liopyr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 (να μη συνεχίσουμε πάντως την κουβέντα για τις αγγελίες εδώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 τελειωσανε οι τζαντες!! :mad: τωρα εχει μονο τσαντες....πφφφ δεν προλαβα!! Μην ανησυχεις ριξε μια ματια στις αγγελιες ολο και κατι θα βρεις....:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 τελειωσανε οι τζαντες!! :mad: http://www.plaisio.gr/Campaign/Travel-Sales2010.htm ωριστε να της αγορασεις γρηγορα γιατι μπορει να μην της ξανα βρεις:lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μα δε μπορουν να κανουν τις μεταφορες τους απο καταστημα σε καταστημα μεσα σε μια μερα? Παιρνω τηλ να παω να παραλαβω απο Στουρναρη μη κατεβαινω τσαμπα απο Ηλιουπολη (Εκανα τη βλακεια και δεν τους ειπα να το φερουν στη Βουλιαγμενης.) και μου λενε δεν υπαρχει κατι στο καταστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Απ΄ότι βλέπω έκαναν ανανέωση στην ιστοσελίδα και δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα...ειδικά από κ.γραφικών και επεξεργαστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Απ΄ότι βλέπω έκαναν ανανέωση στην ιστοσελίδα και δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα...ειδικά από κ.γραφικών και επεξεργαστές. Λογικό είναι το περίεργο θα ηταν να γινόταν το αντίθετο.Εγώ πριν απο λίγο παρέλαβα τον 64 SSD μου στα 50 ευρώ και είναι σφραγισμένος.Τώρα θα πρέπει να σκεφτώ και να μελετήσω αν θα τον εγχειρήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μα δε μπορουν να κανουν τις μεταφορες τους απο καταστημα σε καταστημα μεσα σε μια μερα? Παιρνω τηλ να παω να παραλαβω απο Στουρναρη μη κατεβαινω τσαμπα απο Ηλιουπολη (Εκανα τη βλακεια και δεν τους ειπα να το φερουν στη Βουλιαγμενης.) και μου λενε δεν υπαρχει κατι στο καταστημα ΟΚ, πολλά τα κακά του πλαισίου αλλά μην υπερβάλουμαι κιόλας.. Μέσα σε μια μέρα να μεταφέρουν από το ένα κατάστημα στο άλλο?? Άσε που αυτά με τις προσφορές συνήθως δεν τα μεταφέρουν καν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 ΟΚ, πολλά τα κακά του πλαισίου αλλά μην υπερβάλουμαι κιόλας.. Μέσα σε μια μέρα να μεταφέρουν από το ένα κατάστημα στο άλλο?? Άσε που αυτά με τις προσφορές συνήθως δεν τα μεταφέρουν καν... Βασικα το θεμα προσφορα δε το σκεφτηκα...οντως εχεις δικιο απλα και σε αλλες παραγγελειες που ειχα κανει μεσα σε μια μερα ηταν στο αλλο καταστημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nem52 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ηθελα και εγω καμια καρτα γραφικων κλαψ κλαψ... αλλα ηρθα στο πατρικο μου στο κωλο αγρινιο και δεν εχει πλαισιο εδω... :fear: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Κοίτα, η διαδικασία που ακολουθείτε είναι η εξής. Πας mall εσύ και ζητάς να σου φέρουνε μια μητρική που υπάρχει καλλιθέα. Επικοινωνούνε τα καταστήματα και η καλλιθέα την επομένη το πρωί στέλνει τη μητρική στην αποθήκη απ'όπου πάλι την επομένη το πρωί θα φτάσει στο mall. Και αυτά με την προυπόθεση ότι κανένας από τους εμπλεκόμενους σε αυτή τη μεταφορά δεν θα κάνει μ@λ@κία. Άρα, αν θεωρητικά εσύ ζητήσεις κάτι τη Δευτέρα ας πούμε, θα το έχεις φυσιολογικά την Τετάρτη. Δεν ξέρω τι και αν σου έχουν φέρει σε μια μέρα από άλλο κατάστημα. Μάλλον από αποθήκη στο έφεραν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Eτσι ελεγαν τωρα τι και πως... τελοπαντον δε πειραζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Εμένα πριν κανά 2μηνο που χρειάστηκα κάτι, μου είπαν πως μεταφορές απ' το ένα κατάστημα στο άλλο δε γίνονται. wtf; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Διάβασες ολόκληρο το post ή μόνο αυτό που bold-αρες; Χμ, lets see... GTX 280 πόσο συχνά πετυχαίνεις χωρίς εγγύηση και παρελκόμενα; 4850 ; 8600Gt έπαιζαν στο stock κάνα μήνα στα 11€ (μπορεί να έχει και ακόμα). Dfi LP P45 T3RSB 14€ @ stοck house επίσης... (οι υπόλοιποι τις bench-άρουν ακόμα, υπομονή) Εχεις Pm και υπαρχει και το Stock House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Εμένα πριν κανά 2μηνο που χρειάστηκα κάτι, μου είπαν πως μεταφορές απ' το ένα κατάστημα στο άλλο δε γίνονται. wtf; Αν πέσεις σε υπάλληλο που δεν γουστάρει εκείνη τη στιγμή να σε εξυπηρετήσει αυτό θα σου πει. Είναι και λίγο ψιλοδιαδικασία και πολλοί τη βαριούνται, ειδικά αν δεν πρόκειται και για βαρβάτη πώληση. Το μόνο που όντως δεν γίνεται -πλην εξαιρετικών περιπτώσεων- είναι μεταφορές από και προς καταστήματα εκτός αθηνών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Είναι κλασικό φαινόμενο ο κάθε υπάληλος να λεει τα δικά του.Εμένα ενω ειχα δει αν υπάρχει διαθεσιμότητα στον δίσκο και εκανα παραγγελία για το σπίτι μου ενας ξεκάρφωτος υπάλληλος μου έλεγε οτι ουτε το ενα γίνεται ουτε το αλλο και πρέπει να πάω επιτόπου στα καταστήματα .Εριξα γέλια τρελά.Αυτό που λες οτι δεν γίνεται του λέω εχει συμβεί και υπάρχει παραγγελία στο σύστημα με τα στοιχεία μου.Με είχε κουφάνει που πάνε και τα σκέφτονται δεν μπορώ να καταλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.