο? Ναι το άκουσα και γω. Μάλιστα σε κάποιο απο τα τηλεφωνήματα που έκανα αναζητώντας κάποιους κωδικούς, μου το είπε ένας υπάλληλος χωρίς όμως να μου προσδιορίσει το πότε. Αλήθεια - ψέματα θα σε γελάσω όμως.
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Η διαδικασία που ψάχνεις περιγράφεται στο Thread - Τηλεοράσεις που παίζουν ταινίες από τη θύρα USB τους - Post 29.O βασικότερος λόγος για να μπεις στο service menu σε αυτές της LG ήταν να ξεκλειδώσεις την USB της να παίζει MP3 - Photos - Videos και MKV. Θέλει να περάσεις συγκεκριμένο firmware το 3.15 για να γίνει κάτι τέτοιο. Ή αλλιώς τσόντα Τηλεκοντρολάκι των 10 ευρό Meliconi το οποίο επιτρέπει να μπεις στο Service menu οπως λέει και ο arxaggelos. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=343689&page=3 εννοείται ότι προτιμάς τη λύση του τηλεκοντρόλ. Έχεις τελειώσει σε 2 λεπτά ακίνδυνα (αν δεν πατήσεις ΤΙΠΟΤΕ αλλο πέρα από αυτά που λένε οι οδηγίεςω) και δεν μπλέκεις με firmwares κλπ. Το τηλεκοντρόλ αν το θέλει κάποιος από θεσσαλονίκη το σφάζω, έκανε τίμια τη δουλειά του και κάθεται.
coyote2 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 ευχαριστώ για το χρόνο σας αυτό που ρωτάω είναι για τις ώρες λειτουργίας? Υπάρχει κάτι που να λέει αυτό? Εννοείται ότι αγόρασα την τβ γιατί ειμαι γραμμένος στο φορουμ με το τι τηλεοράσεις παιζουν από usb και ήξερα ότι παίζουν αυτές... Thanks for your time .... εχω ένα n70 σε αρχιστία... μάλλον θα την χακάρω από εκεί.!!!!
coyote2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 οχι ρε... den εχει IR.. το ν70.. καταφεύγουμε στο PDA
gnarkill Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Σε περίπτωση που ένα προϊόν φένεται διαθέσιμο στο intenret και στο κατάστημα έχει άλλη τιμή τί παίζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.