ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ευοσμος, Σταυρουπολη ομως ειναι καλη περιπτωση. Σιγουρα περιοχες Ξυροκρινης, Αμπελοκηποι, Μενεμενη ειναι παρακμιακες εντελως αλλα Ευοσμος και Σταυρουπολη ειναι μια χαρα. Μακρια και απο Κορδελιο επισης.
suspiria Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 εγω μενω ευοσμο και αν και δεν ειναι καλαμαρια ειναι σιγουρα καλυτερα απο αμπελοκηπους, πολιχνη ,νεαπολη, ξηροκρηνη κλπ.νομιζω για σενα που θα πηγαινεις σινδο ειναι καλα να ερθεις εδω τα νοικια ειναι φθηνα αλλα με την προυποθεση να εχεις δικο σου μεσο γιατι δεν ξερω κανα αστικο απο δω να πηγαινει τει.αν πρεπει να πηγαινεις στο σταθμο για να παρεις το λεωφορειο πανε στο κεντρο προς βαρδαρι μερια αλλα ειναι πολυ χαλια περιοχη.αληθεια το αστικο για τει που εχει αφετηρια???
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 παιδια συγνωμη αλλα το παιδι θα ερθει ως φοιτητης απο αλλη πολη στην θεσ/νικη και του προτεινουμε κορδελιο,πολιχνη,...κτλ? επειδη εχω κανει φοιτητης θεσ/νικη(ωπου και μεγαλωσα) πιστευω οτι το παιδι πρεπει να μεινει κεντρο(ουτε ανατολικα αλλα ουτε και δυτικα) για μενα σημαντικοτατο θεμα ειναι και η λεγομενη ''φοιτιτικη ζωη'' και εξηγουμαι.....τα πρωτα 1-2 χρονια τουλαχιστον το 90% της παρεας του θα ειναι φοιτητες,οπως επισης και τα μερη που θα βγαινει σε καθημερινη σχεδον βαση θα ειναι τα κλασικα φοιτητικα στο κεντρο.... εγω δεν ηξερα και πολλους φοιτητες απο αλλη πολη να βγαινουν θεσ/νικη στα δυτικα,ολοι τους ηταν καθε μερα κεντρο στα γνωστα φοιτητικια στεκια με σκοπο να περασουν καλα,να πιουνε,να γνωρισουν φοιτητριουλες....κτλ καλως η κακως αυτο γινεται τα πρωτα χρονια της φοιτιτικης ζωης ... και επειδη πλεον τα ταξι ειναι απλησιαστα και επειδη ολη η φοιτιτικη ζωη ειναι στο κεντρο εγω προτεινω με κλειστα ματια κεντρο.... δηλαδη να βγαινει 4-5 φορες την εβδομαδα(και λιγες λεω) και να γυρναει απο κεντρο στα δυτικα το βραδυ με ταξι?θα θελει μονο για ταξι τον μηνα πανω απο 100 ευρω για μενα πρεπει να μεινει σε μια γκαρσονιερα στο κεντρο οπου δεν θα πληρωνει και πολλα,θα καθαριζεται ευκολα και θα ειναι και ευκολη και η μετακομοιση, να χορτασει την φοιτιτικη ζωη για 2 χρονακια στο κεντρο και αφου μαθει την πολη καλυτερα αν θελει ας παει εκτος κεντρου μετα
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 +200 Φυσικά και όχι δυτικά, για όλους τους λόγους που ανέφερες. Κέντρο. Αλλα όχι τόσο προς σταθμό που είναι χέσεμες... αλλα προς καμάρα που είναι και όλη η φοιτητική ζωή τριγύρω... Τα σπίτια είναι άπειρα και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να βρεί κάτι. Και ας κάνει και 2 λεπτά παραπάνω το πρωί με το λεωφορείο. Πρακτικά θα ήταν ότι πρέπει να μένει κάπου στα τραίνα... αλλα safety και περιοχή που να παλεύεται>πρακτικότητα.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 +200Φυσικά και όχι δυτικά, για όλους τους λόγους που ανέφερες. Κέντρο. Αλλα όχι τόσο προς σταθμό που είναι χέσεμες... αλλα προς καμάρα που είναι και όλη η φοιτητική ζωή τριγύρω... Τα σπίτια είναι άπειρα και δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να βρεί κάτι. Και ας κάνει και 2 λεπτά παραπάνω το πρωί με το λεωφορείο. Πρακτικά θα ήταν ότι πρέπει να μένει κάπου στα τραίνα... αλλα safety και περιοχή που να παλεύεται>πρακτικότητα. Αν και η περιοχη εκει γυρω στα τραινα εχει "στρωσει" καπως απο τις διαρκεις περιπολιες και συληψεις που κανει η αστυνομια παλι δεν ειναι καλα. Ειναι ομως αρκετα καλυτερα απο οτι ηταν πριν 3 μηνες γιατι πλεον υπαρχει ο φοβος του "μπατσου" απο τους περιεργους που κατακλυζουν αυτην και τις γυρω περιοχες. Συμφωνω τρελα με το bolt κομματι ομως γιατι η περιοχες αυτες (και κυριως στα τραινα) ειναι ακομα σε "danger zone" επιπεδο.
