Προς το περιεχόμενο

"Εκπτώσεις Πλαίσιο 2010 - Η ώρα είναι τώρα"

Stefanaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από κάνα δίωρο... ήρθα από Πλαίσιο Ηρακλείου...9 και κάτι πήγα μπας και προλάβω.... (λέμε τώρα)... τίποτα ψιλά....

Δεν έχει και πολλά πράγματα.... \

Επιβεβαιώνω ότι έχει αρκετά ακόμα πληκτρολόγια, λίγα usb sticks.

Μερικές οθόνες αλλά όχι με σημαντικές μειώσεις. Μία βάση για ipod με πολύ χαμηλή τιμή.

Web cam με 3 ευρώ.. και διάφορα τέτοια..

Επίσης έχει ακόμα εκτυπωτές αλλά όχι με σημαντικές μειώσεις...

Βασικά πήγα για τον trancend τον εξωτερικό ssd στα 20 ευρώ, είχαν ένα μόνο (χωρίς πλάκα.... είχαν όντως ένα) και κάποιο καλόπαιδο τον πήρε χθες το απόγευμα...

Ο συγκεκριμένος κύριος καταζητείται... ως φυγόποινος (έχει ήδη καταδικασθεί από εμένα σε δημόσιο ανασκολοπισμό και δήμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του)..... Πείτε μονο ποιος είναι... μονο αυτό θέλω .... lol....

Να σημειώσω ότι αρκετά πράγματα που έχουν ταμπελάκια... έχουν "εξανλτηθεί"....

π.χ. σταθερό τηλέφωνο general electric στα 5 ευρά δεν υπάρχει αλλά έχουν ακόμα δείγμα και ταμπελάκι κράχτη

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μεχρι να το παρω χαμπαρι ειχαν περασει 15 σελιδες ....Περασα απο πλαισιο πατρας για να ριξω μια ματια κι αν υπηρχαν να επαιρνα αυτα τα δυο .

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-HDD-DVD-USB/External-HDD/Samsung-160-GB-External-HDD-Brown-HXMU016DA-G52.htm

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/External-TV-Radio-tuners/AverMedia-Avertv-Hybrid-Ultra-Usb-Media-Center-Upgrade-Kit.htm

Ο samsung ενα κομματι που ειχε μεινει ηταν κρατημενος .

Αλλο ενα κομματι ειχε μεινει απο την avermedia το οποιο και πηρα .

Υπηρχαν καποια πραγματακια οπως μητρικες , τροφοδοτικα , κουτια , τηλεορασεις , περιφερειακα με κιτρινα καρτελακια επανω ( εκπτωσεις δηλαδη ) αλλα ηταν σαφως λιγοτερα απο αυτα που εδειχνε διαθεσιμα στο site για το καταστημα της πατρας . Υπηρχαν ομως και καποια που δεν τα ειχε στο σαιτ αλλα ηταν με εκπτωση στο καταστημα .

Οποτε θεμα τυχης ειναι αναλογα την στιγμη που θα περασει κανεις αν και ειναι προφανες οτι τα καλα κομματια θα φυγουν εκ των εσω .

Δημοσ.

Ο εξωτ. Ssd(αν βρεθεί ) αξίζει να συνδεθεί με esata κ να χρησιμοποιηθεί για εγκατάσταση των windows?

Χάνει αρκετά σε επιδόσεις σε σχέση με έναν εσωτερικό Ssd?

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Το πρωί πήγα από πλαίσιο Ευκαρπίας για να πάρω την 4670 με τα 30€, αλλά δεν υπήρχε. Πήρα όμως τον Χ4 630 με 45€(είχε κι άλλους) και τα ηχεία Altec Lansing με 5,5€!!!!!! Της βιτρίνας ήταν αλλά δεν με χάλασαν καθόλου. Ήμουν πολύ τυχερός διότι η κοπέλα μόλις έβαζε τις τιμές....

Δημοσ.

1. Δεν είναι εκπτώσεις. Είναι προσφορές για να ξεστοκάρουν τα demo, τις επιστροφές, τις ανοιχτές συσκευασίες.

