SlimData Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Όταν κάποιος δεν γνωρίζει ένα συγκεκριμένο θέμα και του εξηγούνε 2-3 πράγματα όσοι το κατέχουν, γιατί κάνει τον έξυπνο και ειρωνεύεται? Ποτέ δεν το κατάλαβα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdet Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Πρόκειτα να προβώ σε καταγγελία για το Πλαίσιο! Εγώ ο μαλάκας που το υπερασπιζόμουν σε νωρίτερο ποστ στο συγκεκριμένο θέμα. Ντροπή τους!!! Αγόρασα την Πέμπτη - την πρώτη μέρα των "προσφορών" ένα laptop Sony Vaio στα 500 ευρώ από το κατάστημα του Ταύρου. Διαπίστωσα εκ των υστέρων όμως ότι πρόκειται για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ κομμάτι (μάλλον εκθεσιακό) αντί για καινούριο -δήθεν σε προσφορά- όπως διαφήμιζε στο site και με διαβεβαίωσαν στο κατάστημα. Δηλαδή η εταιρεία Πλαίσιο πουλάει ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ προϊόντα ως καινούρια!!!!!!!!!!!! Στις μετέπειτα συζητήσεις μου μαζί τους δέχτηκαν ότι έχω δίκιο και υποστήριξαν ότι ήταν λάθος (?) τους. Μου πρότειναν κατ'αρχάς πιστωτικό και μετά επιστροφή χρηματών, την οποία όμως αρνήθηκα γιατί, όπως τους είπα, ηθελημένα ή μη με κοροϊδεψαν και με μία επιστροφή χρημάτων δεν είναι όλα καλά! Δηλαδή επειδή τους κατάλαβα το γυρνάω σαν να μη συνέβη τίποτα;;;;;;;;;;;;; Απαίτησα λοιπόν αυτό που ορίζει ο νόμος - αντικατάσταση με νέο και εφόσον δεν υπάρχει -σύμφωνα με το Πλαίσιο ήταν το τελευταίο κομμάτι στο απόθεμα και δεν μπορούν να το ξαναπαραγγείλουν- αντικατάσταση με άλλο με αντίστοιχα ή καλύτερα χαρακτηριστικά. Είχαν όμως το θράσσος να μου προτείνουν ένα άλλο Vaio με πολύ χειρότερα χαρακτηριστικά (επεξεργαστή, μνήμη, γραφικών, δίσκο) και μάλιστα να πληρώσω άλλα 230 ευρώ!!!! Δηλαδή να πάρω ένα σαφώς χειρότερο μηχάνημα και να δώσω ένα 50% επιπλέον ποσό! Άλλη πρόταση τους ήταν να πάρω ένα HP με 15" οθόνη και i5 επεξεργαστή. Το προϊόν αυτό μάλιστα μου το χαρακτήρισε καλύτερα, ενώ υστερούσε σε αρκετά χαρακτηριστικά - με τη διαφορά μεταξύ άλλων Sony και HP. Μόνο ο i5 είναι πιο σύγχρονος επεξεργαστής αλλά πολύ πιο αργός από το δικό μου!! Γενικά το HP ήταν τελείως διαφορετικό - το Sony είναι 13,3", Core 2 duo P8800 2,66GHz, 4Gb RAM, ATI 3470, 4,5 ώρες αυτονομίας κτλ.. Όταν απέρριψα αυτές τις ασόβαρες για μένα προτάσεις, μου είπαν ότι το περισσότερο που μπορούν να κάνουν είναι να μου κάνουν δώρο ένα ποντίκι!!! Ε ρε κατάντια το Πλαίσιο... Ώς τελευταία επιλογή τους είπα ότι θα ήθελα να μου προτείνουν μία καλύτερη τιμή και να το κρατήσω και η απάντηση τους ήταν πάλι αυτή με το ποντίκι! Τους λέω πως γίνεται να μου πουλάτε ένα προϊόν ως καινούριο με 500 ευρώ και να θέλετε να μου το πουλήσετε με τα ίδια χρήματα και ως μεταχειρισμένα, πλέον του γεγονότος ότι επιχείρησαν να με κοροϊδέψουν με την πώληση μεταχειρισμένου προϊόντος ως νέου. Όλα αυτά με το επιχείρημα ότι η τιμή ήταν καλή, ε και;;; Καλή η τιμή όντως, αλλά εν τέλει εξαπατάς τον πελάτη σου και παρόλα αυτά επιμένεις να θες να πουλήσεις το προϊόν στην ίδια τιμή;!;!;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Πρόκειτα να προβώ σε καταγγελία για το Πλαίσιο! Εγώ ο μαλάκας που το υπερασπιζόμουν σε νωρίτερο ποστ στο συγκεκριμένο θέμα. Ντροπή τους!!! Αγόρασα την Πέμπτη - την πρώτη μέρα των "προσφορών" ένα laptop Sony Vaio στα 500 ευρώ από το κατάστημα του Ταύρου. Διαπίστωσα εκ των υστέρων όμως ότι πρόκειται για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ κομμάτι (μάλλον εκθεσιακό) αντί για καινούριο -δήθεν σε προσφορά- όπως