Προς το περιεχόμενο

"Εκπτώσεις Πλαίσιο 2010 - Η ώρα είναι τώρα"

Stefanaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τις online παραγγελίες λογικά τις έκοψαν λόγω μικρής διαθεσιμότητας και επικείμενου μπάχαλου με ακυρώσεις κλπ.

Κατά τ'άλλα μια χαρά τους συμφέρει να μη πατάει μύγα στα καταστήματα και να ψωνίζουν όλοι online, εξού και οι online μόνιμες προσφορές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Τις online παραγγελίες λογικά τις έκοψαν λόγω μικρής διαθεσιμότητας και επικείμενου μπάχαλου με ακυρώσεις κλπ.

Κατά τ'άλλα μια χαρά τους συμφέρει να μη πατάει μύγα στα καταστήματα και να ψωνίζουν όλοι online, εξού και οι online μόνιμες προσφορές.

Σαφώς γενικά τους συμφέρουν οι online αγορές περισσότερο από τις παραδοσιακές, δεν αρνούμαι τα αυτονόητα! Απλώς όταν έχουν εκπτώσεις ακόμα και σε φθηνά και απλά πραγματάκια αλλά και σε ακριβότερα και μέσα στο γενικότερο κλίμα που επικρατεί εκεί (εκπτώσεις/ προσφορές κτλ), ο μέσος πελάτης έχει άλλη διάθεση.

Κατά τ'άλλα και οι λόγοι που αναφέρεις είναι απολύτως λογικοί και μάλλον έπαιξαν σοβαρότατο λόγο στην απόφαση τους.

για τους άπιστους Θωμάδες οι φωτογραφίες του laptop

Αύριο...μπορώ να σας στείλω και φωτο της απόδειξης.

Το laptop το κράτησα σήμερα το βράδυ τηλεφωνικά στις 20:30 απο το πλαισιο Καλαμαριάς και το πήρα 15΄αργότερα. Ηταν το τελευταίο κομμάτι και προφανώς και το μοναδικό αφού ουτε οι πωλητές γνώριζαν τη προσφορά

post-163747-129063106268_thumb.jpg

post-163747-12906310627_thumb.jpg

Acer Aspire ONE 531h-0Bk Black

για παραδειγμα

από 175,84 €

μόνο 178,01 €

πωπω που ναι οι εκπτωση?!?! οεο!! και χαρηκα και γω που ψαχνω netbook

Acer Aspire ONE 531h-0Bk Black

για παραδειγμα

από 175,84 €

μόνο 178,01 €

πωπω που ναι οι εκπτωση?!?! οεο!! και χαρηκα και γω που ψαχνω netbook

http://www.skroutz.gr/s/80940/Acer-Aspire-One-531H.html?keyphrase=Acer+Aspire+ONE+531h-0Bk+Black

common sense.

εγω πιο πολυ ως αστειο το βαλα οτι και καλα καναν εκπτωση...προς τα πανω!!!χεχε!!προφανως και σκρουτζαρω..οσο μπορω!απλα το βαλα επειδη εκει επεσε το ματι μου! :P

Την online παραγγελία λογικό να τη βγάλουν γιατί θέλουν να τραβήξουν κόσμο στα καταστήματα. Πήγαινε από εκεί και όλο κάτι παραπάνω θα σου προωθήσουν ή θα πάρει το μάτι σου!

μόνο που απ' ότι βλέπω όλες οι προσφορές είναι διαθέσιμες σε ..4 καταστήματα μονο σύμφωνα με την διαθεσιμότητα που δείχνουν στο site..

επιπλέον το πλαίσιο καλύπτει μόλις 5 πόλεις.. αυτοί που στην πόλη τους δεν έχουν πλαίσιο, στο πηγάδι κατούρησαν; :lol:

http://www.plaisio.gr/Campaign/Quick/Sales/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/1036.htm

απο ολα αυτα [στο καταστημα του πειραια και αν υπαρχουν βεβαια... :/ ] ποιο ξεχωριζετε εσεις???

εγω σκεφτομαι αυτο

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Asus-EeePC-1005HA-Blue-Student.htm

thanks στο παλικαρι που εστειλε το πρωτο λινκ χτες (γιατι μετα οι του πλαισιου τα εβγαλαν), ειδα αυτη την καρτα

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-5750-GV-R575D5-1GD-SVGA-PCI-Express-GV-R575D5-1GD.htm

και εστειλα τον ξαδερφο στην ευκαρπια θεσσαλονικης και την τσιμπησε.

(ειναι πιο χαμηλη τιμη απο τη χαμηλοτερη στο σκρουτζ...)

Δυστυχως δεν προλαβα να του πω να δει και τιποτα αλλο, δεν κατεχει και πολλα απο υπολογιστες... σημερα θα μου τη φερει οποτε ..με γεια μου!

:-)

thanks στο παλικαρι που εστειλε το πρωτο λινκ χτες (γιατι μετα οι του πλαισιου τα εβγαλαν), ειδα αυτη την καρτα

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Gigabyte-5750-GV-R575D5-1GD-SVGA-PCI-Express-GV-R575D5-1GD.htm

και εστειλα τον ξαδερφο στην ευκαρπια θεσσαλονικης και την τσιμπησε.

(ειναι πιο χαμηλη τιμη απο τη χαμηλοτερη στο σκρουτζ...)

Δυστυχως δεν προλαβα να του πω να δει και τιποτα αλλο, δεν κατεχει και πολλα απο υπολογιστες... σημερα θα μου τη φερει οποτε ..με γεια μου!

:-)

συμερα θα παω και εγω στο πλασιο νεας ευκαρπιας να δουμε τη εχει!!!!

leftys η καρτα γραφικων ηταν στο κουτι της ή ηταν στην βητρινα??

για τους άπιστους Θωμάδες οι φωτογραφίες του laptop

Αύριο...μπορώ να σας στείλω και φωτο της απόδειξης.

Το laptop το κράτησα σήμερα το βράδυ τηλεφωνικά στις 20:30 απο το πλαισιο Καλαμαριάς και το πήρα 15΄αργότερα. Ηταν το τελευταίο κομμάτι και προφανώς και το μοναδικό αφού ουτε οι πωλητές γνώριζαν τη προσφορά

Ομορφα, το εχεις...Αυτο σημαινει πως το πηρες στην προσφορα ? Και ακομα και Αν το πηρες μπορει να δουλευεις στο πλαισιο, δεν σημαινει κατι. Πρεπει και εσυ ο ιδιος να παραδεχτεις πως οταν καποιος κανει Register και ποσταρει μια και μοναδικη φορα μεσα σε τετοιο θεμα ειναι καπως.

Οι ssd είναι μόνο για εξωτερική αποθήκευση η μπορεί κανείς να τους κάνει και εσωτερικούς.Θα χάσει την εγγύηση ? Θα εχει κάποιο όφελος σε ταχύτητα ή είναι πολυ αργοί η συγκεκριμένοι ?

Οι ssd είναι μόνο για εξωτερική αποθήκευση η μπορεί κανείς να τους κάνει και εσωτερικούς.Θα χάσει την εγγύηση ? Θα εχει κάποιο όφελος σε ταχύτητα ή είναι πολυ αργοί η συγκεκριμένοι ?

και φυσικα αν υπαρχουν;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...