The_Judas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Lian-Li-PC-P50-Aluminum-Black-Case-PC-P50.htm Φοβερή προσφορά
IVIetaCreatoR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά απο Τζάντες έχει μείνει τίποτα τουλάχιστον? :lol:
Genatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά απο Τζάντες έχει μείνει τίποτα τουλάχιστον?:lol: Πηρα τηλ. αλλα μου ειπε εκει οτι υπαρχουν μονο κατι εκθεσιακα κομματια με πανω απο 200.000 χιλ στην πλατη τους...
eliask Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Στο καταστημα της μεταμορφωσης πήγα το πρωί και δεν υπήρχε τιποτα , Ουτε καρτες γραφικών , ουτε ασυρματα τηλέφωνα απολύτως τιποτα. Μα δεν ντρ'επονται να τα διαφημίζουν με αυτο το τρόπο?
Septum Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Eγω δεν καταλαβαινω αφου εχουν το κεφαλαιο γιατι δεν τα φερνουν??Αφου ειναι σιγουρο οτι ο κοσμος θα αγορασει με αυτες τις προσφορες...
The_Judas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Eγω δεν καταλαβαινω αφου εχουν το κεφαλαιο γιατι δεν τα φερνουν??Αφου ειναι σιγουρο οτι ο κοσμος θα αγορασει με αυτες τις προσφορες... Αυτές οι τιμές είναι κάτω από το κόστος. Εννοείται ότι θέλουν απλά να ξεφορτωθούν κάποια προϊόντα είτε παλιά είτε που δεν πωλούνται ικανοποιητικά. Αν πουλούσαν όλες τις κάρτες με 20 ευρώ θα είχαν χρεοκοπήσει.
Genatos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Νταξει δεν ειπαμε να μπουν και μεσα αλλα ρε παιδια ελεος... Καντε καποιες σοβαρες προσφορες, πχ μην μου βαλεις το ps3 100€ αλλα απο τα 250€ που το εχεις βαλε και ενα παιχνιδι που δεν μπορει να το πουλησεις και κοψε το 40% δωστο 180€, να δεις μετα αν θα σου μεινει κανενα ps3.... Τις καρτες μην τις βαλεις κατω απο το κοστος αλλα κοψε κατι απο το κερδος σου, αν κανει 100€ και την πουλας 250€ και σου μεινει στην αποθηκη και σου πιανει και χωρο και χανεται ουσιαστικα το κεφαλαιο σου γιατι αυτες οι τεχνολογιες τρεχουν πολυ γρηγορα, βαλτη 170€ δωσε και ενα κουπονι 20€ για μελλοντικες αγορες απο το πλασιο και δεσε με σαν πελατη... Μου φαινεται οτι και σε αυτα τα μαγαζια διοικουν ασχετοι με το θεμα οπως ασχετοι διοικουν και την Ελλαδα. Ειναι δυνατον τμημα marketing με 5-10 ατομα που εχουν τελειωσει ΑΕΙ να τους λενε βαλτε 10 προσφορες φαντασματα και ετσι θα κερδισετε πελατες και λεφτα?
lionheart75 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά τα πράγματα που δίνουν σε τόσο χαμηλές προσφορές απλά δεν υπάρχουν... Δεν τα έχουν και αν τα είχαν έχουν ήδη φύγει πρίν ακόμα αναρτηθούν οι προσφορές. Τα πιο αξιόλογα τουλάχιστον, οι κράχτες... Για να δείτε ποια items είναι πραγματικά σε προσφορά και καλά (έκπτωση) και μπορείτε να τα παραγγείλετε, κάντε ένα search στα προιόντα του site τα οποία έχουν την ένδειξη "έκτωση". Απλά θα απογοητευτείτε... Ενδεικτικά αναφέρω: Στους επεξεργαστές.... κανένας Στις μητρικές.... 4-5 σε socket 1156 - 1366 - 775 - AM2+ Στίς κάρτες γραφικών ... 3 μόνο (gts 250, gtx 470, 5450 ) Στα τροφοδοτικά ... 2 μόνο L&C Στις ψύκτρες .... καμμία Στις μνήμες ... καμμία Στους σκληρούς ... κανένας Στους ssd ... κανένας κλπ, κλπ, κλπ Μιλάμε για κοροιδία τελείως. Ψεύτες.
