lionheart75 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ωραία, οπότε στρέφομαι στον 4πύρηνο με aftermarket ψύξη, την οποία σκοπεύω να βάλω κατευθείαν (αλλα δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποια)! Όσο για τα προϊοντα που λέτε, εγώ άνοιξα τη 4890 και μέσα δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέραν της κάρτας στις ζελατινες και τα αφρολεξ. Εφόσον τη δοκιμάσω και δουλεύει δε με απασχολεί βέβαια! Ναι διότι εγώ πήρα την άλλη που ήταν κομπλέ με τα πάντα. Όποιος φτάνει πρώτος έχει περισσότερες επιλογές. Πάντως και πάλι ήταν unused και η δικιά σου καθώς τις τσέκαρα διεξοδικά. (εν τω μεταξύ οι άσχετοι είχαν βάλει την κάρτα με το σακουλάκι της μέσα σε άλλο σακουλάκι με φυσαλλίδες... χε,χε για τη δικιά σου λέω. ) Όσον αφορά την ψύκτρα θα σου πώ το εξής μιας και τον είχα τον 630. Επειδή όπως είπα είναι ψυχρός μια scythe shuriken rev. b μέχρι τα 3,6 - 3,7 (ανάλογα το κομμάτι) θα σε καλύψει ανετότατα. Αυτήν του είχα τότε μέσα σε ένα htpc case μαζί με την 4890 που πήρες και εσύ. Άλλωστε πάνω απο τα 3,7 δύσκολο να πάει ο 630 απο ότι θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Aν την έχεις κρατήσει με το όνομά σου για αύριο, θα υπάρχει. Το εκανα, αλλα με τετοιο χαμο πιστευω και σε αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 ΟΠΩΣ ΤΟ 'ΠΑ! Μητρηκη δεν υπηρχε μονο μια web camera που ηταν μαζι στην παραγγελια ηταν στο καταστημα... δικεολογια τους? δεν υπηρχε διαθεσιμη... ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ Δ****Ο την παραγγειλα ως διαθεσιμη? Για να γινει λιγος χαμος τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Καλό βόλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 ΟΠΩΣ ΤΟ 'ΠΑ! Μητρηκη δεν υπηρχε μονο μια web camera που ηταν μαζι στην παραγγελια ηταν στο καταστημα... δικεολογια τους? δεν υπηρχε διαθεσιμη... ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ Δ****Ο την παραγγειλα ως διαθεσιμη? Για να γινει λιγος χαμος τωρα... Ζήτα τους έκπτωση σε κάτι άλλο, εφόσον έχεις αποδείξεις ότι σου είχαν πει ότι υπάρχει η μητρική και σου την είχαν κρατήσει. Αλλιώς INKA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ζήτα τους έκπτωση σε κάτι άλλο, εφόσον έχεις αποδείξεις ότι σου είχαν πει ότι υπάρχει η μητρική και σου την είχαν κρατήσει. Αλλιώς INKA. Και Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 ναι πειτε μου πως να το τσεκάρω και όταν το κάνω θα σας πω.Αλλά μπορεί να αργήσω. Δεν εχω που να τη βάλω...!!!! Λοιπόν την λειτούργησα από την Παρασκευή Στην αρχή λέω το κουτί ψιλοταλαιπωρ.... και είχε αυτοκόλλητο επάνω από άλλο πελάτη... αλλά δεν είχε ανοιχτεί. Μάλλον κάποιος την ζήτησε δεν την πήρε ποτε (το έψαξα.... όσο μπορούσα παιδιά) Η τηλεόραση φαίνεται καινούργια. ολοι οι κωδικοί στο κουτί ειναι ίδιοι με μέσα. Οι ζελατίνες τα πάντα είναι άψογα και η λειτουργία της βέβαια. βιδες σε σακουλάκια κλειστά, τηλεκοντρολ.. μπαταρία σε σφραγισμένα.... όλα κάλα Συμπέρασμα. Τυχαία βρήκα μία τηλεόραση στα λεφτά που ήθελα (32 LF2510 279 euro) η οποία δεν είναι εκθεσιακή σε καμία περίπτωση καθότι το κουτί δύσκολα το ανοίγεις χωρίς φθορά. Αυτά γιατί χρώσταγα έναν έλεγχο από την Παρασκεύή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ζήτα τους έκπτωση σε κάτι άλλο, εφόσον έχεις αποδείξεις ότι σου είχαν πει ότι υπάρχει η μητρική και σου την είχαν κρατήσει. Αλλιώς INKA. Και Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη Λοιπον καταληξαμε στο να μου στειλουν μια που δεν ξερουν αν λειτουργει και λεει δε μπορουν να τη δοκιμασουν στα 5€ αντι για τα 10 που εκανε η