Προς το περιεχόμενο

"Εκπτώσεις Πλαίσιο 2010 - Η ώρα είναι τώρα"

Stefanaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αν βρεί κανείς κανένα παραπάνω κομμάτι για

AMD Athlon II X2 240 (AM3, 2.8GHz)

ή

AMD Phenom 9550 (sAM2 / 2,2 GHZ, 4MB)

ή

AMD Phenom II X4 920 (AM2+, 2.8GHz, Cache 2MB L2 + 6MB L3, Box)

ή

AMD Athlon II X4 630 (AM3, 2.8GHz, Cache 2MB, Box)

ή

Intel Core 2 Quad 8200 (s775, 2.33, Cache 4MB, Tray)

και μπορεί ας βοηθήσει να αναβαθμίσω χωρίς να φαληρήσω :cry: ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πήρα μία GTX280 με 70Ε.

Δε διαφωνώ ότι ο τρόπος τους είναι τουλάχιστον παραπλανητικός αλλά άμα είσαι τυχερός και πετύχεις κάτι αξίζει τον κόπο.

τσιμπησα μια http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Thermalright-IFX-74-Intel-BP-CPU-Cooler.htm βεβαια ηταν ανοιγμενη φαινοταν απο 100 μετρα και στην βαση της εχει ενα δακτυλικο αποτυπομα αγνωστου προσωπου αλλα τι με νοιαζει,για λαπαρισμα θα παει:lol:

Εγώ μόλις τσίμπησα αυτή: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-5850-SVGA-PCI-Express-1GB-90-C3CH41-L0UAY00T.htm

Η τιμή είναι πραγματικά απίστευτη. Ποιο χαμηλή ακόμα κι από τότε που τις πούλαγαν σε normal τιμές. Την πήρα στο κουτί της, με τα εκσαρτήματα κλειστή και 3 χρόνια εγγύηση. Τώρα ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην το μετανιώσω:-D Πάω να τη τεστάρω:whistle:

Εγώ μόλις τσίμπησα αυτή: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Asus-5850-SVGA-PCI-Express-1GB-90-C3CH41-L0UAY00T.htm

Η τιμή είναι πραγματικά απίστευτη. Ποιο χαμηλή ακόμα κι από τότε που τις πούλαγαν σε normal τιμές. Την πήρα στο κουτί της, με τα εκσαρτήματα κλειστή και 3 χρόνια εγγύηση. Τώρα ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην το μετανιώσω:-D Πάω να τη τεστάρω:whistle:

απο ποιο καταστημα την πηρες ???

Λοιπόν , είμαι από τους πρώτους που τους έκραξα, αλλά βλέποντας ότι κάποιοι πράγματι αγόρασαν, λέω δεν .... :o πάμε κι ότι βγει.

Πάω Μεταμόρφωση, όπου πωλούνταν τα demo κομμάτια, βιδωμένα στον τοίχο ή σε ράφια :shock: , αλλά τουλάχιστον new και unused, σε σκοτεινό περιβάλλον χωρίς ήλιο.

Τσίμπησα μια μητρική Gigabyte DQ6 και λέω ωραία, αν βρω και κάνα

τετραπύρηνο 'η έστω Core 2 duo σε ξεφτίλα τιμή, η αδερφή μου δεν θα μπαίνει στο ίντερνετ με πέντιουμ 3... :P

Πάω και στην κηφισιά, όπου θεωρητικά έχει έναν τετραπύρηνο και μου λέει ο τύπος, το σύστημα βλέπει τα κομμάτια σαν απόθεμα, αλλά είναι σε στημένο σύστημα και δεν πωλούνται μεμονωμένα :mad:

Του λέω, αν τα σπάσετε θα τα πουλήσετε, αλλιώς...

SSD έχετε; Μου λέει έχει μέινει ένας 32άρης κρατημένος, οι υπόλοιποι φύγαν χθες, με αρκετό πάθος για να με πείσει.

Του απάντησα κι εγώ ότι αν ήξερα ότι τους πουλάτε στα αλήθεια, θα ερχόμουν χθες και έφυγα.

Στην Μεταμόρφωση πάντως, αν δεν την πήρε ο φίλος παραπάνω από κει, έχει μια 5850 (demo στον τοίχο, unused) περίπου στα 200).Επίσης και τη Megahelms για όποιον θέλει.

