Sotosgl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 εκτός αν εμένα είδαν τον τζίρο που έχουν κάνει στο όνομά μου και μου έκαναν χάρη... Σε μισω αφανταστααααα Αλλα επειδη ειμαι καλος ανθρωπος κατα βαθος Φτου φτου μη στον ματιασω. Αυτο με τον τζιρο παιζει τρελα! (Αν σκεφτεις οτι πριν μια εβδομαδα πηρα τα 6gb XMS3 στα 95€ και με εχουν βαλει στο ματι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Σε μισω αφανταστααααα Αλλα επειδη ειμαι καλος ανθρωπος κατα βαθος Φτου φτου μη στον ματιασω. Αυτο με τον τζιρο παιζει τρελα! (Αν σκεφτεις οτι πριν μια εβδομαδα πηρα τα 6gb XMS3 στα 95€ και με εχουν βαλει στο ματι ) δεν ξέρω αν παίζει το σίγουρο που ξέρω είναι οτι όταν πάρω τηλ μου λένε είστε ο κύριος τάδε ; ΝΑΙ ε και μετά είναι όλοι ευγενικότατοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Και γιατί την παραγγελία να μπορείς να την κάνεις μόνο τηλεφωνικά και να εξαρτάσαι απο τον εκάστοτε υπάλληλο που θα επιθυμεί ή όχι να σε εξυπηρετήσει ανάλογα τα κέφια (λογικό) και να μην σου δίνεται η δυνατότητα να το παραγγείλεις online και να ξεμπερδεύεις? Για πές μου τώρα? Τέτοιου είδους εκπτώσεις στα ηλεκτρονικά είδη, (ειδικά στις μέρες μας που όλοι σχεδόν αγοράζουν online), που όποιος προλάβει - πρόλαβε, απλά δεν υπάρχουν και πρέπει να σταματήσουν. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι το να πάς απο το μαγαζί για το "και αν μου κάτσει?", τις περισσότερες φορές συνεπάγεται αγορά κάποιου άλλου προιόντος άνευ έκπτωσης προκειμένου να κωπάσει η καταναλωτική μανία του νεοέλληνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Και γιατί την παραγγελία να μπορείς να την κάνεις μόνο τηλεφωνικά και να εξαρτάσαι απο τον εκάστοτε υπάλληλο που θα επιθυμεί ή όχι να σε εξυπηρετήσει ανάλογα τα κέφια (λογικό) και να μην σου δίνεται η δυνατότητα να το παραγγείλεις online και να ξεμπερδεύεις?Για πές μου τώρα? Τέτοιου είδους εκπτώσεις στα ηλεκτρονικά είδη, (ειδικά στις μέρες μας που όλοι σχεδόν αγοράζουν online), που όποιος προλάβει - πρόλαβε, απλά δεν υπάρχουν και πρέπει να σταματήσουν. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι το να πάς απο το μαγαζί για το "και αν μου κάτσει?", τις περισσότερες φορές συνεπάγεται αγορά κάποιου άλλου προιόντος άνευ έκπτωσης προκειμένου να κωπάσει η καταναλωτική μανία του νεοέλληνα. έλα πες τι δεν πρόλαβες και σε έχει πειράξει τόσο πολύ σκέψου ρε μαν να χτύπαγαμε από μια παραγγελία 10 άτομα από 10 πράγματα τι τρέξιμο θα είχε το πλαίσιο μετά και τι δουλειά θα είχαν οι υπάλληλοι ξεστοκάρισμα κάνει πέρνα από το μαγαζί σου λέει και ότι προλάβεις πρόλαβες τι δεν μπορείς να καταλάβεις αν έχεις όρεξη κάνει βόλτα αν όχι δεν πας απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Κοίτα το θέμα δεν είναι τι δεν πρόλαβα. Περισσότερο αναγνωριστική ήταν η προσπάθεια, άλλωστε τα 100 ευρά δεν τα είχα υπολογίσει για αγορά σήμερα. Αν είσαι κολλημένος με την μπάλλα όμως όλο και κάτι θέλεις συνέχεια. Εκεί ποντάρουν τα μαγαζιά. Τώρα το θέμα με τον τζίρο δεν νομίζω ότι πολυ ισχύει διότι ούκ ολίγα έχω σπρώξει κατα καιρούς και εκεί και αλλού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Εγώ πάντως έκανα το απόγευμα τηλεφωνική κράτηση για μια κάρτα μνήμης compact flash 8Gb /266x και πέρασα από το κατάστημα της Αργυρούπολης και την πήρα. Διαπίστωσα ότι ήταν η τελευταία, το ράφι είχε μείνει άδειο. Ήμουν τυχερός γιατί έψαχνα παρόμοια κάρτα πολύ καιρό και δεν είχα πάρει επειδή ήταν πανάκριβες, οπότε μου έκατσε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Παιδια απο τοσα ατομα που μπηκαν και σχολιασαν μονο ο Vatos πηρε κατι της προκοπης και ο αλλος με τα ηχεια χωρις καλωδια και μετασχηματιστη στα 6€ που και παλι ειναι καλη προσφορα αν αναλογιστεις την αρχικη τους τιμη ακομα και χωρις συσκευασια κλπ κλπ. Vatos αν εχεις βαρβατο λογαριασμο λογικο ειναι να εχεις μια προτεραιοτητα και εκει το ριχνω πιο πολυ παρα στον επαγγελματισμο του Πλαισιου και στην προθεση τους να εξυπηρετησει εναν "τυχαιο" πελατη (Μιας και αλλα παιδια εδω μεσα εφαγαν πορτα τηλεφωνικος). Sorry που επιμενω αλλα για να μη μας περνουν για ζωα μερικοι καταγγελια και παλι καταγγελια ευτυχως υπαρχουν ετοιμες καταγγελιες και ενα Copy Paste θα σας βγαλει απο την καταναλωση φαιας ουσιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Παιδια απο τοσα ατομα που μπηκαν και σχολιασαν μονο ο Vatos πηρε κατι της προκοπης Αυτές τις δυο παιδιά εγώ πάντως τις πήρα. Τώρα τη θα την κάνω την 275 που το psu μου δεν την σηκώνει θα δείξει http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/PowerColor-Hd5750-512Mb-Gddr5-AX5750-512MD5-H.htmα. http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sparkle-Pci-E-Gtx-275-896-Mb-SXX275896D3-VP.htm όχι μόνο ο Vatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Παιδια απο τοσα ατομα που μπηκαν και σχολιασαν μονο ο Vatos πηρε κατι της προκοπης και ο αλλος με τα ηχεια χωρις καλωδια και μετασχηματιστη στα 6€ που και παλι ειναι καλη προσφορα αν αναλογιστεις την αρχικη τους τιμη ακομα και χωρις συσκευασια κλπ κλπ. Vatos αν εχεις βαρβατο λογαριασμο λογικο ειναι να εχεις μια προτεραιοτητα και εκει το ριχνω πιο πολυ παρα στον επαγγελματισμο του Πλαισιου και στην προθεση τους να εξυπηρετησει εναν "τυχαιο" πελατη (Μιας και αλλα παιδια εδω μεσα εφαγαν πορτα τηλεφωνικος). Sorry που επιμενω αλλα για να μη μας περνουν για ζωα μερικοι καταγγελια και παλι καταγγελια ευτυχως υπαρχουν ετοιμες καταγγελιες και ενα Copy Paste θα σας βγαλει απο την καταναλωση φαιας ουσιας. βρε καλά κάνεις το οτι επειδή εγώ πήρα κάτι και είναι ευχαριστημένος δεν πάει να πεί οτι είναι κοροϊδία αυτό που κάνουν εγώ το έχω ξαναγράψει άλλωστε αγοράζω όπου είναι καλύτερα για την τσέπη μου εκτός αν πρόκειται για κάτι πολύ ακριβό προτιμώ από πλαίσιο και ας είναι 10-20€ παραπάνω μόνο και μόνο για το rma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Septum Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Αυτές οι τιμές είναι κάτω από το κόστος. Εννοείται ότι θέλουν απλά να ξεφορτωθούν κάποια προϊόντα είτε παλιά είτε που δεν πωλούνται ικανοποιητικά.Αν πουλούσαν όλες τις κάρτες με 20 ευρώ θα είχαν χρεοκοπήσει. Δεν ειναι κατω απο το κοστος φιλε μου...To πλαισιο ειδικα που ειναι και ακριβο θα εχει μια προμηθεια στην ταξη του 40%.