tsakonas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 παιδια συγνωμη αλλα το παιδι θα ερθει ως φοιτητης απο αλλη πολη στην θεσ/νικη και του προτεινουμε κορδελιο,πολιχνη,...κτλ?επειδη εχω κανει φοιτητης θεσ/νικη(ωπου και μεγαλωσα) πιστευω οτι το παιδι πρεπει να μεινει κεντρο(ουτε ανατολικα αλλα ουτε και δυτικα) για μενα σημαντικοτατο θεμα ειναι και η λεγομενη ''φοιτιτικη ζωη'' και εξηγουμαι.....τα πρωτα 1-2 χρονια τουλαχιστον το 90% της παρεας του θα ειναι φοιτητες,οπως επισης και τα μερη που θα βγαινει σε καθημερινη σχεδον βαση θα ειναι τα κλασικα φοιτητικα στο κεντρο.... εγω δεν ηξερα και πολλους φοιτητες απο αλλη πολη να βγαινουν θεσ/νικη στα δυτικα,ολοι τους ηταν καθε μερα κεντρο στα γνωστα φοιτητικια στεκια με σκοπο να περασουν καλα,να πιουνε,να γνωρισουν φοιτητριουλες....κτλ καλως η κακως αυτο γινεται τα πρωτα χρονια της φοιτιτικης ζωης ... και επειδη πλεον τα ταξι ειναι απλησιαστα και επειδη ολη η φοιτιτικη ζωη ειναι στο κεντρο εγω προτεινω με κλειστα ματια κεντρο.... δηλαδη να βγαινει 4-5 φορες την εβδομαδα(και λιγες λεω) και να γυρναει απο κεντρο στα δυτικα το βραδυ με ταξι?θα θελει μονο για ταξι τον μηνα πανω απο 100 ευρω για μενα πρεπει να μεινει σε μια γκαρσονιερα στο κεντρο οπου δεν θα πληρωνει και πολλα,θα καθαριζεται ευκολα και θα ειναι και ευκολη και η μετακομοιση, να χορτασει την φοιτιτικη ζωη για 2 χρονακια στο κεντρο και αφου μαθει την πολη καλυτερα αν θελει ας παει εκτος κεντρου μετα Σιγά ρε φιλε, στο σικάγο θα μείνει? Ξέρω αρκετούς φοιτητές που μένουν πολίχνη και νεάπολη και δεν έχουν καμια σχέση με θεσσαλονίκη. Θα βγαίνει έξω και θα έχει t-shirt "είμαι φοιτητής από άλλη πόλη" ?
The_Judas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Όπως οι είπαν και οι προλαλήσαντες... καλύτερα προς κέντρο να μείνεις. Στον Εύοσμο θα βρεις καλύτερα σπίτια και φθηνά αλλά αν δεν έχεις δικό σου μέσο είναι απίστευτη ταλαιπωρία οι συγκοινωνίες της περιοχής, είτε για να βγεις έξω είτε για να πας στο ΤΕΙ. Επίσης προς Νεάπολη δεν είναι και άσχημα... αν και στο κέντρο γλιτώνεις την συγκοινωνία (εκτός του ΤΕΙ βέβαια) γιατί θα έχεις τα πάντα κοντά σου (μπαρ-αγορά κλπ).
kostaz8 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 πχ άμα μένω κέντρο πάνω κάτω πόση ώρα θα τρώω για να πάω στο ΤΕΙ?και πόση παραπάνω άμα έχει κίνηση?
Adon1s Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 επισης Ευοσμος,Κορδελιο κλπ ειναι σκατο περιοχες,εγκληματικοτητα,νταηδες με μηχανακια με τρυπια εξατμιση,πεζο του 1990 με αεροτομη στερεοφωνικο κλπ.. Ειναι περιοχες οπου περπατας,περνα απο διπλα σου ο Ρωσσοποντιος,πεφτει επανω σου και οταν τον κοιτας σου λεει "τι κοιτα ρε?" και κατευθειαν σε κλασματα δευτερολεπτου παιρνει τηλεφωνο και μαζευονται αλλα 5 Σιπτάρια απο την διπλα καφετερεια με τα μηχανακια τους και μια αμστελ στο χερι..... Αυτος ειναι και ο λογος που μετακομισα και εφυγα απο αυτες τις σκατογειτονιες... Κεντρο και παλι κεντρο φιλε μου....
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 επισης Ευοσμος,Κορδελιο κλπ ειναι σκατο περιοχες,εγκληματικοτητα,νταηδες με μηχανακια με τρυπια εξατμιση,πεζο του 1990 με αεροτομη στερεοφωνικο κλπ..Ειναι περιοχες οπου περπατας,περνα απο διπλα σου ο Ρωσσοποντιος,πεφτει επανω σου και οταν τον κοιτας σου λεει "τι κοιτα ρε?" και κατευθειαν σε κλασματα δευτερολεπτου παιρνει τηλεφωνο και μαζευονται αλλα 5 Σιπτάρια απο την διπλα καφετερεια με τα μηχανακια τους και μια αμστελ στο χερι..... Αυτος ειναι και ο λογος που μετακομισα και εφυγα απο αυτες τις σκατογειτονιες... Κεντρο και παλι κεντρο φιλε μου.... Μην μπερδευεις τους Ρωσσοποντιους με τους Γεωργιανους. Εσυ για τους δευτερους μιλας.
Sugizo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 επισης Ευοσμος,Κορδελιο κλπ ειναι σκατο περιοχες,εγκληματικοτητα,νταηδες με μηχανακια με τρυπια εξατμιση,πεζο του 1990 με αεροτομη στερεοφωνικο κλπ..Ειναι περιοχες οπου περπατας,περνα απο διπλα σου ο Ρωσσοποντιος,πεφτει επανω σου και οταν τον κοιτας σου λεει "τι κοιτα ρε?" και κατευθειαν σε κλασματα δευτερολεπτου παιρνει τηλεφωνο και μαζευονται αλλα 5 Σιπτάρια απο την διπλα καφετερεια με τα μηχανακια τους και μια αμστελ στο χερι..... Αυτος ειναι και ο λογος που μετακομισα και εφυγα απο αυτες τις σκατογειτονιες... Κεντρο και παλι κεντρο φιλε μου.... κάλος στον εγκέφαλο? 20 χρονια εύοσμο ποτε δεν μου έτυχε κάτι, ισα ισα είναι από τις πιο ήσυχες περιοχές τις θες/νίκης, και που κολλάνε τα καγκουρo-μηχανάκια/αμάξια με την εγκληματικότητα μιας περιοχής ένας θεός ξέρει. όσο για τους ΡΠ αν δεν πειράξεις κανένα δεν θα σε πειράξει κανένας κι ας μην μιλήσουμε για νέα πολιτεία ευοσμου που είναι από τις top περιοχές τις θες/νίκης πλέον.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Κατα ενα περιεργο τροπο ο Ευοσμος δεν εχει προβλημα απο εγγληματικοτητα, ποτε δεν ειχε. Εδω και λιγο καιρο ακομα και Ξηροκρηνη, Μενεμενη, Κορδελιο ειναι σχετικα υσηχα και μπορεις να κυκλοφορεις με σχετικη ανεση. Ακομα και τα περιπτερα πλεον ειναι ανοιχτα ως τις 11 περιπου (απο τις 8 που κλεινανε πριν, μεγαλη βελτιωση). Μονο οι Αμπελοκηποι ειναι ακομα "δυσκολοι" λογο βασης της μαφιας αλλα με λιγη προσοχη δεν θα εχεις προβλημα (και φυσικα να αποφευγεις τα στεκια της μαφιας που κανουν μπαμ απο μακρια). Γενικα πλεον δεν υπαρχει σοβαρο προβλημα. Να ναι καλα η αστυνομια που χτενιζει τις περιοχες και κανει μπολικες συληψεις και πολλους ελεγχους.