PETROS13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς σε αυτό.Who knows... Πάντως εμένα η κάρτα ήταν unused. το λέω στα προιόντα που βάζουν μικρότερη εγγύηση από το κανονικό... νομίζω είδα κάποια παραδείγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ναι πιθανόν. Who knows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 υπάρχει περίπτωση αυτά τα ανοιγμένα που πουλούσαν να ήταν από τις αποθήκες του stock house? όχι απλά δείγματα αλλά και χρησιμοποιημένα που τα επισκεύασαν?..λέω εγώ τώρα.... εγω πηρα μια connect 3d 4870 απο πλαισιο ταυρου με ψιλοταλαιπωρημενο εξωτερικα κουτι.την ανοιγω σπιτι και μεσα ηταν ολα μ...ι=απο παρελκομενα 1 καλωδιο μονο ,το σακουλακι λες και το ειχαν βαλει στον κ... τους και η καρτα με σκονη.την παω πισω και ο τυπακος υπαλληλος μου λεει ετσι μας την φερνουν απο την εταιρεια χα χα χα.με συνοπτικες διαδικασιες πηρα αλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Σίγουρα ρε σεις, ειδικά κάτι mobo και vga παλιά κομμάτια θα είχαν περάσει και από stock house. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Βέβαια αυτά που πωλούνται στα καταστήματα έχουν κανονική εγγύηση, ενώ το stock house (δε ξέρω πόσο νόμιμα) δίνει μόλις 6 μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
padam Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 εγω πηρα μια connect 3d 4870 απο πλαισιο ταυρου με ψιλοταλαιπωρημενο εξωτερικα κουτι.την ανοιγω σπιτι και μεσα ηταν ολα μ...ι=απο παρελκομενα 1 καλωδιο μονο ,το σακουλακι λες και το ειχαν βαλει στον κ... τους και η καρτα με σκονη.την παω πισω και ο τυπακος υπαλληλος μου λεει ετσι μας την φερνουν απο την εταιρεια χα χα χα.με συνοπτικες διαδικασιες πηρα αλλη Ειδικά το κατάστημα του Ταύρου πρέπει να είναι το χειρότερο του Πλαισίου γενικά.. Ειδικά ο "υπεύθυνος" είναι απερίγραπτος.... Πούλησαν τουλάχιστον 10 laptop μεταχειρισμένα σαν καινούργια σε ανθρώπους που δεν ήξεραν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ειδικά το κατάστημα του Ταύρου πρέπει να είναι το χειρότερο του Πλαισίου γενικά.. Ειδικά ο "υπεύθυνος" είναι απερίγραπτος.... Πούλησαν τουλάχιστον 10 laptop μεταχειρισμένα σαν καινούργια σε ανθρώπους που δεν ήξεραν.. Ναι, μόνο στο κατάστημα του Ταύρου και μόνο στα laptop, παντού γίνονται αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Βέβαια αυτά που πωλούνται στα καταστήματα έχουν κανονική εγγύηση, ενώ το stock house (δε ξέρω πόσο νόμιμα) δίνει μόλις 6 μήνες. αν κάι δεν πωλείται εύκολα και με βάση τα οικονομικά της χώρας που κάθε εταιρεία θέλει ρευστό..δεν το θεωρώ και απίθανο και ας βάλουν επιπλέον εγγύηση +6 μήνες ---------- Προσθήκη στις 16:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:15 ---------- και η TV αυτή έχει καλή τιμή.. Philips 19PFL3404 LCD TV 19'' 139 ευρώ.. http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Philips-19PFL3404-LCD-TV-19.htm ενώ στο Σκρουτζ 190 η φθηνότερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Νατα τα καμάρια μας! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=391436 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 καλά ο συγκεκριμένος (το κάποτε τριπλό account που έλεγα σε προηγούμενο post) ήταν αυτονόητο τον ξέρουμε και από τα προηγούμενα ξεstockαρίσματα του πλαισίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Βέβαια αυτά που πωλούνται στα καταστήματα έχουν κανονική εγγύηση, ενώ το stock house (δε ξέρω πόσο νόμιμα) δίνει μόλις 6 μήνες. Δίνει τόσο γιατί αυτή είναι η ελάχιστη δυνατή εγγύηση που πρέπει να δώσει ένα κατάστημα, απ'όσο ξέρω... Είμαι σε δίλημμα το "καλό" PC να είναι με τον E8400 (4GB DDR2, 4890) ή με τον AMD X4 630 (4GB DDR3, 4890)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δίνει τόσο γιατί αυτή είναι η ελάχιστη δυνατή εγγύηση που πρέπει να δώσει ένα κατάστημα, απ'όσο ξέρω... Είμαι σε δίλημμα το "καλό" PC να είναι με τον E8400 (4GB DDR2, 4890) ή με τον AMD X4 630 (4GB DDR3, 4890)? Μια η άλλη. Αλλά έχοντας κάποια στιγμή παλιότερα και τους 2 cpus που έχεις, μάλλον με τον quad 630 θα έλεγα καθώς πέραν του οτι είναι τετραπύρηνος είναι πολύ ψυχρός και τα 3,3 - 3,4Ghz αν θυμάμαι καλά τα έχει με στόκ τάση χωρίς aftermarket ψύξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ελπιζω η dfi lp p45-t2rs να μην ειναι αυτη που θα παραπαβω αυριο και μου πουν δεν υπηρχε...-.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ελπιζω η dfi lp p45-t2rs να μην ειναι αυτη που θα παραπαβω αυριο και μου πουν δεν υπηρχε...-.- Aν την έχεις κρατήσει με το όνομά σου για αύριο, θα υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ωραία, οπότε στρέφομαι στον 4πύρηνο με aftermarket ψύξη, την οποία σκοπεύω να βάλω κατευθείαν (αλλα δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποια)! Όσο για τα προϊοντα που λέτε, εγώ άνοιξα τη 4890 και μέσα δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέραν της κάρτας στις ζελατινες και τα αφρολεξ. Εφόσον τη δοκιμάσω και δουλεύει δε με απασχολεί βέβαια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.