Προς το περιεχόμενο

"Εκπτώσεις Πλαίσιο 2010 - Η ώρα είναι τώρα"

Stefanaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικά έχει καλές τιμές αλλά αν δείτε σε κάθε κατάστημα υπάρχουν διαφορετικές εκπτώσεις και υπάρχουν και πράγματα που δεν υπάρχουν καν στην κεντρική σελίδα του πλαισίου..

link για το ανα κατάστημα..

http://www.plaisio.gr/promo/stores.aspx

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τοση ωρα ψαχνω να βρω αυτο το λινκ που να εχει τα προϊοντα ανα καταστηματα και δε το βρισκω στο site τους .

πως το βρηκατε ρε σεις ? με εσωσες :-)

Δημοσ.

για την ακρίβεια κατά τις 11 το πρωί στη δουλειά που χα μπει το βρήκα και μετά το εξαφάνισαν οι του πλαισίου..

ευτυχώς είχα σημειώσει τη διεύθυνση και όταν ήρθα σπίτι τη βρήκα εύκολα!

Δημοσ.

Δεν φτάνει που έχουν πανάκριβες τιμές στα προϊόντα τους μας παρουσιάζουν και ψεύτικες εκπτώσεις μέσω ενός ανοργάνωτου site. Προσωπικά δεν πατάω στο συγκεκριμένο κατάστημα εδώ και χρόνια επειδή είναι τρομεροί κλέφτες μόνο και μόνο επειδή έχουν τιμές πολύ υψηλότερες από την πραγματική αξία των προϊόντων τους. Αγοράζουν πχ ένα κινητό 100 ευρώ, και το πουλάνε 180 ή ακόμα και 200 ενώ θα μπορούσαν να βγάλουν κέρδος και με 120 όμως αφού δεν υπάρχει κάποιος έλεγχος, ούτε καν κάποιος νόμος τότε δε μπορεί να γίνει κάτι. Μην αναφέρω και αυτά τα turbo x μούφα προϊόντα, τα πιο υποβαθμισμένης ποιότητας προϊόντα που δεν είναι καν κάποιας μάρκας και τα βαφτίζουν turbo x... turbo moufex

Μακάρι να σας το ξανακάψουν.

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου, το μόνο μεμπτό που βρίσκω στην προκειμένη στο πλαίσιο είναι το γεγονός πως βάπτισε το ξεστοκάρισμα "εκπτώσεις" και πως δεν έχει σωστή ενημέρωση για την διαθεσιμότητα των προϊόντων με γρήγορο online update ή και ακριβή αριθμό κομματιών.

Αυτό δεν είναι κάτι νέο φυσικά, όσοι ψωνίζουν σχετικά συχνά θα έχουν αντιμετωπίσει σίγουρα προβλήματα διαθεσιμότητας - παράδοσης - ασυνεννοησίας με το συγκεκριμένο μαγαζί.

(προσωπικά δυσκολεύομαι να θυμηθώ έστω μία φορά κάποια online παραγγελία μου να κύλησε ομαλά, και έχω κάνει μπόλικες).

Υπάρχουν πάρα πολλές πολύ δυνατές προσφορές, συχνά περισσότερο από 50% κάτω η τιμή, μη μπερδεύεστε με την αναγραφόμενη έκπτωση, πολλές που βλέπω έχουν λάθος αρχική τιμή.

Το τι διαθεσιμότητα υπήρξε θα φανεί πολύ σύντομα πιστεύω από τις προσφορές των αρπακτικών που θα πυροβολάνε τα subforum των αγγελιών.

Σε αυτό δε φταίει το πλαίσιο, φταίει η κουτοπονηριά, το κατοχικό σύνδρομο, η τσιγκουνιά, το γκαζόν, δε ξέρω.

Τα παράπονα με τα ξεφτισμένα αυτοκόλλητα σε κάρτα 50% κάτω , θυμίζει λίγο τον γάιδαρο και τα δόντια του πάντως.

Μπορούμε σε άλλο thread να κράξουμε την πολιτική του πλαισίου στις εργασιακές συνθήκες, τα πλαστικά χαμόγελα και τα 35 -ΠΑΡΑΚΑΛΩ το λεπτό που αναγκάζει τους υπαλλήλους του να λένε νομίζοντας πως έτσι διατηρεί υψηλό επίπεδο επικοινωνίας ή δε ξέρω γω τι άλλο σκέφτεται το γιάπικο κεφάλι των μανατζαραίων του, αλλά όχι και να κράζουμε επειδή δε προλάβαμε να φτιαχτούμε ε, όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, φανμποϊσμός και στα καταστήματα, τζίζους!

Δημοσ.
καλησπέρα

Εγώ πάντως τσίμπησα αυτό

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Acer-Aspire-8942G-728G100Bn-LX-PLU02-018.htm

που μάλλον είναι πολύ καλή προσφορά

στο skroutz

http://www.skroutz.gr/s/253833/Acer-Aspire-8942G-728G100BN.html?from=suggest&keyphrase=Acer+Aspire+8942G-728G100BN

καλώς ήρθες στο insomnia

Δημοσ.

Φιλε μπορείς να βγάλεις φωτογραφία την απόδειξη από το κατάστημα?Γιατί ένα παλικάρι πιο πριν (σελ 9 νομίζω) είπε ότι πήγε στο κατάστημα καλαμαριάς και του είπαν ότι ήταν λάθος από τα κεντρικά και γενικά ότι πήρε το τρίτο το μακρύτερο

Και μεταξύ μας με ένα post δεν με πείθεις ιδιαιτερα :-(

Δημοσ.

Για ρίξτε μια ματιά εδώ...

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-19LU4010-LCD-TV-19-19LU4010.htm

LG 19LU4010 LCD TV 19''

1) πρώτη φορά εμφανίζεται αυτή η οθόνη, στο site γενικά δεν υπάρχει οπότε είναι από παλιά μάλλον..

2) απο 178 μόνο 178

2q2ixkw.jpg

Πληροφοριακά έχει ξανα ανέβει το θυμάμαι,η ίδια...

Δημοσ.

Πολύ κράξιμο ρε παιδιά, ενώ έχει κάποια πράγματα παααάρα πολύ καλά!

Την online παραγγελία λογικό να τη βγάλουν γιατί θέλουν να τραβήξουν κόσμο στα καταστήματα. Πήγαινε από εκεί και όλο κάτι παραπάνω θα σου προωθήσουν ή θα πάρει το μάτι σου!

Λοιπόν, εγώ έβαλα στο μάτι το Sony Vaio VGN-SR49VN/H στα 500 ευρώ με διαθεσιμότητα μόνο στο κατάστημα Ταύρου. Πήρα τηλέφωνο, με συνέδεσαν με το τμήμα laptop και όταν τους είπα ότι είδα για κάποια μοντέλα σε προσφορά και ρώτησα διαθεσιμότητα μου είπε ότι εξαρτάται το κομμάτι και με ρώτησε αν θέλω να δω για συγκεκριμένο κωδικό. Του είπα το πιο πάνω μοντέλο, το τσεκάρει και μου λέει υπάρχει 1 διαθέσιμο. Μετά από καμιά ώρα (κατά τις 7μμ) και με αγωνία ότι καμιά στραβή θα κάτσει, πήγα, το είχαν κανονικά και το τσίμπησα!! :D

Νομίζω ότι ήταν εξαιρετική προσφορά, ακόμα και ξεστοκάρισμα να το πείτε. 500 ευρώ με Intel Core 2 Duo P8800 στα 2,66, 4gb μνήμη και 13,3" οθόνη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...