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Οχι ρε παιδια Ευοσμος και Κορδελιο μια χαρα περιοχες είναι! Μετακόμισε μια γνωστη στο Κορδελιο και οταν πήγα περιμενα να συναντησω τα χειρότερα αλλά είναι μια χαρα περιοχη και μαλιστα με ευκολη πρόσβαση στο κέντρο. Την τελευταία 10ετια και οι 2 περιοχές εχουν αναπτυχθει πάρα πολύ! Οσο για την ερώτηση του τοπικ σταρτερ θα κοιτουσα για σπίτι στο κεντρο.
Adon1s Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 παιδια μπερεδευτικα,για Γεωργιανους μιλουσα... Οσο για το εαν υπαρχουν τετοια περιστατικα αφηστε με να το ξερω τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια,οταν ετρεχα να παρω την ναερφη μου απο την καφετερια π δεν μπορουσε να φυγει επειδη την περιμεναν εξω 4 με μηχανακια και της σφυριζαν,και οταν πηγαινα με 2 αυτοκινητα με τον πατερα μου στο φροντηστηριο να παρω τον αδερφο μου που τον απειλουσαν οτι θα τον κυνηγησουν με τα μηχανακια επειδη τολμουσε να φοραει κιτρινη μλπλουζα Μενεμενη και αντε Αμπελοκηπους και Κορδελιο καλα κρατουν ολα αυτα τα τραγελαφικα σε καθημερινη ΣΧΕΔΟΝ βαση,αλλωτε με μεγαλη εκταση αλλωτε οχι.....απορω γιατι κψφευεται και καποιοι κανετε σαν να μην γινονται καθολου ολα αυτα......
ikaruga24 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 παιδια μπερεδευτικα,για Γεωργιανους μιλουσα... Οσο για το εαν υπαρχουν τετοια περιστατικα αφηστε με να το ξερω τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια,οταν ετρεχα να παρω την ναερφη μου απο την καφετερια π δεν μπορουσε να φυγει επειδη την περιμεναν εξω 4 με μηχανακια και της σφυριζαν,και οταν πηγαινα με 2 αυτοκινητα με τον πατερα μου στο φροντηστηριο να παρω τον αδερφο μου που τον απειλουσαν οτι θα τον κυνηγησουν με τα μηχανακια επειδη τολμουσε να φοραει κιτρινη μλπλουζα Μενεμενη και αντε Αμπελοκηπους και Κορδελιο καλα κρατουν ολα αυτα τα τραγελαφικα σε καθημερινη ΣΧΕΔΟΝ βαση,αλλωτε με μεγαλη εκταση αλλωτε οχι.....απορω γιατι κψφευεται και καποιοι κανετε σαν να μην γινονται καθολου ολα αυτα...... Μεχρι και πριν περιπου 3-4 μηνες η κατασταση ηταν πραγματι τραγικη. Αυτους τους τελευταιους μηνες ομως εχει "στρωσει" καπως. Σε καμια των περιπτωσεων δεν ειναι ακομα "καλα" αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα απο πριν. Με εξαιρεση τους Αμπελοκοιπους που καλα κρατει η δραση της μαφιας οι υπολοιπες περιοχες ειναι πλεον κατοικισημες, τουλαχιστον μεχρι η αστυνομια να τα παρατησει και να επιστρεψουμε παλι εκει που ειμασταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.