djcat Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Τι εννοεί ο ποιητής; Ευκαιριάρα, άδειο κουτί μόνο 219 ευρώ! http://www.plaisio.gr/B2O/Turbo-X-Notebook/Barebone/TURBO-X-BAREBONE-PRIME-GS-M765S.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevedri Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 γεια σας. ειμαι καινουγιος και ποσταρω πρωτη φορα στο φορουμ.. θα ηθελα να πω για τις και καλα εκπτωσεις του πλαισιου. κανονικα επρεπε να εκανε γερες προσφορες σε τουλαχιστων 80% των ειδων σε υπολογιστες και hardware. εχει και καλα προσφορα μια καρτα γραφικων απο 404 ευρω σε 360. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-GTX-470-PCI-Express-GDDR5-1280-MB-N470GTX-M2D12.htm επειδη δουλευα για παραπανω απο 3 χρονια στο πλαισιο (αποθηκες) ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ τα ειδη υπολογιστων (καρτες , σκληροι, μιτρικες, κα) ειναι απο ΚΙΝΑ. το ποσο τα αγοραζουν ειναι να βαζεις τα κλαματα. ποσα container με παραγελειες.... οσο για την καρτα γραφικων που εβαλα πιο πανω η πραγματικη του αξια ειναι 40-50% κατω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Τι εννοεί ο ποιητής;Ευκαιριάρα, άδειο κουτί μόνο 219 ευρώ! http://www.plaisio.gr/B2O/Turbo-X-Notebook/Barebone/TURBO-X-BAREBONE-PRIME-GS-M765S.htm do it yourself laptop? γαμάτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mokas1234567 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 οσο για την καρτα γραφικων που εβαλα πιο πανω η πραγματικη του αξια ειναι 40-50% κατω.... Oταν λες 50% κατω ειναι η αξια που την αγοραζεται εσεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevedri Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Oταν λες 50% κατω ειναι η αξια που την αγοραζεται εσεις?? ναι. ακομα και στο stock house , και εκει βγαζουν χρημα. στο πλαισιο δουλευα πριν 5 σχεδον χρονια, δεν νομιζο να εχει αλλαξει κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Σίγουρα στην πληροφορική πληρώνει κανείς πολύ αέρα αν δεν κάνει συνετές αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nexxer Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Έπαιξε πολλή μούφα μου λέει φιλαράκι που πήρε σβάρνα τα μαγαζιά του κέντρου χτες. Οι μεν έλεγαν δεν ξέρουμε τι προσφορές έχει, δείτε στο site. Έπαιρνες τηλέφωνο και σου έλεγαν να πας στο μαγαζί, όπου δεν είχαν καν αυτά που έλεγε η σελίδα υπάρχουν στο τάδε κατάστημα. Εν πάσει περιπτώσει μου πήρε τον Q8300 box καινούριο από Σύνταγμα, 55 ευρώ να'ναι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
floers Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ο φίλος που δούλευε στο πλαίσιο στην αποθήκη μάλλον αγνοεί οτι όλες οι μεγάλες εταιρίες κατασκευάζουνε hardware στην Κίνα η στην Ταιβάν και γενικά σε χώρες με χαμηλό κόστος εργασίας .εάν μια mobo της asus κατασκευαζόταν στην Γερμανία τότε δεν θα την αγόραζε κανείς μια που η τιμή της θα ήταν απαγορευτική . όσο για το θέμα αγοράς καμιά εταιρία δεν έχει περιθώριο κέρδους 50% σε hardware και να ήθελε με τον ανταγωνισμό που υπάρχει θα ήταν αδυνατών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kantaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Είναι κλασικό φαινόμενο ο κάθε υπάληλος να λεει τα δικά του.Εμένα ενω ειχα δει αν υπάρχει διαθεσιμότητα στον δίσκο και εκανα παραγγελία για το σπίτι μου ενας ξεκάρφωτος υπάλληλος μου έλεγε οτι ουτε το ενα γίνεται ουτε το αλλο και πρέπει να πάω επιτόπου στα καταστήματα .Εριξα γέλια τρελά.Αυτό που λες οτι δεν γίνεται του λέω εχει συμβεί και υπάρχει παραγγελία στο σύστημα με τα στοιχεία μου.Με είχε κουφάνει που πάνε και τα σκέφτονται δεν μπορώ να καταλάβω. αν βαριεται να σας εξυπηρετησει ο υπαλληλος και ειναι και ασχετος ξηγηθηται οπως ο τετραποδος φιλος μας στο βιντεο χα χα χα χα [ame]http://www.youtube.com/watch?v=mzCCmMkeOjY[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Το πανηγύρι σιγά σιγά τελειώνει, όλα τα προϊόντα που ενδεχομένως με ενδιέφεραν έκαναν φτερά από τα μαγαζιά Θεσσαλονίκης. Απορώ πάντως, πόσοι μπορεί να είναι αυτοί που ήθελαν να αγοράσουν ηχεία 2.0 και να έφυγαν όλα; Τόσο ζεστό χρήμα κυκλοφορεί; Δεν πειράζει, θα ζήσουμε με αυτά που έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Το πανηγύρι σιγά σιγά τελειώνει, όλα τα προϊόντα που ενδεχομένως με ενδιέφεραν έκαναν φτερά από τα μαγαζιά Θεσσαλονίκης. Απορώ πάντως, πόσοι μπορεί να είναι αυτοί που ήθελαν να αγοράσουν ηχεία 2.0 και να έφυγαν όλα; Τόσο ζεστό χρήμα κυκλοφορεί;Δεν πειράζει, θα ζήσουμε με αυτά που έχουμε. του χρονου παλι....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 do it yourself laptop? γαμάτο! Και κύκλωμα γραφικών ε ? φοβερό πατάει το Crysis στο κεφάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Αν πέσεις σε υπάλληλο που δεν γουστάρει εκείνη τη στιγμή να σε εξυπηρετήσει αυτό θα σου πει. Είναι και λίγο ψιλοδιαδικασία και πολλοί τη βαριούνται, ειδικά αν δεν πρόκειται και για βαρβάτη πώληση. Το μόνο που όντως δεν γίνεται -πλην εξαιρετικών περιπτώσεων- είναι μεταφορές από και προς καταστήματα εκτός αθηνών Δε ξέρω πάντως ο συγκεκριμένος φαινόταν πολύ φιλικός και πρόθυμος να με εξυπηρετήσει και μάλιστα επειδή ασχολιόταν και αυτός αρκετά με pc είχαμε πιάσει και την κουβέντα για κανά 5λεπτο. Και επειδή δε γινόταν μεταφορές απ' το ένα κατάστημα στο άλλο (εντός αθήνας) μου είχε δώσει πολλές εναλλακτικές, θέλω να πω στον συγκεκριμένο υπάλληλο δε νομίζω να ήταν θέμα βαρεμάρας. Από εκεί και πέρα δε ξέρω τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telis123 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Παρε τωρα που γυριζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tomahawk Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Σήμερα πήγα στο Πλαίσιο Συντάγματος και τσίμπησα μια 4890 (τελευταίο κομμάτι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.