Δηλαδη σε ενα προιον 200Ε πρεπει να το δωσει κατω απο 120 για να βγει χαμενος...Εγω δεν ειδα πουθενα μισες τιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 όχι μόνο ο Vatos Σε τι κατασταση ηταν ανεφερε ομως; Μετρα μια και ποσοι πηγαν και φαγανε ητα ή κατι που διαβασα για ημιοροφους φαντασμα(Βαλε το PS3 και τους κωδικους που δεν υπηρχαν για χρονια και εμφανιζοντουσαν ως προσφορες σε καταστηματα) Δεν τα ισοπεδωνω ολα αλλα το Πλαισιο εκανε βλακεια αποδεδειγμενα και θα πληρωσει με τον εναν ή τον αλλο τροπο. Η πλακα ειναι οτι οταν πηρα τις μνημες στο προηγουμενο μπερδεμα με κερδισε το Πλαισιο και την ωρα που ειδα το Ps3 ειχα ετοιμασει μια απο τις 3 συνθεσεις που θα κανω αυτο το καλοκαιρι(εκτος απο Cpu που θα παρω απο το Pc1 και μνημες που ειχα κερδισει ουσιαστικα συνολο 800κατι € μονο απο πλαισιο και το φρεναρα λιγο ακομα μεχρι να δω τι θα γινει με την καταγγελια) Rma beats all ειδικα αν δεν ειναι το δικο σου pc ---------- Προσθήκη στις 23:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:54 ---------- Δεν ειναι κατω απο το κοστος φιλε μου...To πλαισιο ειδικα που ειναι και ακριβο θα εχει μια προμηθεια στην ταξη του 40%.Δηλαδη σε ενα προιον 200Ε πρεπει να το δωσει κατω απο 120 για να βγει χαμενος...Εγω δεν ειδα πουθενα μισες τιμες Ειχε στου Vato Loco,στην καμενη απο τον ηλιο GTS,στις μνημες CF σε κανενα Refurbished ή απο επιστροφη προιον(καρτες γραφικων; ) ή εκθεσιακο Ps3 εκθεσιακα ηχεια κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnywalker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Γιατί είναι καραγκιόζηδες ; ............. να σου πω γιατί......20:00 ακριβώς ήμουν μεσα σε ένα κατάστημα πλαισιο να πάρω μια m/b αυτήν την είδα μ'άρεσε άλλα δεν την πήρα....ήθελα να το σκεφτώ λιγο....είχε 2 τετοιες....τώρα που γράφω ώρα 23:56 η ίδια m/b έχει 10€ παραπάνω γιατί??!.....δεν είναι τα 10€ το γαμώτο είναι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 να σου πω γιατί......20:00 ακριβώς ήμουν μεσα σε ένα κατάστημα πλαισιο να πάρω μια m/b αυτήν την είδα μ'άρεσε άλλα δεν την πήρα....ήθελα να το σκεφτώ λιγο....είχε 2 τετοιες....τώρα που γράφω ώρα 23:56 η ίδια m/b έχει 10€ παραπάνω γιατί??!.....δεν είναι τα 10€ το γαμώτο είναι..... Δες εδώ :Ρ Eγω δεν καταλαβαινω αφου εχουν το κεφαλαιο γιατι δεν τα φερνουν??Αφου ειναι σιγουρο οτι ο κοσμος θα αγορασει με αυτες τις προσφορες... Γιατί είναι καραγκιόζηδες ; ............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 να σου πω γιατί......20:00 ακριβώς ήμουν μεσα σε ένα κατάστημα πλαισιο να πάρω μια m/b αυτήν την είδα μ'άρεσε άλλα δεν την πήρα....ήθελα να το σκεφτώ λιγο....είχε 2 τετοιες....τώρα που γράφω ώρα 23:56 η ίδια m/b έχει 10€ παραπάνω γιατί??!.....δεν είναι τα 10€ το γαμώτο είναι..... Εγώ γιατί βλέπω άλλο μοντέλο; BOXDH55HC VS BOXDH55TC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnywalker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Εγώ γιατί βλέπω άλλο μοντέλο; BOXDH55HC VS BOXDH55TC Eχμμμμ .....λιγο η περασμένη ώρα λίγο η ηλικία....δίκιο....δεν το πρόσεξα Sorry.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.