Προς το περιεχόμενο

Σινδος Τουμπα αποσταση?

kostaz8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδια μπερεδευτικα,για Γεωργιανους μιλουσα...

Οσο για το εαν υπαρχουν τετοια περιστατικα αφηστε με να το ξερω τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια,οταν ετρεχα να παρω την ναερφη μου απο την καφετερια π δεν μπορουσε να φυγει επειδη την περιμεναν εξω 4 με μηχανακια και της σφυριζαν,και οταν πηγαινα με 2 αυτοκινητα με τον πατερα μου στο φροντηστηριο να παρω τον αδερφο μου που τον απειλουσαν οτι θα τον κυνηγησουν με τα μηχανακια επειδη τολμουσε να φοραει κιτρινη μλπλουζα

Μενεμενη και αντε Αμπελοκηπους και Κορδελιο καλα κρατουν ολα αυτα τα τραγελαφικα σε καθημερινη ΣΧΕΔΟΝ βαση,αλλωτε με μεγαλη εκταση αλλωτε οχι.....απορω γιατι κψφευεται και καποιοι κανετε σαν να μην γινονται καθολου ολα αυτα......

εγω παντως μενω ευοσμο εχω κιτρινο αυτοκινητο ειμαι ηρακληδεας και δεν με εχει πειραξει κανεις ακομη:-)

Δημοσ.

Τελευταία πάντως Αμπελόκηπους και εκεί γύρο βλέπω σχεδόν καθημερινά περιπολίες της αστυνομίας με μηχανές και κάνουν και πάρα πολλούς ελέγχους. Προσωπικά πάντως εγώ ποτέ δεν πήγαινα να μείνω δυτικά. Καλύτερα κέντρο, όχι πως όλα στο κέντρο είναι ρόδινα αλλά είναι καλύτερα.

Δημοσ.

αυτη η ομαδα Διας πραγματικα ειναι πολυ καλη...

Επεσε μια κοπελα με το ποδηλατο της στην Μποτσαρη οταν παρκαρισμενος την προσπερασε με 1000 και την εριξε και σε 2 λεπτα εμφανιστηκαν 2 μηχανακια και τον Βρηκαν,την βοηθησαν κλπκλπ

πραγματικα πολυ καλη

Δημοσ.

νομιζω οτι αυτο που λενε για εγκληματικοτητα στη δυτικη θεσ/νικη ειναι ψιλομυθος.εγω αν ημουν κλεφτης θα πηγαινα να κλεψω σε ακριβα σπιτια ανατολικα οχι δυτικα.εξαιρειται ο δενδροποταμος

Δημοσ.

Δες προς βαρδάρη. Δες λίγο πιο κάτω από το (πρώην) Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.Προς τον σταθμό των τρένων δηλαδή.

Εγω μένω πλατεία Διοικητηρίου,είναι οκ περιοχή,άσχετα με το τι λένε.Γιατί όπως λέει ο suspiria και προς ανατολικά θα πήγαινα να κλέψω. Τώρα μικροκλοπές(κινητά,λίγα λεφτά,απροσεξία στο σπίτι με πόρτα ανοιχτή ή όχι κλειδωμένη για να πας να πάρεις ένα ψωμί,δεν σου φταίει ο κλέφτης που του δίνεις την μπουκιά μες το στόμα) ,δεν έχει πέσει τίποτα στην αντίληψη μου.Όχι τίποτα,όταν πρωτοπήγα,με είχαν κατατρομάξει,και όλο πίσω μου και αριστερά-δεξιά κοιτούσα κάθε 5δευτερα "D.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ok. Μπερδεύτικα χειρότερα με το τόπικ. :P

Πέρασα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Ας μου πει κάποιος 3-4 περιοχές στο κέντρο που θα με βολεύουν να ψάξω για σπίτι. :)

Δημοσ.

Δεν έχουν ένα όνομα. Αριστερά είναι ουσιαστικά το κέντρο της πόλης (περιλαμβάνει Δικαστήρια, πλατεία Διοικητηρίου, Αγίου Δημητρίου, Ροτόντα, Καμάρα μέχρι το ΑΠΘ) και η δεύτερη είναι η αρχή της Λεωφόρου Στρατού λίγο πριν το Ιπποκράτειο).

Δημοσ.

Ok ευχαριστώ πολύ BadBoy.

---------- Προσθήκη στις 13:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:52 ----------

Δηλαδή να ψάξω Βαρδάρη-Δικαστήρια, Καμάρα-Ροτόντα, Άνω/Κάτω Τούμπα;

Δημοσ.

Τούμπα είναι πολύ μακριά από το ΤΕΙ, θα φας άπειρες ώρες στο δρόμο. Γενικά οι περιοχές που σε έδειξε ο klainmaingr έχουν πολλούς φοιτητές και ενδείκνυνται. Πάντως τα τρία τέταρτα με μία ώρα στο δρόμο ανεξαρτήτως συνθηκών να τα έχεις δεδομένα.

Υπάρχει και η επιλογή να μείνεις στη Σίνδο, όπου βρίσκεται το ΤΕΙ, αλλά θα είσαι αποκομμένος από την πόλη ουσιαστικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...