Τέλος έχει διάφορα σετάκια μνημών και στα 2 καταστήματα, dd3 σε καλές τιμούλες.

Asus TFT VW225N 22'' -> 99 ευρώ. Πολύ καλύτερη από την 17άρα που είχα πριν ;)

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Asus-VW225N-TFT-Monitor-22-inch.htm

Πλαίσιο καλαμαριάς.Ευτυχώς ήρθε απευθείας από την αποθήκη τους και όχι από την έκθεση.

Σφραγισμένη σε ταινία asus... και εσωτερικά δεν είχε σημάδια οπότε πιστεύω οτί είναι τελείως καινούργια.

Και αυτή τελευταίο κομμάτι :rolleyes:

Τώρα αλλάξαν το μάρκετινγκ απ'ότι βλέπω... περίπου 2000 προϊόντα μέσα στο κάθε μαγαζί (εκτός από αυτά που έχουν online).

Έχει αρκετά καλά πραγματάκια σε πολύ χαμηλές τιμές!! Ορίστε και το λινκ για να τα έχετε όλα μαζεμένα.

Σημειώστε ότι κάθε κατάστημα θεωρητικά έχει τις δικές του προσφορές αλλά κάποιες φορές υπάρχει και απόθεμα στην κεντρική αποθήκη οπότε απλά το παραγγέλνετε και σας το φέρνουν την επόμενη μέρα σε αυτό που έχετε κοντά σας.

Για την ιστορία παρήγγειλα μία ψύκτρα Zalman 9700 Led στα 9,99 ευρώ. Όχι και άσχημα... ;)

Πως την παρήγγειλες, εγώ έστειλα ένα φιλαράκι να παει απο το κατάστημα στη Στουρνάρη και του ειπαν ότι δεν έχουν, αλλά και ότι δεν μπορούν να παραγγείλουν. Με τηλεφωνική παραγγελεία την πήρες εσύ?

τέλος ο ι7 στη Γλυφάδα, ούτε την powercolor 5850 είχε. Υπάρχει 1 κομμάτι http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/DFI-Jr-X58-T3H6-1366-X58-Ddr3-LP-JR-X58-T3H6.htm

Για άλλα δεν ρώτησα.

Και γω τους έκραξα χτές, καθώς σε ότι τηλεφώνημα έκανα χτές έφαγα άκυρο και μάλιστα αμέσως μετά την ανάρτηση των προσφορών.

Παρόλα αυτά έβαλα κάποια άλλα στο μάτι χτές, μπάς και κάτσει τίποτις, αργά το βράδι και σήμερα απο τη δουλειά πρωί-πρωί πήρα μερικά τηλεφωνάκια σε διαφορα καταστήματα που έδειχνε οτι υπήρχαν.

Το ένα άκυρο μετά το άλλο, απογοήτευση...

Κάποια στιγμή σε ένα κατάστημα ένας ευγενέστατος υπάλληλος θέλησε πράγματι να βοηθήσει και μπράβο του στο παλικάρι.

Έτσι μου έδωσε πληροφορίες για κάποιες κάρτες που έψαχνα. Μου είπε λοιπόν διαθεσιμότητα που φαινόταν στο σύστημα και σε ποιό κατάστημα, καθώς όποιον άλλον ειχα ρωτήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή ήθελε κωδικό προιόντος πρώτα για να το κάνει. Έτσι μετά απο κάποια τηλεφωνήματα πάλι άκυρα (όπου οι συγκεκριμένες κάρτες ήταν μέσα σε συστήματα που δούλευαν αλλά έπαιζαν στην προσφορά κανονικά), κατέληξα τελικά στο κατάστημα συντάγματος όπου υπήρχαν τελικά 2 Connect3D HD4890 με το πολύ καλό Accelero twin turbo pro cooler (τη συγκεκριμένη υλοποίηση την είχα πρίν κάτι μήνες και πραγματικά τα σπάει και είχα λυπηθεί που την έδωσα) και την μία φυσικά την έκλεισα τηλεφωνικά.

Πέρασα πρίν καμμιά ώρα και την πήρα και σας ενημερώνω ότι υπήρχε πρίν μία ώρα και η δεύτερη. Στα 90 ευρώ η καθεμία, στα κουτιά τους κομπλέ και unused.

Καλορίζικη μου και όποιος ενδιαφέρεται ας πάρει κανα τηλέφωνο, μπορεί η δεύτερη να υπάρχει ακόμα. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...