Sotosgl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι εσπρωξαν πολυυυυυυ λιγα εκθεσιακα κομματια; Παραδειγμα που εμαθα απο φιλο μου ηθελε να παρει μια GtS κατι καρτα στα 100€ αλλα.... Ρωτησε σε τι κατασταση ειναι και του ειπαν ηταν σε βιτρινα την εβλεπε ο ηλιος και εχει ξεκολλησει το αυτοκολλητο του ανεμηστηρα και εχει κιτρινησει αλλα την πηραν εκεινη την στιγμη. Ξεστοκαρισμα περιπου ηταν με τα προμο κομματια και οτι αξιζε το πηραν οι υπαλληλοι Ή εκαναν λαθος και δεν ηταν προς πωληση μερικα προιοντα οπως το PS3 Τεσπα καντε μερικες καταγγελιες δεν θα σας παρει πανω απο 5 λεπτα και θα την φαει και το Πλαισιο
lionheart75 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δεν λέμε κάτι διαφορετικό. Τα κομμάτια δεν υπάρχουν. Οι πραγματικές εκπτώσεις είναι ελάχιστες και δεν αξίζουν τον κόπο να ασχοληθείς. Γιαυτό αναφέρω και το παραπάνω για να μην τρέχουν άδικα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 o 32gb SSD Trascend Portable που πήρε πάντως ο Vatos_Locos ήταν σφραγισμένος...
lionheart75 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Στάθηκε τυχερός να πώ... Μένει δίπλα σε κατάστημα? Και γω σε κανα δυό τηλεφωνήματα που έκανα, προκειμένου να μην πάω τσάμπα, έφαγα γκαραζόπορτα... Όχι πως χρειαζόμουν και κάτι... Απλά για άλλη μια φορά τα γνωστά και εδώ πλέον.
Sotosgl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 o 32gb SSD Trascend Portable που πήρε πάντως ο Vatos_Locos ήταν σφραγισμένος... Σεβαστοτατο αλλα....ενας ικανοποιημενος-κερδισμενος στους 1000; Και θα επρεπε να ειναι σε καταστημα κοντα του; Και να παει πιο νωρις απο ολους; Και να μην εχουν προλαβει να το κανουν πασα σε δικους τους;(Εκτος αν εχει το κονε ο Vatos ) Vatos πες μου 5+1 νουμερα ρειιιι plzzzzzz:devil:
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 o 32gb SSD Trascend Portable που πήρε πάντως ο Vatos_Locos ήταν σφραγισμένος... brand new λέμε βασικά πάρτε τηλ πριν πάτε και πείτε να σας κρατήσουν στο όνομά σας οτι θέλετε αν το έχει και τέλος εγώ έτσι έκανα είπα στην αδερφή μου να κάνει μια στάση να το πάρει μιας και είναι ο δρόμος της και όλα μια χαρά ---------- Προσθήκη στις 23:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:11 ---------- Σεβαστοτατο αλλα....ενας ικανοποιημενος-κερδισμενος στους 1000;Και θα επρεπε να ειναι σε καταστημα κοντα του; Και να παει πιο νωρις απο ολους; Και να μην εχουν προλαβει να το κανουν πασα σε δικους τους;(Εκτος αν εχει το κονε ο Vatos ) Vatos πες μου 5+1 νουμερα ρειιιι plzzzzzz:devil: από της Κηφισιάς το κατάστημα εγώ ήμουν Πατήσια πήρα τηλ στις 12 το πρωί και η αδερφή μου πέρασε από εκεί στις 18:00 απλά τηλ λέμε αν έχει κάτι πείτε τους να σας το κρατήσουν με το όνομά σας εκτός αν εμένα είδαν τον τζίρο που έχουν κάνει στο όνομά μου και μου έκαναν χάρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.