nem52 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 για τους άπιστους Θωμάδες οι φωτογραφίες του laptopΑύριο...μπορώ να σας στείλω και φωτο της απόδειξης. Το laptop το κράτησα σήμερα το βράδυ τηλεφωνικά στις 20:30 απο το πλαισιο Καλαμαριάς και το πήρα 15΄αργότερα. Ηταν το τελευταίο κομμάτι και προφανώς και το μοναδικό αφού ουτε οι πωλητές γνώριζαν τη προσφορά Δεν ξερω πως το προλαβες η τι εκανες.. παντως το λαπιτοπι φυσαει φιλε..
Captain Nemo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Ευτυχώς πρόλαβα SSD 64GB στα 50 ευρώ να είναι καλά οσοι μας ενημερώνουν. Θα δώ και γώ επτιτέλους τον περίφημο ssd σε λογική τιμή
nem52 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Παιδια απο τοσα ατομα που μπηκαν και σχολιασαν μονο ο Vatos πηρε κατι της προκοπης και ο αλλος με τα ηχεια χωρις καλωδια και μετασχηματιστη στα 6€ που και παλι ειναι καλη προσφορα αν αναλογιστεις την αρχικη τους τιμη ακομα και χωρις συσκευασια κλπ κλπ. Vatos αν εχεις βαρβατο λογαριασμο λογικο ειναι να εχεις μια προτεραιοτητα και εκει το ριχνω πιο πολυ παρα στον επαγγελματισμο του Πλαισιου και στην προθεση τους να εξυπηρετησει εναν "τυχαιο" πελατη (Μιας και αλλα παιδια εδω μεσα εφαγαν πορτα τηλεφωνικος). Sorry που επιμενω αλλα για να μη μας περνουν για ζωα μερικοι καταγγελια και παλι καταγγελια ευτυχως υπαρχουν ετοιμες καταγγελιες και ενα Copy Paste θα σας βγαλει απο την καταναλωση φαιας ουσιας. Τι ειχε γραψει στο σχολιο και φαγωθηκατε? το αλλο με το γαβ γαβ το ειδα και γω αλλα δεν καταλαβα γιατι το ειχες γραψει επειδη δεν ειχα δει τοδικο του.. ---------- Προσθήκη στις 10:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:04 ---------- Αααα επισης πλεον βγαλανε τις ζαντες απο τις τσαντες και οι τζαντες ξαναγινανε τσαντες! Και οποιος καταλαβε καταλαβε!
coyote2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Τι να σας πω ρε παιδιά.. Εγω πηρα τηλ. Εδωσα κωδικό και πηρα την τελευταία όπως μου είπα τηλεόραση στο σπίτι μου Απλά κι ωραία. Σε 10 λεπτά τελειωσα. Τυχαίο σίγουρα... αλλά το έκανα στις 1400 χτες απο τηλ. ήρθε δεν ειμαι εκεί για να τη δω... αλλά απ ότι μου είπαν όλα καλα.
Nahock Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Τι να σας πω ρε παιδιά..Εγω πηρα τηλ. Εδωσα κωδικό και πηρα την τελευταία όπως μου είπα τηλεόραση στο σπίτι μου Θα την φέρουν σε λίγο. Απλά κι ωραία. Σε 10 λεπτά τελειωσα. Τυχαίο σίγουρα... αλλά το έκανα στις 1400 χτες απο τηλ. Σε λίγο λοιπόν θα αποκτήσεις μια μεταχειρισμένη τηλεόραση με κάνα χρόνο λειτουργίας, φυσικά θα είναι κλειστό το πακέτο για να μην καταλάβεις τίποτα. Πάντως ένα χρόνο 12 ώρες την ημέρα ανοιχτή ε, στα τελευταία της θα είναι... δε πήρες και καμιά ευκαιρία.
