Προς το περιεχόμενο

"Εκπτώσεις Πλαίσιο 2010 - Η ώρα είναι τώρα"

Stefanaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα Σάββατο 17-7 πήρα από το Πλαίσιο Ν.Ευκαρπίας τον επεξεργαστή C2Q8400 στα 99 ευρώ box και είχε άλλον ένα. Στο site δεν υπάρχει.

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σήμερα πήγα στο Πλαίσιο Συντάγματος και τσίμπησα μια 4890 :-D (τελευταίο κομμάτι).

Πόσο πήγε το μαλλί ?

Δημοσ.

Και εγω σαββατο πρωι πηρα εναν 8300 tray απο το καταστημα στην στουρναρη στα 55.

το μονο που βρηκα απο τα 20 πραγματα που ειχα σημειωσει.

Πηγα στο καταστημα περιστεριου αργοτερα για ενα τροφοδοτικο και μου ειπε ο υπαλληλος οτι παιζει να ειναι

μεσα σε κανενα απο τα πσ του καταστηματος. ελεος δηλαδη.

Απο οσο εχω μετρησει πηραν συνολο 15 ατομα, κατι;

Δημοσ.

Eντωμεταξύ όλοι,τυχαίως παίρνανε ή το τελευταίο ή το προ τελευταίο κομμάτι από οποιοδήποτε αντικείμενο :lol:

Δημοσ.
Eντωμεταξύ όλοι,τυχαίως παίρνανε ή το τελευταίο ή το προ τελευταίο κομμάτι από οποιοδήποτε αντικείμενο :lol:

τα καβατζωσανε ολα οι υπαλληλοι-διευθυντες-μπατζανακηδες-κολλητοι και αφηνανε ενα κομματι για ξεκαρφωμα! :lol: :lol: :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
Πόσο πήγε το μαλλί ?

90 euro πιστεύω, όσο την είδα και στο κατάστημα της Κηφισιάς

Δημοσ.
Σήμερα πήγα στο Πλαίσιο Συντάγματος και τσίμπησα μια 4890 :-D (τελευταίο κομμάτι).

Είχα ήδη ενημερώσει στο νήμα απο χτές ότι υπήρχε μια ακόμα (απο τις δύο) 4890 στο κατάστημα συντάγματος καθώς την πρώτη την είχα τσιμπήσει εγώ χτές το απόγευμα. ;)

Καλορίζικη man, η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή υλοποίηση. :-)

Δημοσ.
Πόσο πήγε το μαλλί ?

90Ε...

Αυτή είναι

1421395_1.JPG

Ευχαριστώ Lionheart, είχα πάει ήδη 2 φορές απο το κατάστημα, όταν είχε 3-4 αλλα επειδή ήθελα

το Lian Li PC-7FN και κάποιον επεξεργαστή, είπα να τη πάρω αργότερα, αν βρω αυτά πρώτα.

Δημοσ.
Είχα ήδη ενημερώσει στο νήμα απο χτές ότι υπήρχε μια ακόμα (απο τις δύο) 4890 στο κατάστημα συντάγματος καθώς την πρώτη την είχα τσιμπήσει εγώ χτές το απόγευμα. ;)

Καλορίζικη man, η συγκεκριμένη είναι πολύ καλή υλοποίηση. :-)

ενα εξαπινο τροφοδοσιας εχει?

Δημοσ.
ενα εξαπινο τροφοδοσιας εχει?

yeap ένα. Είναι η κοντή έκδοση.

Την είχα πρίν 4-5 μήνες και ήταν σκυλί μαυρο σε ότι της έκανα.

Και απο θερμοκρασίες - θόρυβο τα σπάει καθώς το accelero twin turbo pro, αν και παίζει μόνιμα full στροφές αν δεν κάνεις πατέντα, δεν σε χαλάει καθώς είναι αθόρυβο. :-)

Δημοσ.

Εγώ έκανα κράτηση ένα AMD 240, μια μνημούλα DDR2 2GB 800 και μια μητρική της ECS με το 780, όλα μαζί 90 ευρώ από Ευκαρπία, για να φτιάξω ένα φθηνό PC για ένα φίλο. Ο δε υπάλληλος εκεί, πολύ εξυπηρετικός, μου είπε ότι έρχονται συνέχεια παραλαβές σε εκπτωτικά προϊόντα, απλά να μην περιμένω επεξεργαστές με 5 και 10 ευρώ........

Δημοσ.

Πρέπει να είχε πολύ πράμα στην Ευκαρπία απ΄ότι ακούω :P

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω εκεί. Στο κέντρο πραγματικά δεν είχε τίποτα. Στην Καλαμαριά είχε κάποια καλά κομμάτια.

Πάντως ήταν πολύ μπάχαλο οι προσφορές.

Αντί να τις βάλουν σε φανερό σημείο... μας προέτρεπαν να ψάχνουμε να βρούμε το κρυμμένο hardware είτε στην ιστοσελίδα είτε ψάχνοντας τα καρτελάκια.

Δεν επιτρέπονται οι τηλεφωνικές κρατήσεις και παραγγελίες... αλλά οι περισσότεροι έτσι έκλεισαν τα προϊόντα.

Δημοσ.

Δεν επιτρέπονται οι τηλεφωνικές κρατήσεις και παραγγελίες...

Μια χαρά επιτρέπονται,μια ψύχτρα που ήθελα να πάρω και την είχε μόνο στου Πειραιά μου είχε προτείνει ο τότε υπάλληλος να τους πάρω τηλ και να τους πω να την κρατήσουν στο όνομα μου όπως και έγινε..

Δημοσ.
Μια χαρά επιτρέπονται,μια ψύχτρα που ήθελα να πάρω και την είχε μόνο στου Πειραιά μου είχε προτείνει ο τότε υπάλληλος να τους πάρω τηλ και να τους πω να την κρατήσουν στο όνομα μου όπως και έγινε..

Τελικά ναι...αλλά έλεγε όμως το μάρκετινγκ ->

1036.jpg

Γι' αυτό είπα ότι ήταν μεγάλο μπάχαλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...