Προς το περιεχόμενο

LG W2361V-PF TFT Monitor 23''

nipoa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκέφτομαι να "τσιμπίσω" την παραπάνω οθόνη. την έχει κανείς? αξίζει για 23" ? γιατι μου φαίνεται αρκετά φτηνή.

άσχετο αλλά η LG M2362D-PZ LCD TV-Monitor 23 και η αντίστοιχη 27άρα τέρμα απο πλάσιο ε? :/

Δημοσ.

την έχω πολύ καλή οθόνη τσίμπησε την.

την δουλεύω με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα σε ταινίες παιχνίδια.αν βρίσκαμε και κανένα calibration profile ακόμα καλύτερα αλλα και έτσι μια χαρά είναι πάντα για tn panel

Δημοσ.

είσαι ευχαριστημένος απο ποιότητα αποικόνισης και χρώματα? είναι ξεκούραστη σαν οθόνη στο μάτι?

Δημοσ.

ειναι μια χαρα οθονη και γρηγορο πανελ (συμφωνα με διαφορα τεστ). το μειονεκτημα της ειναι, οπως αλλωστε στα περισσοτερα ΤΝ πανελ, το ξεθωριασμενο μαυρο! κατα τα αλλα ειναι αστερι!

Δημοσ.

στην αρχή μου φαινόταν πολύ φωτεινή και με ενοχλούσε λίγο αλλα σε 4 5 μέρες την συνήθισα.

τώρα για τα χρώματα tn panel έχει οποτε καταλαβαίνεις είναι όμως μια από της καλύτερες με tn.για τα λεφτά της μην το σκέφτεσαι καθόλου τσίμπα την

Δημοσ.

κοιτάχτε εγω μέχρι τώρα δουλεύω με 19άρα που την έχω 3-4 χρόνια και ψιλοπεθαίνει οπότε οτι και να πάρω καλύτερο θα μου φανεί. απλά ρωτάω για να έχω μια ιδέα αν αξίζει επειδή μου φάνηκε αρκετά χαμηλή η τιμή..

• Super Moderators
Δημοσ.

μήπως να δώσεις λίγα παραπάνω και να πας στη Dell U2311H που έχει e-IPS Panel? :-)

Δημοσ.

μόλις είδα και το αντίστοιχο μοντέλο LG W2363V-WF TFT Monitor 23. η μόνη διαφορά με το πρώτο είναι οτι έχει 2 hdmi και ηχεία ε? οπότε εντάξει με βλέπω να πηγαίνω προς το πρώτο μοντέλο

thresh το μοντέλο που λες [Dell U2311H] δε το βρίσκω στο πλαίσιο. απο εκεί θα πάρω την οθόνη πακέτο με ενα desktop Που θέλει η κοπέλα μου. πόσο πιο ακριβό είναι δλδ?

---------- Προσθήκη στις 12:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:47 ----------

είμαι ανάμεσα σε

και

LG W2363V-WF TFT Monitor 23

αξίζει η δεύτερη που είναι 50 ευρώ πάνω?

Δημοσ.

Την πρώτη που αναφέρεις με τα 172 ευρώ τη δουλεύω σε 1 pc, 1 360 και 1 PS3.

Από χρώματα και ζωντάνια είναι το κάτι άλλο για τα λεφτά της. Μια χαρά ακόμα και με αναλογικό σήμα στο pc τα σπάει. (Ήχος πάει σε ενισχυτή χώρια από τις 3 συσκευές) .

Αργεί λίγο η αλλαγή πηγής εικόνας, πατάς το "source" στο πλαι και κάνει κάποια δευτερόλεπτα να αλλάξει, αλλά δεν ενοχλεί. Για 173 ευρώ μη το συζητάς καθόλου.

Όσο για τη δεύτερη, 50 ευρώ για ηχεία και άσπρο χρώμα; Μπα..... και να πεις ηχεία, tincan χειρότερα από φορητού παίζουν σε τέτοιες υλοποιήσεις.....

Στην οθόνη το PS3 λειτουργεί με HDMI 2 DVI καλώδιο και είναι τζετ. Άλλωστε, όπως ανέφερα, ο ήχος πάει σε ενισχυτή.

Δημοσ.

ναι έχεις δικιο απλα έχει και αυτά τα Thru mode και Tru Light και το PiP και λέω εγω τωρα... επίσης έχει και 2 hdmi ( ναι και 1 μου κάνει αλλα τα 2 είναι 2 )

εκτός αν είναι τελείως άχρηστα τα παραπάνω και είναι φρου φρου και αρώματα

μίλησα και με πλαίσιο και μου είπαν οτι θαναι διαθέσιμη απο 24/7.. άρα με βλέπω για την πρώτη

Δημοσ.

Εγω που την έχω 6 μήνες είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, με DVI-HDMI καλώδιο και με το εργοστασιακό calibration είναι όλα άψογα. Το μόνο πρόβλημα το μάυρο as usual.

Πολύ σωστή επιλογή και τρομερο vfm.

Δημοσ.

τελικά παρήγγειλα την LG W2361V-PF στα 175 ευρώ απο πλαίσιο.

δευτέρα θα την έχω οπότε θα σας πω εντυπώσεις τότε :)

Δημοσ.

πήρα σήμερα την οθόνη και μόλις την σύνδεσα.

αρκετά εντυπωσιακή μπορώ να πώ!

την έχω βάλει σε ανάλυση 1920χ1080 . τέτοιες οθόνες σε ποιά ανάλυση είναι προτιμότερο να τις χρησιμοποιούμε? εννοώ απο άποψη λειτουργικότητας.. υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ανάλυση που είναι η πιο "καλή" ?

και ένα προβληματάκι που αντιμετώπισα

πέρασα τους drivers Κανονικά και χρησιμοποιώντας την παραπάνω ανάλυση, τα γράμματα σε menu, tabs, windows menu, ακόμα και στο menu του photoshop φαινόντουσαν ξεθωριασμένα και αχνά.

0001ef.jpg

έκανα δεξί κλικ στο desktop > Properties > Appearance > Effect .. και στην επιλογή USE THE FOLLOWING METHOD TO SMOOTH EDGES OF SCREEN FONTS επέλεξα το ClearType και βελτιώθηκε αρκετά

0002g.jpg

είναι κάτι που πρέπει να κάνω για το Text ώστε να φαίνεται σωστά?

υπάρχει τπτ στις ρυθμίσεις που μου διαφεύγει?

παίζει καθόλου ρόλο η κάρτα γραφικών / drivers ? έχω την nvidia 9800 με drivers 186.18

Δημοσ.

τελικά βρήκα τι παιζόταν. είχα βάλει στην αρχή απο το μενού της οθόνης, το SHARPNESS ΣΤΟ 7. το πήγα στο default 5 και΄όλα ΟΚ

η οθόνη τα σπάει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...