Captain Nemo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Τι να σας πω ρε παιδιά..Εγω πηρα τηλ. Εδωσα κωδικό και πηρα την τελευταία όπως μου είπα τηλεόραση στο σπίτι μου Θα την φέρουν σε λίγο. Απλά κι ωραία. Σε 10 λεπτά τελειωσα. Τυχαίο σίγουρα... αλλά το έκανα στις 1400 χτες απο τηλ. Καλορίζικη ποιά είναι πόσο είχε πρίν και πόσο την πήρες ? Και εγώ σήμερα με τον SSD διαβάζω λίγο το forum παίρνω τηλέφωνο λέω κωδικό μου λένε υπάρχει καλώς λέω θα ξανακαλέσω.Κλείνω το τηλέφωνο το σκέφτομαι λίγο και ξαναπαίρνω και τον κλείνω στο μεταξύ είχαν μειωθεί αλλα ευτυχώς υπήρχαν.Και στα τηλέφωνα εξυπηρετικότατοι μπορεί να τους άρεσε η φωνή μου Στο κατάστημα κηφισιάς με σύνδεσαν 4 φορές με το τμήμα αναβαθμίσεων μέχρι να το σηκώσει ο υπάλληλος αλλα τέλος καλό ολα καλά.
leftys Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 συμερα θα παω και εγω στο πλασιο νεας ευκαρπιας να δουμε τη εχει!!!! leftys η καρτα γραφικων ηταν στο κουτι της ή ηταν στην βητρινα?? στο κουτι της κανονικα, απο οτι μου ειπε ο ξαδερφος, ειχε 3-4 ακομη στο ραφι (δεν ηταν και σιγουρος βεβαια οτι ηταν η ιδια... σχολιο ξαδερφου: ρε σιγουρα ειχανε εκπτωσεις? αδειο ηταν το μαγαζι (απογευμα μετα τις 8:00) LOL
Captain Nemo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Σε λίγο λοιπόν θα αποκτήσεις μια μεταχειρισμένη τηλεόραση με κάνα χρόνο λειτουργίας, φυσικά θα είναι κλειστό το πακέτο για να μην καταλάβεις τίποτα. Πάντως ένα χρόνο 12 ώρες την ημέρα ανοιχτή ε, στα τελευταία της θα είναι... δε πήρες και καμιά ευκαιρία. Του έκανες την καρδιά περιβόλι βαλτός είσαι ? ασε να τη χαρεί.Εγγύηση δεν θα εχει η πάει με τις ωρες λειτουργίας ?
coyote2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Του έκανες την καρδιά περιβόλι βαλτός είσαι ? ασε να τη χαρεί.Εγγύηση δεν θα εχει η πάει με τις ωρες λειτουργίας ? δεν την άνοιξα. και για να ειμαι ειλικρινης το σκέφτηκα και ρωτησα και μου είπαν καινουργια Δεν υπάρχει κάποιο μενου που φαινεται ότι ειναι καινουργια ????? στην σαμσοθνγ υπηρχε Παντως εγω πηρα μία τηλεοραση που ηταν προσφορά στην Θεσσαλονίκη!!!! από την αποθήκη της αθηνας γι αυτό και ήρθε αμέσως Αρα .... δεν ειναι αυτή της προσφοράς. Αλλά στην τιμή της προσφοράς. 32 LF2510 279 ευρω. (300 ήταν η χαμηλότερη στα εγκαίνια του σατουρν) στο σιτε εγραφε 303(???? μουσι) αλλά δεν υπηρχε πουθενα κάτω από 330 για καιρό. Στο πλαίσιο δε μια ζωη πάνω από 400
nikosdet Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Σε λίγο λοιπόν θα αποκτήσεις μια μεταχειρισμένη τηλεόραση με κάνα χρόνο λειτουργίας, φυσικά θα είναι κλειστό το πακέτο για να μην καταλάβεις τίποτα. Πάντως ένα χρόνο 12 ώρες την ημέρα ανοιχτή ε, στα τελευταία της θα είναι... δε πήρες και καμιά ευκαιρία. Τι κερδίζεις με τόση κακία εσύ ο έξυπνος της υπόθεσης; Πες του ανθρώπου να τσεκάρει όσο μπορεί αν είναι καινούρια κτλ ως συμβουλή, κατά τ'άλλα όλη την ώρα γκρίνια και εξυπνάδες είμαστε.
soulnick Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 ρε παιδια, 3-3 τις παιρνετε τις agp? πηγα χτες στις 7 και βγηκα με εξαπτερυγα απο το μαγαζι... μια 2600pro ζητησα ο δυσμοιρος...