διαφήμιζε στο site και με διαβεβαίωσαν στο κατάστημα. Δηλαδή η εταιρεία Πλαίσιο πουλάει ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ προϊόντα ως καινούρια!!!!!!!!!!!! Προχώρα φίλε, τους αξίζει. Έχει καταντήσει πια αηδία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Ποσταρε εδω τι ακριβως καταγγελια θα κανεις και να εισαι σιγουρος οτι θα ακολουθησουμε κιαλλοι. ΑΠο εμενα εχει φυγει ηδη μια και δεν εχω προβλημα να τους κανω αλλη μια για να ισχυροποιηθει η θεση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padam Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Πρόκειτα να προβώ σε καταγγελία για το Πλαίσιο! Εγώ ο μαλάκας που το υπερασπιζόμουν σε νωρίτερο ποστ στο συγκεκριμένο θέμα. Ντροπή τους!!! Αγόρασα την Πέμπτη - την πρώτη μέρα των "προσφορών" ένα laptop Sony Vaio στα 500 ευρώ από το κατάστημα του Ταύρου. Διαπίστωσα εκ των υστέρων όμως ότι πρόκειται για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ κομμάτι (μάλλον εκθεσιακό) αντί για καινούριο -δήθεν σε προσφορά- όπως διαφήμιζε στο site και με διαβεβαίωσαν στο κατάστημα. Δηλαδή η εταιρεία Πλαίσιο πουλάει ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ προϊόντα ως καινούρια!!!!!!!!!!!! Στις μετέπειτα συζητήσεις μου μαζί τους δέχτηκαν ότι έχω δίκιο και υποστήριξαν ότι ήταν λάθος (?) τους. Μου πρότειναν κατ'αρχάς πιστωτικό και μετά επιστροφή χρηματών, την οποία όμως αρνήθηκα γιατί, όπως τους είπα, ηθελημένα ή μη με κοροϊδεψαν και με μία επιστροφή χρημάτων δεν είναι όλα καλά! Δηλαδή επειδή τους κατάλαβα το γυρνάω σαν να μη συνέβη τίποτα;;;;;;;;;;;;; Απαίτησα λοιπόν αυτό που ορίζει ο νόμος - αντικατάσταση με νέο και εφόσον δεν υπάρχει -σύμφωνα με το Πλαίσιο ήταν το τελευταίο κομμάτι στο απόθεμα και δεν μπορούν να το ξαναπαραγγείλουν- αντικατάσταση με άλλο με αντίστοιχα ή καλύτερα χαρακτηριστικά. Είχαν όμως το θράσσος να μου προτείνουν ένα άλλο Vaio με πολύ χειρότερα χαρακτηριστικά (επεξεργαστή, μνήμη, γραφικών, δίσκο) και μάλιστα να πληρώσω άλλα 230 ευρώ!!!! Δηλαδή να πάρω ένα σαφώς χειρότερο μηχάνημα και να δώσω ένα 50% επιπλέον ποσό! Άλλη πρόταση τους ήταν να πάρω ένα HP με 15" οθόνη και i5 επεξεργαστή. Το προϊόν αυτό μάλιστα μου το χαρακτήρισε καλύτερα, ενώ υστερούσε σε όλα τα χαρακτηριστικά - με τη διαφορά μεταξύ άλλων Sony και HP. Μόνο ο i5 είναι πιο σύγχρονος επεξεργαστής αλλά πολύ πιο αργός από το δικό μου!! Γενικά το HP ήταν τελείως διαφορετικό - το Sony είναι 13,3", Core 2 duo P8800 2,66GHz, 4Gb RAM, ATI 3470, 4,5 ώρες αυτονομίας κτλ.. Όταν απέρριψα αυτές τις ασόβαρες για μένα προτάσεις, μου είπαν ότι το περισσότερο που μπορούν να κάνουν είναι να μου κάνουν δώρο ένα ποντίκι!!! Ε ρε κατάντια το Πλαίσιο... Ώς τελευταία επιλογή τους είπα ότι θα ήθελα να μου προτείνουν μία καλύτερη τιμή και να το κρατήσω και η απάντηση τους ήταν πάλι αυτή με το ποντίκι! Τους λέω πως γίνεται να μου πουλάτε ένα προϊόν ως καινούριο με 500 ευρώ και να θέλετε να μου το πουλήσετε με τα ίδια χρήματα και ως μεταχειρισμένα, πλέον του γεγονότος ότι επιχείρησαν να με κοροϊδέψουν με την πώληση μεταχειρισμένου προϊόντος ως νέου. Όλα αυτά με το επιχείρημα ότι η τιμή ήταν καλή, ε και;;; Καλή η τιμή όντως, αλλά εν τέλει εξαπατάς τον πελάτη σου και παρόλα αυτά επιμένεις να θες να πουλήσεις το προϊόν στην ίδια τιμή;!;!;! Αχαχαχα.. Εγώ θα κρατήσω ότι ήταν το κατάστημα Ταύρου (όπως είχα πει και πριν μερικές σελίδες πρέπει να είναι το χειρότερο τους).. Ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη... Με τόσες μούφες προσφορές μήπως να δημιουργήσουμε ένα wiki με δικαιώματα καταναλωτών και τρόπο προάσπισης τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Τελικα λοιπον η μητρηκη χωρις παρελκομενα και κουτι που δεν ηξεραν αν δουλευει, εγινε καινουργια στο κουτι της με τα παντα ολα μεσα με κοστος 10€ http://img841.imageshack.us/i/dsc00661.jpg/ http://img833.imageshack.us/i/dsc00663.png/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Τελικα λοιπον η μητρηκη χωρις παρελκομενα και κουτι που δεν ηξεραν αν δουλευει, εγινε καινουργια στο κουτι της με τα παντα ολα μεσα με κοστος 10€ http://img841.imageshack.us/i/dsc00661.jpg/ http://img833.imageshack.us/i/dsc00663.png/ εισαι και ο πρωτος τζαμπατζικουλας.dfi t2rs με 10 evro:confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Με τόσες μούφες προσφορές μήπως να δημιουργήσουμε ένα wiki με δικαιώματα καταναλωτών και τρόπο προάσπισης τους? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=234955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Αυτές ήταν οι "εκπτώσεις" τελικά? Σε 1-2 μέρες τέλειωσαν τα πιο πολλά και μάλιστα αρκετά προϊόντα είχαν απόθεμα μόλις 1-2 κομμάτια. Βλέπω πολύ κόσμο που είχε διάθεση να αγοράσει αλλά δεν βρήκε τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Όλα θες να πεις :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosdet Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Αυτό γενικά δεν είναι παράλογο! Είχαν σε ορισμένα ιδίως προϊόντα πολύ καλές τιμές και ευκαιρίες, δε θα έφευγαν? Απλά προσοχή στο να μη σας κάτσει στραβή όπως εμένα! Ότι είχαν ελάχιστο αποθέμα είναι σωστό! Γι'αυτό άλλωστε σε ορισμένα σκότωναν την τιμή, για να διώξουν το τελευταίο τεμάχιο που τους είχε μείνει. Και γι'αυτά τα προϊόντα μιλάμε οι περισσότεροι εδώ, υπάρχουν και άλλα με μεγαλύτερο απόθεμα με μικρότερη όμως έκπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zerlan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δυστυχώς το Πλαίσιο πάει από το κακό στο χειρότερο στη συμπεριφορά του προς τους καταναλωτές. Οι περίφημες "εκπτώσεις" του ήταν τελικά ως επί το πλείστον ένα ξεσκαρτάρισμα παλιών και χρησιμοποιημένων (σε πολλές περιπτώσεις) ή εκθεσιακών προϊόντων που εμφανίστηκαν στο site ως καινούρια. Συχνά δε, οι υπάλληλοι φρόντιζαν να το καλύπτουν αν υπήρχε ακόμα η συσκευασία, και να επανασυσκευάζουν τα εκθεσιακά για να πετύχει η συνταγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weirdo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 παίδες αυτήν την κάρτα μπορούμε να την πάρουμε ? και αν ναι πως ? http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-TV-Radio-tuners/Hauppauge-Wintv-Hvr-3000-1134.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 παίδες αυτήν την κάρτα μπορούμε να την πάρουμε ? και αν ναι πως ? http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-TV-Radio-tuners/Hauppauge-Wintv-Hvr-3000-1134.htm Πώς? Πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα που φαίνεται (και καλά) ότι υπάρχει και αν είσαι τυχερός και υπάρχει κλείστην τηλεφωνικά με το ονομά σου. Πέρνα μετά κάποια στιγμή να την πάρεις. Δεν υπάρχει άλλο τρόπος... (Tσέκαρε μόνο αν είναι used) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soulnick Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 εγω πηρα μια hd3850 της οποιας το ανεμηστηρακι ηταν χαλασμενο. η καρτα εκανε 15 ευρω. πεταξα το στοκ ανεμηστηρακι και εβαλα πανω της εναν 8αρη απο stacker που μου περισσευευε. god bless tie wraps! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.