Sadman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μια από τα ίδια...για κάνα set 775 πήγα ή αν είχε κάναν i7 920 αλλά πολλά μάλλον ήθελα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Εγώ περαστικός ημουν χθες πέρασα έτσι για βόλτα και έφυγα με quad 8400, HD 4890 connect και dfi LAN party. Είχε ακόμα 2 x 4870 Mia radeon 1gb και connect 512mb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ευκαρπία παίζουν και quad με 70-90 και atlhon x2 στα 29 όπως και foxcon flaming gti στα 99. Για δωσε αν μπορεις πληροφοριες για το τι επεξεργαστες παιζουν Ευκαρπια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 http://www.plaisio.gr/Campaign/Quick/Sales/Computers/Hardware/CPU/1041.htm για δες εγω που πιγα παντως ειχε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 με ενδιαφερει μια 4670 αλλα απο ειμαι στη λευκαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Για δωσε αν μπορεις πληροφοριες για το τι επεξεργαστες παιζουν Ευκαρπια Να σου πω την αλήθεια μοντέλο δεν είδα γιατί δεν είχα τόσα λεφτά μαζί μου,αλλά ήταν Core 2 Quad για s775. Κάρτες γραφικών είχε αρκετές επίσης από ότι είδα(και μου είπε ο υπάλληλος εκεί). Κανένας που να πήγε Θεσσαλονίκη σε αυτό στην Π.Π.Γερμανού?Λέω να περάσω αύριο το πρωί καμια βόλτα,γιατί βλέπω πάλι τα αλλάζουν στο σιτε τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Θα περασω μια βολτα το πρωι να δω τι παιζει και θα ενημερωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aklostr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Λάρισα σήμερα πήρα Alcatel ασύρματο 20ε (http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Fixed-Phone/Cordless/Alcatel-2-1879-Slim-300-1879001.htm) και δύο παιχνίδια wii (fifa10,shrek3) και ήταν όλα τελευταία κομμάτια κανονικά μέσα σε κουτί. Το Alcatel που έχει 5ε μου είπε ο υπάλληλος ότι είναι αυτό που χρησιμοποιεί αυτός για να μιλάει...doingggg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sudavar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα σας , εγώ πήγα σήμερα το πρωί στην Στουρνάρη ψάχνοντας για τον 32αρι SSD(όχι με μεγάλες ελπίδες ....) δεν υπήρχε ...... δεν μπορώ να πω πως ο υπάλληλος με "βοήθησε" αλλά αναγκαστικά με εξυπηρέτησε ....... Στο σύστημα φαινόταν πως ο δίσκος υπήρχε στη Καλλιθέα και στην Κηφισιά - τελικά Καλλιθέα ήταν fake ενώ με Κηφισιά δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει..... από άλλα προϊόντα υπήρχαν μόνο ορισμένοι σκληροί εξωτερικοί με χαμηλή "έκπτωση" (10~20%) από μνήμες , mobs και κάρτες γραφικών ελάχιστα έως τίποτα όσο περίμενα είδα και άλλα άτομα να απογοητεύονται από τις fake αυτές "εκπτώσεις" ..... Κρίμα λοιπόν..... του χρόνου αν μας "κάτσει" αλλιώς πάλι καταγγελία !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Θα παρω τηλεφωνο Κηφισια να δω αν υπαρχει για να τον κρατησουν στο ονομα μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sudavar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Καλά θα κάνεις αλλά νομίζω πως ανέφερε κάποιος νωρίτερα πως πήρε τον τελευταίο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djole_7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Εγω προλαβα στο Καταστημα της Καλαμαριας αυτην εδω(τελευταιο κομματι) http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-M2794DP-PZ-LCD-TV-Monitor-M2794DP-PZ.htm στα 249 και τσιμπησα κ μια Prol megahalems στα 46 ευρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 τελειωσανε οι τζαντες!! :mad: τωρα εχει μονο τσαντες....πφφφ δεν προλαβα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Κατσε ρε Liopyr απο την αρχη τον συνηγορο του διαβολου κανεις δικαιολογοντας καθε κινηση του Πλαισιου. Σου πουλανε εκθεσιακα κομματια με 10000 ωρες λειτουργιας χωρις καμια επισημανση ή ενδειξη και εσυ στεκεσαι στο αυτοκολλητο; Μην τρελαθουμε τελειως πηγα στο καταστημα της Αγιας Παρασκευης και απο οσα εγραφε το Site δεν ειχε σχεδον κανεναν κωδικο και για τα προιοντα που με ενοιαζε επεσε το γνωστο λυπουμαστε ειναι λαθος απο τα κεντρικα. Μπραβο στα παιδια που πηραν πραγματα αλλα το Πλαισιο εγινε ρομπα για ακομα μια φορα με τους ερασιτεχνισμους του. Διάβασες ολόκληρο το post ή μόνο αυτό που bold-αρες; Βρες μου καμια αγγελια στο Subforum Χμ, lets see... GTX 280 πόσο συχνά πετυχαίνεις χωρίς εγγύηση και παρελκόμενα; 4850 ; 8600Gt έπαιζαν στο stock κάνα μήνα στα 11€ (μπορεί να έχει και ακόμα). Dfi LP P45 T3RSB 14€ @ stοck house επίσης... (οι υπόλοιποι τις bench-άρουν ακόμα, υπομονή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Α ρε λιόπυρα λαγωνικό. Τα έβγαλαν κιόλας στο φόρουμ αγγελιών όπως φαίνεται... και αναμένεται συνέχεια. Τελικά παίδες αν έχεις κανα γνωστό σε μαγαζί ή... δουλεύεις σε κανα μαγαζί βγάζεις καλό μεροκάματο 2-3 φορές το χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.