PETROS13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 αν και έχουν τελειώσει τ πιο πολλά ακούγεται ότι θα βγάλουν από δευτέρα και άλλα προιόντα συν βέβαια αυτά που είχαν μείνει τώρα..
papayios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Σιγουρα θα βγαλουν κι αλλα και λογικα θα ειναι και καλυτερα προιοντα αφου ξεφορτωθηκαν τη " σαβουρα " ( αναφερομαι στα κομματια που ηταν ανοιγμενα η χωρις παρελκομενα ) των πρωτων ημερων . Το θεμα ειναι αν και ποσα απο αυτα θα φτασουν και στους απλους πελατες αφου τα περισσοτερα "αγοραζονται" απο μεσα πριν καν ανεβουν στο ραφι .
RcManiac Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Το θεμα ειναι αν και ποσα απο αυτα θα φτασουν και στους απλους πελατες αφου τα περισσοτερα "αγοραζονται" απο μεσα πριν καν ανεβουν στο ραφι . Γι 'αυτο να εισαι σιγουρος . Ειδα κατι ηχειακια στα 6€ απο 100 ... σιγα μην πουλησαν κανενα ...
floers Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Αγόρασα το Σάββατο μια vga 4870 σε τιμή απίστευτη. Δεν μπορώ να κατανοήσω τα παράπονα στο φόρουμ για το ότι το πλαίσιο δεν έχει απεριόριστα κομμάτια από τα υλικά των εκπτώσεων είναι πασιφανές ότι είναι τα τελευταία κομμάτια από τα χιλιάδες υλικά τεχνολογίας που φέρνει στην αγορα.Απο εκεί και πέρα έχει και νέα προϊόντα με απόθεμα αρκετό για όλους και βέβαια με μικρότερη έκπτωση. Δεν είναι όλα μαύρα και ύποπτα........
lionheart75 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Κατ' αρχάς καλωσήρθες στο φόρουμ. Κατα δεύτερον μήπως δουλεύεις στο Πλαίσιο.... Και γω αγόρασα μια 4890 σε καλή τιμή αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Διάβασε το νήμα απο την αρχή αν έχεις κουράγιο και τα ξαναλέμε.
floers Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ και εγώ χαίρομαι που γραφώ σα αυτό το φόρουμ. Για το εάν δουλεύω στο πλαίσιο η απάντηση είναι όχι. Διάβασα από την αρχή το θέμα και σίγουρα δεν ξεκίνησε σωστά για το πλαίσιο αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω με απόψεις ορισμένων φιλών για το ποσά κομμάτια πρέπει να έχεις για να βγεις στις εκπτώσεις όπως επίσης ότι εάν κάποιος πωλητης αγοράσει κάτι για τον ίδιο είναι λίγο η πολύ για φτύσιμο. Αυτή είναι η άποψη μου τίποτα λιγότερο τίποτα περισσοτερο.
sofiathereal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δεν δουλεύω στο Πλαίσιο... Μου ανήκει!!! :devil::devil:
yiankap Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Γι 'αυτο να εισαι σιγουρος . Ειδα κατι ηχειακια στα 6€ απο 100 ... σιγα μην πουλησαν κανενα ... Πούλησαν ένα και μοναδικό πακέτο (το δικό μου) Και ψάχνω να βρω τροφοδοτικό και καλώδια.......... (ευτυχώς ξηγήθηκε σωστά ένα παλληκάρι και θα τα στείλει)
PETROS13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 υπάρχει περίπτωση αυτά τα ανοιγμένα που πουλούσαν να ήταν από τις αποθήκες του stock house? όχι απλά δείγματα αλλά και χρησιμοποιημένα που τα επισκεύασαν?..λέω εγώ τώρα....