2. Στα περισσότερα προιόντα ζήτημα να υπάρχουν συνολικά τρια κομμάτια στα καταστήματα. Προσοχή, όχι τρια σε κάθε κατάστημα. Τρια συνολικά.

3. 2-3 μέρες πριν βγουν λοιπόν αυτές οι προσφορές, παίρνουν mail οι διευθυντές με όλα τα προιόντα που θα βγούνε σε προσφορά. Χωρίς λοιπόν να πούνε τίποτα στον οποιονδήποτε βγάζουν πράγματα στην άκρη για την πάρτη τους και τους κολλητούς. Αν μείνει τίποτα τσιμπάνε και οι υπάλληλοι.

Αν κάποιος καταφέρει να βρει κάτι από όλα αυτά είναι τυχερός.

Δημοσ.
Ο εξωτ. Ssd(αν βρεθεί ) αξίζει να συνδεθεί με esata κ να χρησιμοποιηθεί για εγκατάσταση των windows?

Χάνει αρκετά σε επιδόσεις σε σχέση με έναν εσωτερικό Ssd?

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Transcend @ usb

transcendusb.jpg

Trancend @ eSata

transcendesata.jpg

ξεχωριστά OS χ64 το ένα χ86 το άλλο όταν ήταν σε usb ήταν άδειος με eSata εχει κάποια Gb φαγωμένα από κάτι Iso όχι οτι έχει μεγάλη διαφορά αλλά έτσι για το θεαθήναι

τωρα σύγκρινε τον με ένα απλό Raid 0 με 2 80άριδες Sata

2x80gbsataatiraid0.jpg

Για αυτό που είχα στο μυαλό μου να κάνω εγώ πάντως μια χαρά μου έκατσε για 20€

transcendmultibootssd.jpg

Δημοσ.

Κανέναν επεξεργαστή πρόλαβε κανείς ? Ελεγα να αναβαθμίσω αλλα τα πιο πολλα εχουν εξαντληθεί οπότε μάλλον θα περιμένω για 8-10και βάλε πύρηνο :lol:

Δημοσ.

Εγώ πριν λίγη ώρα τσίμπησα έναν AMD X4 630 Box στα 45Ε και το Lian Li PC-7FN στα 50Ε απο το κατάστημα της Βουλιαγμένης. :-D

Δημοσ.
Εγώ πριν λίγη ώρα τσίμπησα έναν AMD X4 630 Box στα 45Ε και το Lian Li PC-7FN στα 50Ε απο το κατάστημα της Βουλιαγμένης. :-D

Στη Βουλιαγμενης πηγα και εγω και μου ειπε οτι δεν υπαρχει κατι διαθεσιμο σε cpu πλεν και οτι εχουν εξαφανιστει ολα και σε intel και σε amd μεχρι 50€ :mad:

Δημοσ.

Νομίζω έχει διαθέσιμο σίγουρα τον AMD 920 στα 60Ε, δε ξέρω αν αυτός που πήρα ήταν το τελευταίο κομμάτι.

Επίσης έχει ακόμη ένα κουτί Lian Li PC-7FN.

Κάρτες γραφικών δεν έχει τπτ σε προσφορά...

Δημοσ.

Απο κουτια ειμαι οκ δε θελω κατι :P για κανενα cpu ελεγα αλλα δε θα παιθανω κιολας σιγα... :) Γραφικων δε ρωτησα τιποτα... cpu/mobos μονο που ευτυχος (ισως και δυστυχος αλλα δε νομιζω..) κλεισαμε τη dfi...

Δημοσ.

Πώς βρίσκεται τις μεγάλες εκτώσεις (όπως της DFI, απο 50 στα 10€);;

Εγώ αυτές που βρίσκω είναι πολύ χαμηλές ~10-20%

Λέω να φτιάξω έναν υπολογιστή και με δελέασε τρελά η εκπτωτική τιμή της DFI,

έχετε βρεί άλλα κομμάτια s775 σε τέτοια έκπτωση, ωστε να φτίαξω έναν καλό και οικονομικό υπολογιστή ;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...