Sotosgl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, το μόνο μεμπτό που βρίσκω στην προκειμένη στο πλαίσιο είναι το γεγονός πως βάπτισε το ξεστοκάρισμα "εκπτώσεις" και πως δεν έχει σωστή ενημέρωση για την διαθεσιμότητα των προϊόντων με γρήγορο online update ή και ακριβή αριθμό κομματιών.Αυτό δεν είναι κάτι νέο φυσικά, όσοι ψωνίζουν σχετικά συχνά θα έχουν αντιμετωπίσει σίγουρα προβλήματα διαθεσιμότητας - παράδοσης - ασυνεννοησίας με το συγκεκριμένο μαγαζί. (προσωπικά δυσκολεύομαι να θυμηθώ έστω μία φορά κάποια online παραγγελία μου να κύλησε ομαλά, και έχω κάνει μπόλικες). Υπάρχουν πάρα πολλές πολύ δυνατές προσφορές, συχνά περισσότερο από 50% κάτω η τιμή, μη μπερδεύεστε με την αναγραφόμενη έκπτωση, πολλές που βλέπω έχουν λάθος αρχική τιμή. Το τι διαθεσιμότητα υπήρξε θα φανεί πολύ σύντομα πιστεύω από τις προσφορές των αρπακτικών που θα πυροβολάνε τα subforum των αγγελιών. Σε αυτό δε φταίει το πλαίσιο, φταίει η κουτοπονηριά, το κατοχικό σύνδρομο, η τσιγκουνιά, το γκαζόν, δε ξέρω. Τα παράπονα με τα ξεφτισμένα αυτοκόλλητα σε κάρτα 50% κάτω , θυμίζει λίγο τον γάιδαρο και τα δόντια του πάντως. Κατσε ρε Liopyr απο την αρχη τον συνηγορο του διαβολου κανεις δικαιολογοντας καθε κινηση του Πλαισιου. Σου πουλανε εκθεσιακα κομματια με 10000 ωρες λειτουργιας χωρις καμια επισημανση ή ενδειξη και εσυ στεκεσαι στο αυτοκολλητο; Μην τρελαθουμε τελειως πηγα στο καταστημα της Αγιας Παρασκευης και απο οσα εγραφε το Site δεν ειχε σχεδον κανεναν κωδικο και για τα προιοντα που με ενοιαζε επεσε το γνωστο λυπουμαστε ειναι λαθος απο τα κεντρικα. Μπραβο στα παιδια που πηραν πραγματα αλλα το Πλαισιο εγινε ρομπα για ακομα μια φορα με τους ερασιτεχνισμους του. Βρες μου καμια αγγελια στο Subforum
katcos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 ...πηγα στο καταστημα της Αγιας Παρασκευης και απο οσα εγραφε το Site δεν ειχε σχεδον κανεναν κωδικο και για τα προιοντα που με ενοιαζε επεσε το γνωστο λυπουμαστε ειναι λαθος απο τα κεντρικα. Μπραβο στα παιδια που πηραν πραγματα αλλα το Πλαισιο εγινε ρομπα για ακομα μια φορα με τους ερασιτεχνισμους του. +1 Πήγα στο πλαίσιο Καλλιθέας με επτά (7) κωδικούς προϊόντων που το site δείχνει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα. Βρήκα μόνο το ένα προϊόν διαθέσιμο (κάτι ακουστικά) και για τα υπόλοιπα έξι (6) μου είπαν ότι δεν τα έχουν ούτε τα είχαν στο κατάστημα εδώ και αρκετό καιρό....
Nahock Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Τι κερδίζεις με τόση κακία εσύ ο έξυπνος της υπόθεσης;Πες του ανθρώπου να τσεκάρει όσο μπορεί αν είναι καινούρια κτλ ως συμβουλή, κατά τ'άλλα όλη την ώρα γκρίνια και εξυπνάδες είμαστε. Φίλε δεν γκρίνιασα, και δεν είπα καμιά εξυπνάδα, το ξεστοκάρισμα είναι γεγονός και δυστυχώς όχι μόνο σε περιόδους εκπτώσεων. Εάν το πήρε σε καλή τιμή και έχει εγγύηση κανονική δίχρονη ή τρίχρονη τότε δε νομίζω να έχει πρόβλημα, απλώς να έχει υπόψη του ότι μπορεί να απέκτησε κάτι μεταχειρισμένο.
coyote2 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Τι κερδίζεις με τόση κακία εσύ ο έξυπνος της υπόθεσης;Πες του ανθρώπου να τσεκάρει όσο μπορεί αν είναι καινούρια κτλ ως συμβουλή, κατά τ'άλλα όλη την ώρα γκρίνια και εξυπνάδες είμαστε. ναι πειτε μου πως να το τσεκάρω και όταν το κάνω θα σας πω. Αλλά μπορεί να αργήσω. Δεν εχω που να τη βάλω...!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.