lionheart75 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ και εγώ χαίρομαι που γραφώ σα αυτό το φόρουμ.Για το εάν δουλεύω στο πλαίσιο η απάντηση είναι όχι. Διάβασα από την αρχή το θέμα και σίγουρα δεν ξεκίνησε σωστά για το πλαίσιο αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω με απόψεις ορισμένων φιλών για το ποσά κομμάτια πρέπει να έχεις για να βγεις στις εκπτώσεις όπως επίσης ότι εάν κάποιος πωλητης αγοράσει κάτι για τον ίδιο είναι λίγο η πολύ για φτύσιμο. Αυτή είναι η άποψη μου τίποτα λιγότερο τίποτα περισσοτερο. Συμφωνώ σε όσα λές αλλά άκου και αυτό. Δεν νομίζω να έκραξε κανένας το γεγονός ότι δεν υπήρχαν άπειρα κομμάτια σε τόσο χαμηλές τιμές για να καλύψουν τον καθένα. Αυτό που σχολιάστηκε αρνητικά εδώ και πολύ σωστά ήταν η προχειρότητα και η παραπλανητική διαφήμιση. Καθώς τα περισσότερα κομμάτια δεν υπήρχαν στα καταστήματα που φαίνονταν ότι υπήρχαν, ενω υπήρχαν άλλα εκεί που δεν φαίνονταν στο site ότι υπήρχαν. Έκανα άπειρα τηλέφωνα σε όλα σχεδόν τα καταστήματα στην Αθήνα με αρκετούς κωδικούς απο την πρώτη κιόλας στιγμή. Και αυτό που κατάφερα να πάρω τελικά χτές, έτσι για το γαμώτο, ήταν η κάρτα που ανέφερα. Για τις υπόλοιπες δε τις τρανταχτές προσφορές καρτών που ουδέποτε πουλήθηκαν (διότι ήταν ήδη σε στημένα μηχανήματα που δούλευαν) τι έχεις να πείς? Σε εμένα απο τα τηλέφωνα μου έτυχαν 2-3 τέτοιες περιπτώσεις. Δεν ήξερα τι να κάνω να μπινελικιάσω ή όχι. Τι φταινε και οι υπάλληλοι θα μου πείς. Κι όμως gtx285 - 275 με 100 μόλις ευρώ αλλά σε μηχανήματα που δεν μπορούσαν να πουληθούν φυσικά.... Μα, αυτές ήταν και οι τρανταχτές προσφορές (που κάναν μπάμ) + κάποιες ευκαιρίες σε επεξεργαστές για όσους πρόλαβαν. Αυτά, θέλεις και άλλα? p.s όσον αφορά την 4870 που πήρες στα 80 ευρώ, σιγά την ευκαιρία κιόλας...
mythoc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 λέτε να προλάβω σε 1 βδομάδα το g110?? φεύγω διακοπές σε 10 ώρες και θα λείπω :(
nick#18 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Α να ρωτησω λιγο... καθε φορα που επαιρνα τηλ σε διαφορετικο καταστημα παιζει να με αλαζαν και 4-5 ατομα καθε φορα...εσας?
lionheart75 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Α να ρωτησω λιγο... καθε φορα που επαιρνα τηλ σε διαφορετικο καταστημα παιζει να με αλαζαν και 4-5 ατομα καθε φορα...εσας? Κάτι 3λεπτα - 4λεπτα σε αναμονή τα έφαγα πάντως. Λογικό όμως αφού γινότανε χαμός όπως και κάθε μέρα. Αυτό προσωπικά το κατανοώ καθώς ξέρω πώς είναι να δουλεύεις με πολύ κόσμο. Όλο και κάποιος θα μείνει ανικανοποίητος δεν το αποφεύγεις αυτό.
lionheart75 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 υπάρχει περίπτωση αυτά τα ανοιγμένα που πουλούσαν να ήταν από τις αποθήκες του stock house? όχι απλά δείγματα αλλά και χρησιμοποιημένα που τα επισκεύασαν?..λέω εγώ τώρα.... Δεν μπορεί να σου απαντήσει κανείς σε αυτό. Who knows... Πάντως εμένα η κάρτα ήταν unused.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.