αλλη... Λεει ηταν τελευτεο κομματι και καποιος την ειχε παρει... Τους λεω εγω την παρειγγειλα αλλα τελικα αλλος την παρελαβε απο οτι βλεπω σε ενα forum και την πουλαει ξανα 45€... Μου λενε τι? λεω να παω να σας τη φερω 45€ και εγγυηση που λεει οτι εχει? δλδ με την αποδειξη? Για να δουμε αυριο τι και πως... Αμα γινει καμια μαλακια παλι ΕΦΥΓΑ για ΙΝΚΑ και Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη.. η μηπως και ετσι να τους κανω καταγγελια ? Καλό βόλι... thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Πολυ που τους ενοιαξε αν θα κανεις καταγγελια στο ΙΝΚΑ ποιο πολλα θα σου φυγουν στα διαδικαστικα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Πολυ που τους ενοιαξε αν θα κανεις καταγγελια στο ΙΝΚΑ ποιο πολλα θα σου φυγουν στα διαδικαστικα . Παραπληροφορηση ολεεεεε! Μονο emails ή αν θες τηλεφωνακι...τοσο απλα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Τεσπα τι μιλαω εγω αφου δεν ξερω .. εσεις τα ξερετε καλυτερα .. αντε βγαλτε ακρη εσεις οι ξυπνιοι.. κ αν νομιζετε πως το ΙΝΚΑ θα κανει κατι τοτε σφυριξτε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 κανει δεν κανει τίποτα το ινκα δεν μπορείς να το δεχτείς με κατεβασμένα χέρια!!! Πρέπει κάπως να αντιδράσεις + να δείξεις οτι εισαι εδώ κ μιας θα σου κοστίσει μονο ενα 15 λεπτα απο τη ζωη σου για να γράψεις το mail καλο ειναι να το κάνουμε ολοι μας σε παρόμοιες περιπτώσεις!! Δε χάνουμε κ τιποτα! Οπως π.χ με τα games απο τον Γερμανο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Λοιπόν την λειτούργησα από την ΠαρασκευήΣτην αρχή λέω το κουτί ψιλοταλαιπωρ.... και είχε αυτοκόλλητο επάνω από άλλο πελάτη... αλλά δεν είχε ανοιχτεί. Μάλλον κάποιος την ζήτησε δεν την πήρε ποτε (το έψαξα.... όσο μπορούσα παιδιά) Η τηλεόραση φαίνεται καινούργια. ολοι οι κωδικοί στο κουτί ειναι ίδιοι με μέσα. Οι ζελατίνες τα πάντα είναι άψογα και η λειτουργία της βέβαια. βιδες σε σακουλάκια κλειστά, τηλεκοντρολ.. μπαταρία σε σφραγισμένα.... όλα κάλα Συμπέρασμα. Τυχαία βρήκα μία τηλεόραση στα λεφτά που ήθελα (32 LF2510 279 euro) η οποία δεν είναι εκθεσιακή σε καμία περίπτωση καθότι το κουτί δύσκολα το ανοίγεις χωρίς φθορά. Αυτά γιατί χρώσταγα έναν έλεγχο από την Παρασκεύή Σε μεγαλη αλυσιδα που ειμουν υπευθυνος καταστηματος πριν αρκετα χρονια πρεπει να ειχαμε πουλησει 100 κομματια εκθεσιακα σε πελατες. Τα βιδακια, οι ζελατινες απο το Τηλεκοντρολ κτλ κτλ κτλ δεν βγαινουν, δεν υπαρχει λογος αφου ΑΝ μπει η οθονη σε βιτρινα για να παιξει τοτε ολα τα κανουν απο την ιδια την TV. Απο εκει και περα λιγο ξεσκονισμα, λιγο azax και λιγη μαεστρια και κανεις δεν καταλαβαινει πως η TV ηταν εκθεσιακη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Παραπληροφορηση ολεεεεε!Μονο emails ή αν θες τηλεφωνακι...τοσο απλα!! Επιβεβαιώνω και εγώ! Μην σας λένε ότι θα ταλαιπωρηθείτε με τη ΓΓ Καταναλωτή! Στοιχειωδώς δίκαιο να έχετε ή η απίτησή σας να βασίζεται στις σχετικές διατάξεις του νόμου. Απλά τηλεφωνείτε ή στέλνετε email και μετά από μέρες λαμβάνετε και γραπτή απάντηση. Τις περισσότερες φορες ήδη το κατάστημα που σας την έκανε έχει συμμορφωθεί δήθεν αυτοβούλως ή "ειδικά για εσάς" και έχει κάνει το αίτημα δεκτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Αν παρετε τηλεοραση μπειτε στο service menu της εκει φαινονται αναλυτικα οι ωρες λειτουργιας και τυχον σφαλματα software ή hardware... Την επομενη φορα που θα μου τυχει κατι τετοιο και οι υπαλληλοι του καταστηματος δεν συμμορφωθουν με τις αγορανομικες διαταξεις της Ε.Ε. θα τους πω να δουν το ποστ σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.